evet canımm ben de sezercik olcam
Evet asıl ben kasım annesi olcam herkes ekim oluyo bakkaydirigubbakcemile3
kızlar bijoyu aradım şimdi.. sesi çok iyi geliyordu makyaj yapıyormuş :) . ilk zamanlar çok karnım acıdı falan dedi yeni yeni kendime geliyorum dedi. sütü gelmiş ama toprak daha henüz emmek istememiş.. biraz yürüyebilmiş. maşallah gayet iyiydi.
hepinize de selam söylediiii.
kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı
kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı
Aynen aynen az kaldı hayırlısıyla biz de alalım kucağımıza:) erkekler anneye benzer genelde.ben de cok kıskandım asocum elbet bıze de sıra gelecek(
yuzunu de dogru durust bı sefer gorebıldık oglumun bı tek dudaklarını kendıme benzettım ama baska bı tarafını benzetemedım, işalla bana benzer hıhhh aynı anası desınler catlasın babası..
bijocum gözün aydin hosgeldin toprak bebekopuyorumnanaktanKızlar Bijoux Doğum Yaptı İkisi de sağlıklılar hoşgeldin Toprak Sefalar getirdin
Kilosu 3650gr.
Kasım Annelerinin Yeni Bebeği hayırlı uğurlu olsun..
Hemşom Gözünaydın..:hooray:
canim benim rabbim yardimcin olsun insallah doktorlar yaniliyordur oglun sapasaglam dünyaya gelir:Saruboceq:merhaba arkadaslar,
bu gun herkesin dogurma gunu ne guzel, allah hayirli evlat etsin hepsini...
ben burkac gundur yokturm. merak eden oldu mu bilmiyorum ama daha dogurmadim.
oglumun beyninde gercekten de sorun cikti. gecirdigim bir enfeksiyon oglumun hassas, kucucuk beyninde kalici hasara yol acmis. saglikli bir cocuk olamayacakmis...
bircok ihtimal var hepsini anlattilar, ama hepsi ic karartici boyutta... gunlerdir allaha dua ediyoruz, edicez de.. benden gebeligi sonlandirmami istediler, kabul etmedik. canim oglum dogsa yasayacak kadar buyudu nasil kiyariml benn ona..
bunlari yazarken bile kendimi tutamiyorum, dua ediyoruz sadece dua,...
sizden de dua bekliyorum...
masallah masallahhihoyyytkızlar geldimmmmm zeynebin yanındaydım ikiside çok iyiler bebiş çok tatlı maşallahhh 3660 gr 50 cm doğdu toprak, zeynepte iyi biraz ağrısı vardı ama genel olarak iyi ikiside bebiş ben gelirken emiyorduu çok tatlı kızlar resimlerini akşam yüklüycez benim foto yoktu zeynebinde yukarda kaldı çekemedim :):):):
nalanin gözü aydin duru bebekte hosgeldi opuyorumnanaktankızalr nalanı aradım çıkmış ameliyattan iyiymiş duru bebekte çok iyi
masallah masallahopuyorumnanaktanduru bebek 3050 gr 48 cm doğmuş
Kızlar bijoyla konuştuk.Sağlıkları çok yerindeymiş maşallahhhları varToprak beyimiz sürekli uyuyormuş.Yerim ben onu.saat 5 e kadar birşeyler yiyip içmesi yasakmış acıkmış bijocum Biraz da ağrısı varmış ama mutlu ne güzel.O ağrılar geçer gideeeeer.Yeter ki sağlıkları yerinde olsun.Resmi akşama koycaklar hastanede 3G yokmuş öyle dedi.Bijoya benziyormuş bebek:) Bir an önce gelsin resimler:)
masallah topraga nasilda yumuk yumuk kiyamam ben ona:1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar bijoyu aradım şimdi.. sesi çok iyi geliyordu makyaj yapıyormuş :) . ilk zamanlar çok karnım acıdı falan dedi yeni yeni kendime geliyorum dedi. sütü gelmiş ama toprak daha henüz emmek istememiş.. biraz yürüyebilmiş. maşallah gayet iyiydi.
hepinize de selam söylediiii.
canim kizin insallah tez zamanda iyilesir dualarimiz masalla:Saruboceq:kızlar dualarınız icin cok teşekkür ederim. bir süre daha dualarınıza ihtiyacımız var. kızımın ateşi cıktı diye antibiyotik vermişlerde alerji yapmıs ve solunumu yeniden düzensizleşmiş. ben bir adım daha düzeliyoruz derken bir adım daha geriye gittik.hastaneye babamız prof götürdü. bu tarz durumlar yenidoğanlarda yaşanabilir demiş merak etmeyin demiş.. herkes aynı seyi söylüyor ama içim niye rahat etmiyor bilemiyorum. Allah kimseyi eli eve boş göndermesin.. kızlar sakın benim durumumdan etkilenmeyin hepinizin cok kolay ve mutlu doğumları olacak.. bugün doğum yapan arkadaşlardan mutlu haberleri aldınız mı
durunun resmini merak eden varsa kızlar academic hospital siteye girin bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?