2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım özellikle sağ elimle mesela bıçağı tutup bişeyi kesecek olsam canım çok acıyor. özellikle yüzük parmagım( kendım dr um normal karsıladı . burdakı dr kalsıyum eksık olabılır dedı ama kalsıyumla ılgılı oldugunu sanmıyorum. düzelir inşallah dogumdan sonra amin:))

doktor ne dedıyse onu yaptır asenam, ya da bı doktora daha sor ıkısı de aynı seyı derse yaptır işte..

internetten baktım bıraz.. filim içi önerilmiyor.. yarın başka hastaneye gidecegım... ilaç tedavısı almak istemıyorum fazla.. ama erken dogum rıskı oluyormuş.. zaten 35 hafta olduk.. rısk kalamadı gıbı bebek için.. bakalım diger doktorlar ne dıyecek...

duru inanılmaz derecede annesine benziyor.. maşallah.. ay oğlumu merak ettim şimdi..

kızzlar nişanım geldi akşam 7 de.hastaneye gittim ebe muayene etti.daha açılma yok dedi.sancımda yok.ne zaman doğar acaba?

zeytinagac bir arkadaşım nişanı geldikten bir hafta sonra doğurmuş.. birkaç gün de sürebilir bu gece de sancılana bilirsin.. bebeğine kalmış canım. Allah kolay bir doğum nasip etsin.

değerlerin çok da düşük değil bence. bende de tiroit var endoktrin takibindeyim ben de.
bence fişm çektirmekten çekiniyorsun ama tiroit de bebeğin hormonlarını ve tiroit bezlerini etkiliyor o yüzden başka dktora da danış bence

geçmiş olsun canım, ben de geçen gün nstye girdim tahlil yaptırdım yine idrar yolları enfeksiyonu olmuş doktor sana ilaç vermişmiydi?

kaç haftalıksın canım?

39+4 bugün canım.daha bugün doktora gittim.daha pelvise girmemiş demişti.akşam üstü belimde adet sancısı gibi bir ağrı oldu.tuvalete gitme isteğim geldi.eşim götürdü.yürüyemedim.baktım kanlı bir akıntı.çok şaşırdım.sanki doğmaz gibi geliyor son vakitler:teselli:

kızzlar nişanım geldi akşam 7 de.hastaneye gittim ebe muayene etti.daha açılma yok dedi.sancımda yok.ne zaman doğar acaba?

cnm nişan dediğin neyy ?? bilmiyorumkismile

kanama felan mı ? bilmiyorumkismile

bide kaç haftalıksın cnm ?? bilmiyorumkismile

cnm nişan dediğin neyy ?? bilmiyorumkismile

kanama felan mı ? bilmiyorumkismile

bide kaç haftalıksın cnm ?? bilmiyorumkismile

nişan rahimağzını tıkayan tıkaç bebeği koruyor.doğuma yakın tıkaç atılıyor.doğumun çok yakın olduğunun belirtisi.kanlı sümüksü bir akıntı.genelde her doğumda gelir.39 h+4 gün canım

canim o kanli akinti benim öglen 12de gelmisti kizim gece 3te dogmustu hakkinda hayirlisi olsun herkeste farkli oluyor sancilanirsan gidersin hastaneye

ara ara okuyarak anca bitirebildim geçmişi. bebişler çoook güzeller, maşallah Allah nazardan saklasın hem onları hem de güzel annelerini.
düşünmemlazım sana da geçmiş olsun. sen içini rahat tut. inşallah bebeğin en az seviyede etkilenmiştir virüsten. :Saruboceq:
yasemin siz de inşallah alırsınız bebişinizi sağlıcakla kucağınıza.
bebeklerini gören herkese de hem kendileri hem de pıtırcık yavruları için koskocaman

Kızlar bir müjdeli haber vereyim

SACES mesaj atmış acil sezeryenle oğlunu doğurmuş 4100grammış oğlu ikisininde durumu iyiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…