2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prop bizimkiler nasıl bişi olcaksa iyice merak eder oldum herkes teker teker doğuruyo kıskandım

evet canımm ben de sezercik olcam

Evet asıl ben kasım annesi olcam herkes ekim oluyo bak kaydirigubbakcemile3

iyi bakalim cnm hayiurli olsun gunu belli yani ne guzel ben gercek dogurana kadar dokuz doguruyorum her gun ama normal istiorum o yuzden pasa pasa beklicemm hayirli olsun cnm tekrar sende kavusursun melegine ben daha beklerim galibaa saglik olsun

ohh bijoyda kocaman masallah

ay cnm cok buyuk bi sorun deil iyilesir kizin merak etme dua ederiz tabiki saglikla evinize cikmakta nasip olur insaallah :Saruboceq:

ben de cok kıskandım asocum elbet bıze de sıra gelecek (

yuzunu de dogru durust bı sefer gorebıldık oglumun bı tek dudaklarını kendıme benzettım ama baska bı tarafını benzetemedım, işalla bana benzer hıhhh aynı anası desınler catlasın babası..

yasemincim prof bile normal bi durum bu diyorsa korkma artık,eminim en kısa zamanda çook iyi olacak kızın,en azından çaresiz bir hastalığı veya problemi yok şükret canım,inşallah kızının güzel haberlerini alıcaz yakında

Son düzenleme:
ayy duru prenseste masaallah ne kadar seker bisi yaaa yerim ben bu sipalarii cok tatlilarr masaallah hepsine

Duru bebeğide gördüm şimdi,maşallah cin cin bakıyo,güya poz vermiş şirine
Çok tatlı

Aynen aynen az kaldı hayırlısıyla biz de alalım kucağımıza:) erkekler anneye benzer genelde. inşalllah benim kızım da bana benzer bana benzesin bana benzesinnnnnn:)))))))

benım canım tatlı bısıler ıstedı evde yok markete gıdım de cıkolata alayım barı belım kopuyo ama yemezsem şişcek bı yerlerım (

Ay bebişlerimiz gelmiş ne güzel maşallah hepsine

Yasemincim en kısa zamanda iyileşecek inşallah Masal:Saruboceq: sende kendine dikkat et sütün etkilenmesin..

Düşünmemlazım inşallah yavrun bu virüsten çok çok az etkilenmiştir ve inşallah hemen sağlığına kavuşur :Saruboceq:

ben de bugün bir sürü çikolata yedim. hala da canım istiyor.Hatta şuan tiramisu aşeriyorum

demesi kolay ama sen yine de moralini yüksek tut..bunu da atlatıcak inşallah....güçlü bir kız olacak allahın izniyle....

Kızlar Bijoux Doğum Yaptı İkisi de sağlıklılar hoşgeldin Toprak Sefalar getirdin
Kilosu 3650gr.
Kasım Annelerinin Yeni Bebeği hayırlı uğurlu olsun..
Hemşom Gözünaydın..:hooray:
bijocum gözün aydin hosgeldin toprak bebekopuyorumnanaktan
canim benim rabbim yardimcin olsun insallah doktorlar yaniliyordur oglun sapasaglam dünyaya gelir:Saruboceq:
masallah masallahhihoyyyt
kızalr nalanı aradım çıkmış ameliyattan iyiymiş duru bebekte çok iyi
nalanin gözü aydin duru bebekte hosgeldi opuyorumnanaktan
duru bebek 3050 gr 48 cm doğmuş
masallah masallahopuyorumnanaktan

Toprağımız :)Maşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
masallah topraga nasilda yumuk yumuk kiyamam ben ona:1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim kizin insallah tez zamanda iyilesir dualarimiz masalla:Saruboceq:
durunun resmini merak eden varsa kızlar academic hospital siteye girin bakın

ne sirinmis durucuk masallah onaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm hanmlar nasılnız.doğum yapnlar maşallah çok iyilermiş
bebeklermizde maşallah çok tatlı.darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…