2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün doğan bebişlerin fotoları çok tatlı maşallah... Allah analı babalı büyütsün.
Bugün ben de doktorumla görüştüm, son karar 1 kasımda doğum...

enfexia diye bi antibiyotik verdi. işe yaramış demek ki. sana vermedi mi? bu arada geçmiş olsun sana da.

sağol canım, ben de akıntı da vardı o zaman vajinit olabilir dedi vajinal tablet verdi cumartesi yine tahlil yaptırıcam inşallah geçer o zamana kadar

Allah anali babali buyutsun hepsini masaallah :)

ya kizlar ben pastirma yesem bisi olur mu ya

canın istiyorsa pişiripte ye bence. annem kardeşime hamileyken canı pastırma istemişti libya'da olduğumuz için de bulup yiyememişti tabi. Kardeşim doğduğunda alnında pastırma şeklinde kırmızı bir leke vardı valla ben de gözümle görmesem inanmazdım, riske atma bence...

Bu arada yeni bebişlerin resimlerine baktım çok tatlılar Allah hepsini analı babalı büyütsün. Darısı başımıza hayırlısıyla.
SAT a göre benimki 24 kasım, kasım ayının bekçisi olucam bu gidişle kendi doğum tarihimde 30 kasım zaten:))
Bebişiminde yay burcu olması tercih sebebimdir övünmek gibi olmasın ama çok iyi bir burç herkese tavsiye ederim:))

Düşünmemelazım sana da çok geçmiş olsun canım, inşallah dedikleri gibi değildir. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Sonuçta Allah'ın dediği olur, dualarımız seninle...

Kızlar bir müjdeli haber vereyim

SACES mesaj atmış acil sezeryenle oğlunu doğurmuş 4100grammış oğlu ikisininde durumu iyiymiş...

ooo bebekler 5 oldu yani ha :lepi: bugün ne bereketli bi günmüş ya,5 kişi doğurdu
Maşallah sacesin bebeğinede

bu arada farkına vardınızmı bilmiyorum ama ben 6000 yapmaya çalışıyorum fırsattan istifade :))

zeyn nerdesin güzelim gece kapanış sana ait biliorsun hayırdır bugün görevini ihmal ettin yoksa doğuma filan mı gittin canım genelde her gece sen yapardın kapanışı
herkese iyi geceler ben uykusuzlukla boğuşuyorum

günaydın millet iğrenç bi geceydi, şimdiye kadarkilerin en kötüsü :S inanılmaz sancım ve ağrım oldu, belden aşağım alev almış gibiydi.. dün bütün gün ayakta kalınca sonuç budur.. ne adam gıbı uyuyabıldım ne de keyfım var

Prop geçmiş olsun neden oldu o kadar ağrı acaba :S Arasaydın doktorunu keşke.Bugün yat dinlen bari dolanma ayakta

saol asocum, bılmıyorum neden oldugunu.. Demir kafasını acyip bastırıo aşağı, kemiklerim çıtır çıtır edıyo resmen :S aramıcam doktoru da gıdıcem.. salı ya da camrsamba tekrar nst ye gırmem gerekıodu işte, bakalım agrılar dvm ederse bugun, yoksa yrn sbh gıdıcem işte.. poffff...

ama kayınvalıdem sofrayı bıle toplatmadı dun yatırdı benı bı koltuga, hep kendı topladı bulasıkları yerlestrıdı eldekılerı yıkadı fln, allah razı olsun, ben de balayındayım artıkın :)

günaydın anneler, bugün de sancı mancı neyim yok. :) Dışarı çıkayım alacağım bazı şeyler var.. Bakalım bugün kim doğuracak..

canim dün bütün gün temizlikle ugrastim sonrada alisverise gittik derken aksam erkenden koltukta uyumus kalmisim kapanisi yapamadim yoksa sirayi kimseye vermezdimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…