2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım de bayrama denk gelcegı ıcın 41. hafta, eger 14 kasıma kdr dogmamıs olursa sunı sancı vercekler o gun sezeryana almıcaklar yanı.. maşallah ogluna

teşekkür ederim, inşallah herşey normal gider sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

günaydın canım.
Duru Övünç | Academic Hospital

bu link ten bakabilirsin. nalan bebişine.

çok tatlıymış maşallah!

maşallah ogluşuna bizim kız biraz zayıf 1 kasım muayenemiz var bakalım kaç kilo olmuş opuyorumnanaktan

sağol canım. kilosuna takılma canım. sağlıklı olsunda önemli olan bu.

Ohhhh sefan olsun canım dinlen artık zaten yeter doğurcaz yakında aklinialirimsmile Doktora fln gidersen haber ver de merakta kalmayalım bak.

maşallah bebeğine

sağol canım.

sağol canım.

sağol canım.

geçmiş olsun sana da benimde psikolojik mi nedir gaz sancısı gibi ağrı vardı gece karnımda. battaniyemi sıkı sıkı örttüm karnıma. ayağıma çorap bile giyiyorum yatarken.

beni 10 gün sonra çağırdı. 5 kasımda gidicem zaten o gün 37. hafta çalışmaz raporunu da alıcam. senin kaç günün var doğuma?

son kilomu da yazayım ben bile şaşırdım.
78 kiloyum. dr.um maşşallah dedi, bebekte klo almış yoksa sana kızacaktım bir daha kilo almadan gel dedi. inşallah almam. allahtan çok fazla yemiyorum arada tatlı krizim tutuyor, birde yesem nolurum acaba? umarım 80 kiloyu geçmem.

günaydın kızlar. 2 gündür yorgunluk, halsizlik, baş ağrısı var. yatayım bariii.

Günaydın kızlar iyisiniz hepiniz inşallah...Sacesle konuştum hastaneden çıkmış arabadaymış eve gidiyormuşlar...Oğlu çok şirinmiş...Dün kontrole gittiğinde bebeğin kilosunun yüksek olduğunu söylemişler birde NST de oğlunun kalp atışlarının zayıfladığını görünce öğleden sonra sezeryene alacağız seni demişler ŞOK olmuş ama yapılcak bişey yok...Neyseki sağlıkla gelmiş bebiş...

Bizde annemle sağlık ocağına gittik bugün gribim iyice arttı öksürükten karnım çok kasılıyor geniz akıntısı boğaz ağrısı uyutmuyo gece...Gargara birde balgam söktürücü verdi doktor...İnşallah biraz iyi gelir öksürüğüme...

Yarın kontrol ve NST günüm bakalım ne haberler alacağız cimcimeden...

Prop geçmiş olsun canım sancıların artmış...Hayırlısıyla bi doğursaydık...Doğuranlar tasayı attı üzerinden ne güzel darısı bizlere...

Melodi gözünaydın oğluşun büyümüş...Sağlıkla gelip kucağını doldursun inşallah:))

BRC 80 ve diğer sancıları başlayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bu ağrılar sancılar sizleri bebişlerinize kavuşturduğunda hepsi unutulacak inş.

ya işte odktorun korktugu da bu galıba, sancılar başlayınca kalp atıslarında bı problem olma olasılıgı cunku sancılar yuksek cıkmıstı pofff saces gıbı olmam işalla ya :) ama nıye sezeryana almıslar, nıye sancı vermemısler nıye nıye nıyeeeeeeeeee

bişey sorcam bilmediğim için soruyorum suni sancı verince kendiliğinden açılma oluyo mu rahimde

sancı cıkcanı sanmıorum bugun, ama bu kemık agrılarım nolcak bılmıorum, ılk catı muayenemı de yaptırmıs olcam, annemler fecı tutuştu sezeryna lafı gecınce bıle annem doktor senı kandırmaya calısıo ankaradakı doktoruna gel muayene ol bıle dedı ihihihihihi :)) cok komıgız yaaaa.. dogurana kdr aılecek kafayı yemezsek ıyıdır

Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar;bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun bu aşkı yaşayıp yaşatanapeki bana ne kadar aşıksın der; Mevlana hanımına şöyle der;Sen benim;......Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,Bir adım gelene on adım gidişimsin…Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin…Sen benim;Bugünüme şükür ve…yarınıma dua edişim,Azla yetinişim,çoğa göz dikmeyişimsin,Ve kapanmayan avuç içimsin…

İnsanın eşinden duyabileceği en güzel sözler bunlardır bence...Paylaşmak istedimmm

günaydın arkadaşlarlar:)

prop sancıların başlamış ALLAH yardımcın olsun...o kadar ağrın varsa hastaneye yatırsa doktor her an gelebilir bebiş değil mi?sezeyana alma sebebi açılma olmadığından olabilir mi?

ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…