2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de tiramisu siparişi vercem birazdan ben de bisküvileri 2 dakkada bitiriyorum maşallah bize kaydirigubbakcemile3

hayır ben erkek doğurcam sana noluo Aso :)
Ye tatlıyı doğur hakkıyı valla ben hamileliğimde hep tatlı yedim canm hep tatlı istedi.Karnımı gören de erkek karnı gibi dedi. Bilmiyorum erkek çıkarsa çok gülerim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gripin film izle, dizi izle, kitap oku, ev işi yap, el işi yap.. nıye yapcak bısı yok :)

el işi yaptım biraz önce,ev işi olarakta bütün gün çamaşır asıp topladım,e yemek yaptım,tv baktım ama gün 24 saat geçmiyo bi türlü,gerçi bugün işe gitmediğim ilk gün ya heralda ondan afalladım biraz,normalde koşturmacayla geçmesine alışmıştım günlerimin

Doğum yapacağım doktora gittim bugün kızım normal doğum pozisyonunda değil :S
9 kasıma kadar bekleyeceğiz eğer dönmese sezeryan olacak..

Duru ve Toprak bebekler çok tatlılarmış maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikisine de. tombik tombik yanaklılar çok tatlılar maşşallah:)) 8 ay nasıl geçmişşş son ay geçmiyyoo...

ay Asoooo.. erkek çıkarsa güler misin ağlar mısın oo zaman görürüz çok korkunç olur çoookkk..
sen gördün dimi ultrasonda kız oldugunu kesın emınsınız yanı

bugün doktora gittim oğlumm 2700 olmuş.pazartesi çatı muayenesi yapıcakmış :)heycanlıyım.
korkuyom :))

ay kızlar bebişler çok tatlııı...
benim kasım sonu, daha bi dünya bebek görücem :)

Aso, benimkini de hep erkek sanıyorlar, arkadan hamile olduğumu bile anlamıyorlar, pembe pembe aldık bakalım son anda süpriz yapar mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…