oyyy uyumuşum ne güzel gaz sancısı çekiyorum ben ya rezene çayıda hikaye midir nedir içim bana mısın demedi
benimde çok uykum war ama eşimi bekliorum.aciktim çok..
ezel başlamadan da bi yürüyüşe çiksaydim ne iyi olurdu..
kızlar bijoyu aradım şimdi.. sesi çok iyi geliyordu makyaj yapıyormuş :) . ilk zamanlar çok karnım acıdı falan dedi yeni yeni kendime geliyorum dedi. sütü gelmiş ama toprak daha henüz emmek istememiş.. biraz yürüyebilmiş. maşallah gayet iyiydi.
hepinize de selam söylediiii.
kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı
canım benim allah masala şifa size de sabır versin güç versin.Merak etme taş gibi çıkcak hastaneden küçük prensesimiz.Sadece sabret her şey güzel olacak ben inanıyorum buna.kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı
kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı
Ay çok şeker bu yaa maşallahh prensesimize yaa oyy tatlı melekdurunun resmini merak eden varsa kızlar academic hospital siteye girin bakın
aynen chakikaten nalana benzıyo bu cocuk yahu, dimi Aso? biz babasını da görmüştük ama aynı Nalan :S
durunun resmini merak eden varsa kızlar academic hospital siteye girin bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?