2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seninle günlerimiz aynı
topiği biz bekleyeceğiz bu gidişle. herkesi doğurturuz biz

Hakan en son başı aşağıda demişti ama ben sanada demiştim sağ tarafımda tekmeleri diye çapraz yatıyormuş hanımefendi dönebilirde dönmeyebilirde dedi:S

bnm de sağ kürek kemiğimin oralarda atıyor hep. çapraz mı yatıyor acaba.. doktora başaşağı başını iyice gömmüş falan demişti.. gerçi daha çok var bnm ama :S

Hakan en son başı aşağıda demişti ama ben sanada demiştim sağ tarafımda tekmeleri diye çapraz yatıyormuş hanımefendi dönebilirde dönmeyebilirde dedi:S

benim kızımda sürekli sağ tarafımı tekmeliyo hatta bacaklarını bazen bi uzatıyo ayaklar nerdeyse sağ boşluğuma giriyo ama doktorum ters falan demedi bana normal duruyo dedi,poposu sol üst tarafımda

benim de aynı durum... doğum pozisyonu almıştı 3hafta sonra dönmüş çapraz yatıyordu kafayı da arkaya atmış asi kızım, şimdi de göğüsümün altında.. bakalım perşembe nasıl duruyor olacak... onların keyfine kaldık :)

seninle günlerimiz aynı
topiği biz bekleyeceğiz bu gidişle. herkesi doğurturuz biz

aaa evet aynıyız, kasım sonunu görür müyüz acaba?
bebekler gelince pek kimse kalmaz burda başka topicte emdi emmedi hangi bez vs muhabbeti olur kesin :)

Doğum yapacağım doktora gittim bugün kızım normal doğum pozisyonunda değil :S
9 kasıma kadar bekleyeceğiz eğer dönmese sezeryan olacak..
:S hayırlısı olsun ya boşver hangisi sağlıklı olcaksa o olsun.
ay Asoooo.. erkek çıkarsa güler misin ağlar mısın oo zaman görürüz çok korkunç olur çoookkk..
sen gördün dimi ultrasonda kız oldugunu kesın emınsınız yanı
aynısını doktora da dedim o da 2 hafta önce bidaha baktı cinsiyetine kız yani ama sonda ne olur allah bilir elimde kız olduğuna dair kanıt var resmini çekmişti doktor
:))) sen de mi kaydirigubbakcemile3
Benimkinin tekmeleri de sağımda hatta nerdeyse sırtıma yakın o derece=) ama benimki başaşağı duruyor:S

bnm de sağ kürek kemiğimin oralarda atıyor hep. çapraz mı yatıyor acaba.. doktora başaşağı başını iyice gömmüş falan demişti.. gerçi daha çok var bnm ama :S

benim kızımda sürekli sağ tarafımı tekmeliyo hatta bacaklarını bazen bi uzatıyo ayaklar nerdeyse sağ boşluğuma giriyo ama doktorum ters falan demedi bana normal duruyo dedi,poposu sol üst tarafımda

Valla hiç bir fikrim yok :S zaten kesin sezo demedi bakacağız bakalım :S

aynen öyle onlar nasıl gelmek isterlerse : )) Hayır zaten çatıya da bakmadı daha bir de o var bakalım hem çatı hem bebek uygun olacak mı :S

hmmmmm... hadi hayırlısı olsun... doktorun kim nıye ısım vermıosunsempatiksalakcinni

Reklam yapmiyim aklinialirimsmile

fınfık bizde aynı zamnlrda doğurcaz sanırsam benimde 8 kasımda karar verilecek sezo olup olmayacağına ama benim çatıdan dolayı böle oldu

Aso bilmiyim tam pozisyonunda değil şuan dedi dönebilirde dönmeyebilirde dedi başı aşağıda zaten ama tam pozisyonunda değilmiş :S

ya başı ya aşağıdadır ya yukarda yani :)) bence :))

duşumu aldım, bir mayıştım abooooo, kaynanam da gelmedı hala, bugun erken yatsam ayıp olur mu acaba.. işalla uykum acılır..

siz bence aralıkta hala beklıyo olursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy Allah korusun valla mümkünse biraz erken gelirse sevinirim bizimki
hatta 21 kasımdan önce gelsin de akrep olsun oğluşum yaa
bol bol hurma yiyip çömel kalk yapiim ben bi de kengele tam gaz devam Allah ne verdiyse artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…