2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin kizlar saces arkadasimizinda gözü aydin olsun bebegini güle güle büyütsün

kizlar kimse normal dogum yapmiycakmi benim sadece proptan ve kendimden ümidim kaldiaklinialirimsmile

propcum gözün aydin kaynanan gelmis oh rahat edersin son günlerini is yapmadan gecirirsin insallah agrilarinda gecer

kizlar kimse normal dogum yapmiycakmi benim sadece proptan ve kendimden ümidim kaldiaklinialirimsmile

zeynepcim ben varım ya. 42 haftaya kadar beklerim. oğlum ne zaman gelmek isterse artık. herşey normal şimdilik bir sıkıntım da yok şükür. bekliyoruuum.

günaydın kızlarrr... ben de normal istiyorum bebeğim dönerse normal yapcam inşallahh..

inşallah kızlar inşallah... nstye baska hastaneye gıtcem kendı hastanem uzak dıye, sevk almak ıcın once muayene olmam lazım, doıktora catı muayenesı yaptırcam, ıkı farklı gorus almış olurum boylece, cmts de kendı doktorum yapıcak bakalım ıkısı de aynı seyı mı soylıcek..

bız sımdı kocamla basbasa kahvaltı yapcaz kayınvalıdem kalkmıo sbh ben kocamı gonderene kdr basbasa olalım dıye :))

gece leğen kemiğim ağrıdı sağlı sollu bebeğim yerleşiyordur belki:bilmiyorumkismile

günaydın kızlar!
dün dr. kontrolüne gittim.
bijo doğum yapmıştı. diğer arkadaşlar ve bebekleri iyidir inşallah.
heyecan ve merak içinde geldim bugün.
dün oğluşumu gördüm, elini yüzüne koymuş.
dr. teyzesi babasına benzediğini söyledi çok mutlu oldum. :asigim:
oğluşum 3112 gr ve 50 cm.
dr. kan ve idrar tahlili istedi. sonuçlarını bugün alacağım.
sonunda bende nts ye girdim. sıra vardı ve sona kaldım. dr. gitmişti çıktığımda.
sırt üstü yatmaktan çok sıkıldım.
oğlumun kalp atışları güzelmiş ama hemşire sancı görünüyor yarın dr. ara randevunu öne alabilir dedi.
tabi o an panik oldum. erken mi doğacak diye.
gecede karnımda hafif sancı hissettim ama üşütmeyle alakalı diye düşünüyorum.
onun dışında sancı hissetmiyorum hiç.
bazen karnım ağrıyor o kadar.
bakalım dr. ne diyecek! bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

düşünceliymiş kayınvaliden maşallah maşallah

bende normal istiyorum, inşallah dr. bayram diye sezeyana almaya kalkmaz.
tam bayrama denk gelen bir bayan vardı onu bugün sezeryana alıyormuş.
38. haftasında. bayramda yoğun olmasın diye öne alıyorla diye düşünüyorum.

gözün aydın canım maşallah oğluna kilosu güzelmiş. haftana göre erken gibi sancı çıkması dr ne dıycek bakalım . ben hiç girmedim nst ye..

gözün aydın canım maşallah oğluna kilosu güzelmiş. haftana göre erken gibi sancı çıkması dr ne dıycek bakalım . ben hiç girmedim nst ye..

bende o yüzden panik yaptım. daha iznimi bile almadım 2 haftam var.
inşallah erken gelmez oğluşum.

melodi masallah canim ogluna kilosuda boyuda gayet iyiymis

sağol canım teşekkür ederiz.

nalan, bijo ve saces doğum yapmış.
toprak bebeğin resmini gördüm. maşallah!
nalan ve lady nin durumu nedir kızlar?

benım de bayrama denk gelcegı ıcın 41. hafta, eger 14 kasıma kdr dogmamıs olursa sunı sancı vercekler o gun sezeryana almıcaklar yanı.. maşallah ogluna

maşallah ogluşuna bizim kız biraz zayıf 1 kasım muayenemiz var bakalım kaç kilo olmuş opuyorumnanaktan

Ohhhh sefan olsun canım dinlen artık zaten yeter doğurcaz yakında aklinialirimsmile Doktora fln gidersen haber ver de merakta kalmayalım bak.
maşallah bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…