2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dediklerini yap iyi güzel de Kegel egzersizleri doğumu hızlandırmıyo ki, kasların toparlanmasnı sağlıyo :) ve güyya ıkınmayı kolaylaştırıomuş..

eşimin doğum günü 30 kasım... hem normal hem o gün olursa güzel sürpriz olur bize:))

ya ben hıc anlamam ınsanlar neden dogumgunlerını çakıştırmak ısterler, ya da ozel gunlerı.. ben tam tersıne bagımsız farklı bı gunde dogsun ısterım, ıkı kutlama yapmak varken ıkısını bırden aradan cıkartalım mantıgı olmasın ıınsanlarda guzel guzel ıkı kutlama yapılsın ısterım.. boshayallersmile

Son düzenleme:
Çakıştırmak istemek değil . ama bunu hiç hesaplamadan etmeden ki hesaplayamazsın.. böyle bişeyin denk gelmesi şaşırtır beni. Zaten normal yaparsam diyorum özellikle gidip o güne sezeryan günü alcak değilim. Ama bence buyuk bı tesaduf olur...

selam kızlar, yeni geldim eve okunacak çoook sayfa var. ama merak ettim. doğmuş mu bebişler. herşey yolunda mıymış?

siz bence aralıkta hala beklıyo olursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

propcum dur bakalım,senden önce doğurmayalımdakaydirigubbakcemile3

napcan akrebi? bende tam tersi yay olsun istiyorum.Akreple uğraşmak çok zor oluyomuş

sana ozel soylemıom sırf herkes ıstıo ya aynı gun dogsun babasıyla, yok benımle aynı gun dogsun falan fistan.. evet 365 gunun ıcınde o gun dogması acayıp tesaduf olur haklısın, ama ben ıstemem oyle tesaduf onu dıom işte :)

selam kızlar, yeni geldim eve okunacak çoook sayfa var. ama merak ettim. doğmuş mu bebişler. herşey yolunda mıymış?

nalan ve bijodan haber var,bebekleri çok iyiymiş hatta birkaç sayfa geride Toprak bebeğin fotosuda var. Diğerleride doğurmuştur çoktan ama haber yok henüz

ayyyy ne güzel. daha gelemedim o sayfalara.
bugün ben de gittim doktora ama ultrasona girmedim. nst'ye girdim. bir de tahlillerim yapıldı. idrar yolları enfeksiyonum geçmiş çok şükür. perşembe muayene için tekrar çağırdı doktor. kızımı görmeme 3 gün var daha (

Bebek arabamız ana kucagımız gelmiş ama Samsun'da şu an .Perşembe gidince görcezopuyorumnanaktan

Selam kızlar...Toprak ve Duru gelmişler hoşgelmişler dünyamıza Rabbim sağlıklı uzuuuuun ömürler versin meleklere inşallah...darısı başımıza ama ilk önce propa olsun o dayanamayacak beklemeye....

Düşünmemlazım canım üzüldüm duyduklarıma ama derdi veren Rabbim Şifasınıda verecek olandır...Meleğin sağlıkla gelir dünyaya inşallah...Dualarımız seninle....

Yasemincim senin Masal Prensesinde en kısa zamanda kollarında olur inşallah...Lady ve Rady nin telefonu kimsede yokmu merak ettim onlarıda...İnşallah onlarda sağlıklı doğumlarla kavuşmuşlardır yavrularına...Darısı başımıza inşallah...

hllyvz sen mi demiştin elinde ağrı oldugunu bişeyi tutamadıgını falan yanlışmı hatırlıyorum?* düzeldi mi?

Görüciz bakalım ne gün gelcek kuzum:))

slm kızlar.. ben geldim.. bıraz geçmişi okumaya çaliştım ama yorgunum okuyamadım fazla...

duru ve toprak bebeklere maşallah... ne kadar tatlılar :)))))

prop hala burdamısın :))))

bugun kızımı gördum.. 2450 gr olmuş.. 35 haftalık.. doktor iyi dedi.. aynı zamanda troit testlerini yenıden yaptırmştı. degerler bıraz düşük çıktı.. dahiliyeye gıttım.. filim falan istedi.. ama hamıle iken filim çektırmek istemedim.. yarın karar verirsem yaptıracagım.. eşimle konuşup.

doktor, bu yeme ile alakalı ve aynı zamanda da üzüntüde etkıler hormanları dedi. fazla düşükte degil ama test ve filim yaptır dedi.. kararsız kaldım.

T4 SONUÇ 0.63 olması gerekn deger 0,77-2,19

T3 SONUÇ 2,57 olması gereken deger 2,78 - 5,27

doktor, bu yeme ile alakalı ve aynı zamanda da üzüntüde etkıler hormanları dedi. fazla düşükte degil ama test ve filim yaptır dedi.. kararsız kaldım.

T4 SONUÇ 0.63 olması gerekn deger 0,77-2,19

T3 SONUÇ 2,57 olması gereken deger 2,78 - 5,27

bu şekilde filim çektırmek istemıyorum.. başka bır doktor a da göstereyım sonuçları... ben ne yapsam acaba...

oyyy arkadaş evlencek yaza mekan bulamıolar, fıyatlar almış başını gıdıo begendıklerı yerde kısı bası 185 tl fıyat vermısler akannehir

hllyvz sen mi demiştin elinde ağrı oldugunu bişeyi tutamadıgını falan yanlışmı hatırlıyorum?* düzeldi mi?

Evet canım ben demiştim kuzenim doktor ondada olmuş aynısı karpal tünel daralmış sanırım ondan doğumdan sonraki 1.5 ay falan daha sürermiş geçmezse doktora gitmeliymişim...sabahları elim hiç kapanmıyor öğlene doğru biraz düzeliyor idare ediyoruz işte...snedede mi ıoldu yoksa? doğumla birlikte bütün ağrıları sızıları atarız üzerimizden inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…