Evet canım ben demiştim kuzenim doktor ondada olmuş aynısı karpal tünel daralmış sanırım ondan doğumdan sonraki 1.5 ay falan daha sürermiş geçmezse doktora gitmeliymişim...sabahları elim hiç kapanmıyor öğlene doğru biraz düzeliyor idare ediyoruz işte...snedede mi ıoldu yoksa? doğumla birlikte bütün ağrıları sızıları atarız üzerimizden inşallah...
doktor ne dedıyse onu yaptır asenam, ya da bı doktora daha sor ıkısı de aynı seyı derse yaptır işte..
Doğum yapacağım doktora gittim bugün kızım normal doğum pozisyonunda değil :S
9 kasıma kadar bekleyeceğiz eğer dönmese sezeryan olacak..
dediklerini yap iyi güzel de Kegel egzersizleri doğumu hızlandırmıyo ki, kasların toparlanmasnı sağlıyo :) ve güyya ıkınmayı kolaylaştırıomuş..
kızzlar nişanım geldi akşam 7 de.hastaneye gittim ebe muayene etti.daha açılma yok dedi.sancımda yok.ne zaman doğar acaba?
zeytinagac bir arkadaşım nişanı geldikten bir hafta sonra doğurmuş.. birkaç gün de sürebilir bu gece de sancılana bilirsin.. bebeğine kalmış canım. Allah kolay bir doğum nasip etsin.
doktor, bu yeme ile alakalı ve aynı zamanda da üzüntüde etkıler hormanları dedi. fazla düşükte degil ama test ve filim yaptır dedi.. kararsız kaldım.
T4 SONUÇ 0.63 olması gerekn deger 0,77-2,19
T3 SONUÇ 2,57 olması gereken deger 2,78 - 5,27
bu şekilde filim çektırmek istemıyorum.. başka bır doktor a da göstereyım sonuçları... ben ne yapsam acaba...
ayyyy ne güzel. daha gelemedim o sayfalara.
bugün ben de gittim doktora ama ultrasona girmedim. nst'ye girdim. bir de tahlillerim yapıldı. idrar yolları enfeksiyonum geçmiş çok şükür. perşembe muayene için tekrar çağırdı doktor. kızımı görmeme 3 gün var daha(
kaç haftalıksın canım?
kızzlar nişanım geldi akşam 7 de.hastaneye gittim ebe muayene etti.daha açılma yok dedi.sancımda yok.ne zaman doğar acaba?
cnm nişan dediğin neyy ?? bilmiyorumkismile
kanama felan mı ? bilmiyorumkismile
bide kaç haftalıksın cnm ?? bilmiyorumkismile
nişan rahimağzını tıkayan tıkaç bebeği koruyor.doğuma yakın tıkaç atılıyor.doğumun çok yakın olduğunun belirtisi.kanlı sümüksü bir akıntı.genelde her doğumda gelir.39 h+4 gün canım
geçmiş olsun canım, ben de geçen gün nstye girdim tahlil yaptırdım yine idrar yolları enfeksiyonu olmuş doktor sana ilaç vermişmiydi?
canim o kanli akinti benim öglen 12de gelmisti kizim gece 3te dogmustu hakkinda hayirlisi olsun herkeste farkli oluyor sancilanirsan gidersin hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?