ay kızlar bebişler çok tatlııı...
benim kasım sonu, daha bi dünya bebek görücem :)
Aso, benimkini de hep erkek sanıyorlar, arkadan hamile olduğumu bile anlamıyorlar, pembe pembe aldık bakalım son anda süpriz yapar mı :)
Hakan en son başı aşağıda demişti ama ben sanada demiştim sağ tarafımda tekmeleri diye çapraz yatıyormuş hanımefendi dönebilirde dönmeyebilirde dedi:S
Hakan en son başı aşağıda demişti ama ben sanada demiştim sağ tarafımda tekmeleri diye çapraz yatıyormuş hanımefendi dönebilirde dönmeyebilirde dedi:S
seninle günlerimiz aynı
topiği biz bekleyeceğiz bu gidişle. herkesi doğurturuz biz
:S hayırlısı olsun ya boşver hangisi sağlıklı olcaksa o olsun.Doğum yapacağım doktora gittim bugün kızım normal doğum pozisyonunda değil :S
9 kasıma kadar bekleyeceğiz eğer dönmese sezeryan olacak..
aynısını doktora da dedim o da 2 hafta önce bidaha baktı cinsiyetineay Asoooo.. erkek çıkarsa güler misin ağlar mısın oo zaman görürüz çok korkunç olur çoookkk..
sen gördün dimi ultrasonda kız oldugunu kesın emınsınız yanı
:))) sen de mi kaydirigubbakcemile3ay kızlar bebişler çok tatlııı...
benim kasım sonu, daha bi dünya bebek görücem :)
Aso, benimkini de hep erkek sanıyorlar, arkadan hamile olduğumu bile anlamıyorlar, pembe pembe aldık bakalım son anda süpriz yapar mı :)
Benimkinin tekmeleri de sağımda hatta nerdeyse sırtıma yakın o derece=) ama benimki başaşağı duruyor:SHakan en son başı aşağıda demişti ama ben sanada demiştim sağ tarafımda tekmeleri diye çapraz yatıyormuş hanımefendi dönebilirde dönmeyebilirde dedi:S
bnm de sağ kürek kemiğimin oralarda atıyor hep. çapraz mı yatıyor acaba.. doktora başaşağı başını iyice gömmüş falan demişti.. gerçi daha çok var bnm ama :S
benim kızımda sürekli sağ tarafımı tekmeliyo hatta bacaklarını bazen bi uzatıyo ayaklar nerdeyse sağ boşluğuma giriyoama doktorum ters falan demedi bana normal duruyo dedi,poposu sol üst tarafımda
benim de aynı durum... doğum pozisyonu almıştı 3hafta sonra dönmüş çapraz yatıyordu kafayı da arkaya atmış asi kızım, şimdi de göğüsümün altında.. bakalım perşembe nasıl duruyor olacak... onların keyfine kaldık :)
aaa evet aynıyız, kasım sonunu görür müyüz acaba?
bebekler gelince pek kimse kalmaz burda başka topicte emdi emmedi hangi bez vs muhabbeti olur kesin :)
hmmmmm... hadi hayırlısı olsun... doktorun kim nıye ısım vermıosunsempatiksalakcinni
seninle günlerimiz aynı
topiği biz bekleyeceğiz bu gidişle. herkesi doğurturuz biz
kanala girmemiş demek istemiştir belkide :S aman hayırlısı dur bakalım zaman ne göstercek :SAso bilmiyim tam pozisyonunda değil şuan dedi dönebilirde dönmeyebilirde dedi başı aşağıda zaten ama tam pozisyonunda değilmiş :S
sen ben ve linden kasım annesi olucaz heralde zaten,3müzün haftası aynı.Diğerleri ekim annesi oluyo hep baksana.Biz baya bi bekliycez
siz bence aralıkta hala beklıyo olursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun.Aman ne var 5 dilim kek :) sen benim yediklerimi bir duysan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ahahahahah koptum yaasiz bence aralıkta hala beklıyo olursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?