Ayy Allah korusun valla mümkünse biraz erken gelirse sevinirim bizimki
hatta 21 kasımdan önce gelsin de akrep olsun oğluşum yaa
bol bol hurma yiyip çömel kalk yapiim ben bi de kengele tam gaz devam Allah ne verdiyse artıkın :)
aaaaamaaaaaan sona gelmişiz ye gitsin:)
siz bence aralıkta hala beklıyo olursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayy Allah korusun valla mümkünse biraz erken gelirse sevinirim bizimki
hatta 21 kasımdan önce gelsin de akrep olsun oğluşum yaa
bol bol hurma yiyip çömel kalk yapiim ben bi de kengele tam gaz devam Allah ne verdiyse artıkın :)
Çakıştırmak istemek değil . ama bunu hiç hesaplamadan etmeden ki hesaplayamazsın.. böyle bişeyin denk gelmesi şaşırtır beni. Zaten normal yaparsam diyorum özellikle gidip o güne sezeryan günü alcak değilim. Ama bence buyuk bı tesaduf olur...
selam kızlar, yeni geldim eve okunacak çoook sayfa var. ama merak ettim. doğmuş mu bebişler. herşey yolunda mıymış?
selam kızlar, yeni geldim eve okunacak çoook sayfa var. ama merak ettim. doğmuş mu bebişler. herşey yolunda mıymış?
sana ozel soylemıom sırf herkes ıstıo ya aynı gun dogsun babasıyla, yok benımle aynı gun dogsun falan fistan.. evet 365 gunun ıcınde o gun dogması acayıp tesaduf olur haklısın, ama ben ıstemem oyle tesaduf onu dıom işte :)
hllyvz sen mi demiştin elinde ağrı oldugunu bişeyi tutamadıgını falan yanlışmı hatırlıyorum?* düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?