2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de ınanmıorum ultrason kılolarına cok degısıo :S boyu da zaten yaklaşık hesaplıoruz fl yı 7 ıle carpıp.. yanı allaha emanet gelıo bızımkıler :))

Hiç belli olmaz canım.Ben artık ultrasonda söylenen kilolara inanmaz oldum.Herkesinki farklı çıktı. Ben de anlamadım :S Bakalım bakalım görcez.

doru söylüyorsun da insanın kafasına takılıyor yinede 33 haftalıkken 2050 kg çıktı. doktor normal dedi ama ultrason kağıdında haftasından 2 gün geri çıkıyor karın çevresi doğuma kadar 3000 kg olsa keşke Allah'tan daha 1 ayımız var beki toparlar kuzucum

günaydıııın!
melodi bebişine kocamaaan maşallah. inşallah tüm tahlil sonuçların iyidir.
prop sana da kayınvalidene ve tabii ki rahata kavuştuğun için gözünaydın, sancıların için de geçmiş olsun.

benim doktorum bebişimin boyunu hiç söylemiyor. tam olarak hesaplamak mümkün değilmiş güya. ama senin dediğine göre 7 ile çarpınca fl değerini kızımın 10 gün önceki yani 35+2 deki boyu 49.8 cm oluyor. e doğruysa bu hesaplama güzelmiş :dance:

Selam kıızzzzlar ,

Dün gece karnıma bıçak sokuyorlar gibi ağrı girdi.Sabah anneme anlatınca, doğum sancısı belden gelir dedi. Bilgi vereyim dedim sizede.Bende ağrı karından gelir sanıyordum :)))

sen takma kiloya sağlıklı olsunlar yeter. Birçok kişinin daha çok olcaktı kilosu daha düşük çıktı. Bizim akrabanın da düşük olcaktı kilosu 4100 doğdu bu nasıl çelişki

Selam kıızzzzlar ,

Dün gece karnıma bıçak sokuyorlar gibi ağrı girdi.Sabah anneme anlatınca, doğum sancısı belden gelir dedi. Bilgi vereyim dedim sizede.Bende ağrı karından gelir sanıyordum :)))
benim 2 haftadır ciddi bel ağrım var ama doğum moğum yok kaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese

MELODİ gözün aydın canım maşallah güzel büyümüş oğlun

Canım anlaşılan senin bayağı bi az kaldı hadi hayırlısı. Oh kayınvalidende gelmiş sür bakalım sefasını

Günaydın Milletboshayallersmile..

günaydın canım evde olmak nasıl benimde perşembe günü son iş günüm hayırlısıyla

günaydın kızlar....

nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebişlerde..

son haftalarda olduğunuz kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz ?

ben her hafta gidiyodum.. geçen hafta doktor gerek yok gelmene dedi.. 15 gunde bir gel dedi.. iyide zaten doğumuma az kaldı...

her hafta giden varmı aranızda? ve her gittiğinizde ultrasona alıyorlarmı ? benım doktor nst yeterli dedi.. 2 haftadır ne boyunu nede kilosunu bilmiyorumm :bbo:

Aslı valla dün bütün gün sokaktaydım anlamadım hiç bişey bugünde daha yeni başladı ama sıkılacak gibi görüyorum kendimi bakalım
Havada kapalı açık olsa atardım kendimi sokağa yine :S

günaydın herkese..akşam 10 buçukta uyudum karnımın ağrısından doğrusu yatağa giridm ama kıvran kıvran uyuyamadım ya hala sancı var gaz sancısı ama iki büklüm oluyorum ayağa kalkınca ne gıcık şey ya

Aslı valla dün bütün gün sokaktaydım anlamadım hiç bişey bugünde daha yeni başladı ama sıkılacak gibi görüyorum kendimi bakalım
Havada kapalı açık olsa atardım kendimi sokağa yine :S

evet sabah ben işe gelirken yağmur yağıyordu
benimde sıkılacağım kesin evde hiç alışık değilim

ben hiç haftada 1 gimedim dün gittiğimde 3 hafta olmuştıu yine 2 hafta sonrasına randevu verdi acil bişey olursa gel dedi sadece

ben 30. haftadan sonra iki kere 2 hafta arayla gittim. son gidişimiz 10 gün sonra oldu. artık her hafta gel diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…