2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yemek yaptim ütü yaptim.sokaa filanda çikmadim..

dr.un asistani aradi çarşamba günü tv çekimi varmiş 3'e aldilar randevumu..
yarin geliim dedim olmaz dedi kiz

zeynep in herkeze selamı var nalanın duruda aynı annesi kızlar bu kadar mı benzer çok tatlıı

Hoşgeldin toprak ve duru bebekler.. Allah sağlıklı sıhhatli ve güzel bir ömür versin bebişlere.. Annelerinin de Allah yardımcısı olsun.. :)

oyyy uyumuşum ne güzel gaz sancısı çekiyorum ben ya rezene çayıda hikaye midir nedir içim bana mısın demedi

benimde çok uykum war ama eşimi bekliorum.aciktim çok..
ezel başlamadan da bi yürüyüşe çiksaydim ne iyi olurdu..

kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı

a.s
çok sevindim ya maşallah o da mı sezeryan oldu
ay ya acayip oluyom ben

yasemincim Allah büyüktür.moralini yüksek tut.
endişelenmen tabiki normal ama çok üzülme ki sütün azalmasin.bebeğin gelicek Allahin izniyle bikaç güne..

ayyy bebekler gelmiş he...allah analı babalı büyütsün..evlerine neşe huzur getirsin yavruları sağlıcakla inşallah...annelerini tebrik ediyorum burdan....:)

bende bugun son kontrolüme gittim çarşamba saat 10 a almış doktorum randevumu..

doğumhane katında asansör beklerken bir bebek çıkardılar ordan..küvez gibi biişeyin içindeydi...mikrop kapmasın diye koymuşlar sanırım....bebek daha yıkanmamıştı..silmişler sarmalamışlar...simsiyah saçları pespembe cildi vardı....gözleri açıktı bakınıyordu öle..:)
akrabaları peşinden koşturuyordu fotoğraf makinası ile....:) bende gittim bebişin peşinden baktım..hem ağladım hem baktım...çok tuhaf bir duyguydu....ama sanki içim rahatladı..ameliyat sonrasını hep merak ediyordum ben baygın olacağım bebeğim nolucak nereye ne şekilde götürcekler diye...görmüş oldum iyi oldu..:)

hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah..... :Saruboceq:

canım benim allah masala şifa size de sabır versin güç versin.Merak etme taş gibi çıkcak hastaneden küçük prensesimiz.Sadece sabret her şey güzel olacak ben inanıyorum buna.

canım dualarımız seninle va masalla sende olumsuz etkilenme lütfen annesin sen içinin rahat etmemesi çok normal artık ama bak doktor bile normal demiş inş. en kısa zamanda eve gelecek güzek kıızn:Saruboceq:

korkma o kladare yeni doğan bebeklerde oluyo öyle şeyler sakin ol
içini ferah tut.
allahın izniyle çabucak iyileşir inşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…