Hiç belli olmaz canım.Ben artık ultrasonda söylenen kilolara inanmaz oldum.Herkesinki farklı çıktı. Ben de anlamadım :S Bakalım bakalım görcez.maşallah ogluşunabizim kız biraz zayıf 1 kasım muayenemiz var bakalım kaç kilo olmuş opuyorumnanaktan
Hiç belli olmaz canım.Ben artık ultrasonda söylenen kilolara inanmaz oldum.Herkesinki farklı çıktı. Ben de anlamadım :S Bakalım bakalım görcez.
sen takma kiloya sağlıklı olsunlar yeter. Birçok kişinin daha çok olcaktı kilosu daha düşük çıktı. Bizim akrabanın da düşük olcaktı kilosu 4100 doğdu bu nasıl çelişkidoru söylüyorsun da insanın kafasına takılıyor yinede 33 haftalıkken 2050 kg çıktı. doktor normal dedi ama ultrason kağıdında haftasından 2 gün geri çıkıyor karın çevresi doğuma kadar 3000 kg olsa keşke Allah'tan daha 1 ayımız var beki toparlar kuzucum
benim 2 haftadır ciddi bel ağrım var ama doğum moğum yok kaydirigubbakcemile3Selam kıızzzzlar ,
Dün gece karnıma bıçak sokuyorlar gibi ağrı girdi.Sabah anneme anlatınca, doğum sancısı belden gelir dedi. Bilgi vereyim dedim sizede.Bende ağrı karından gelir sanıyordum :)))
benim 2 haftadır ciddi bel ağrım var ama doğum moğum yok kaydirigubbakcemile3
saol asocum, bılmıyorum neden oldugunu.. Demir kafasını acyip bastırıo aşağı, kemiklerim çıtır çıtır edıyo resmen :S aramıcam doktoru da gıdıcem.. salı ya da camrsamba tekrar nst ye gırmem gerekıodu işte, bakalım agrılar dvm ederse bugun, yoksa yrn sbh gıdıcem işte.. poffff...
ama kayınvalıdem sofrayı bıle toplatmadı dun yatırdı benı bı koltuga, hep kendı topladı bulasıkları yerlestrıdı eldekılerı yıkadı fln, allah razı olsun, ben de balayındayım artıkın :)
Günaydın Milletboshayallersmile..
Aslı valla dün bütün gün sokaktaydım anlamadım hiç bişey bugünde daha yeni başladı ama sıkılacak gibi görüyorum kendimi bakalım
Havada kapalı açık olsa atardım kendimi sokağa yine :S
günaydın kızlar....
nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebişlerde..
son haftalarda olduğunuz kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz ?
ben her hafta gidiyodum.. geçen hafta doktor gerek yok gelmene dedi.. 15 gunde bir gel dedi.. iyide zaten doğumuma az kaldı...
her hafta giden varmı aranızda? ve her gittiğinizde ultrasona alıyorlarmı ? benım doktor nst yeterli dedi.. 2 haftadır ne boyunu nede kilosunu bilmiyorumm :bbo:
günaydın kızlar....
nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebişlerde..
son haftalarda olduğunuz kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz ?
ben her hafta gidiyodum.. geçen hafta doktor gerek yok gelmene dedi.. 15 gunde bir gel dedi.. iyide zaten doğumuma az kaldı...
her hafta giden varmı aranızda? ve her gittiğinizde ultrasona alıyorlarmı ? benım doktor nst yeterli dedi.. 2 haftadır ne boyunu nede kilosunu bilmiyorumm :bbo:
ha bir de şu kafa çapı var. onu gösteren değer hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?