benım de bayrama denk gelcegı ıcın 41. hafta, eger 14 kasıma kdr dogmamıs olursa sunı sancı vercekler o gun sezeryana almıcaklar yanı.. maşallah ogluna
maşallah ogluşunabizim kız biraz zayıf 1 kasım muayenemiz var bakalım kaç kilo olmuş opuyorumnanaktan
Ohhhh sefan olsun canım dinlen artık zaten yeter doğurcaz yakında aklinialirimsmile Doktora fln gidersen haber ver de merakta kalmayalım bak.
maşallah bebeğine
günaydıııın!
melodi bebişine kocamaaanmaşallah. inşallah tüm tahlil sonuçların iyidir.
prop sana da kayınvalidene ve tabii ki rahata kavuştuğun için gözünaydın, sancıların için de geçmiş olsun.
Günaydın herkese
MELODİ gözün aydın canım maşallah güzel büyümüş oğlun
Canım anlaşılan senin bayağı bi az kaldı hadi hayırlısı. Oh kayınvalidende gelmiş sür bakalım sefasını
günaydın canım evde olmak nasıl benimde perşembe günü son iş günüm hayırlısıyla
günaydın herkese..akşam 10 buçukta uyudum karnımın ağrısından doğrusu yatağa giridm ama kıvran kıvran uyuyamadım ya hala sancı var gaz sancısı ama iki büklüm oluyorum ayağa kalkınca ne gıcık şey ya
günaydın kızlar....
nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebişlerde..
son haftalarda olduğunuz kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz ?
ben her hafta gidiyodum.. geçen hafta doktor gerek yok gelmene dedi.. 15 gunde bir gel dedi.. iyide zaten doğumuma az kaldı...
her hafta giden varmı aranızda? ve her gittiğinizde ultrasona alıyorlarmı ? benım doktor nst yeterli dedi.. 2 haftadır ne boyunu nede kilosunu bilmiyorumm :bbo:
cok agrım var ya kesın gıtcem bugun doktora
gitsen nolcak kisancılar başladı çekecez işte : (((
haftasonu cok sancı cıkmıstı bılıosun, tekrar nstye gırmem lazım yıne sancı cıkarsa dogurtturcaklar galıba :S
Melodi gözünaydın oğluşun büyümüş...Sağlıkla gelip kucağını doldursun inşallah:))
ya işte odktorun korktugu da bu galıba, sancılar başlayınca kalp atıslarında bı problem olma olasılıgı cunku sancılar yuksek cıkmıstıpofff saces gıbı olmam işalla ya :) ama nıye sezeryana almıslar, nıye sancı vermemısler nıye nıye nıyeeeeeeeeee
ya işte odktorun korktugu da bu galıba, sancılar başlayınca kalp atıslarında bı problem olma olasılıgı cunku sancılar yuksek cıkmıstıpofff saces gıbı olmam işalla ya :) ama nıye sezeryana almıslar, nıye sancı vermemısler nıye nıye nıyeeeeeeeeee
bişey sorcam bilmediğim için soruyorum suni sancı verince kendiliğinden açılma oluyo mu rahimde
tabı kı cnm o yuzden verıolar zaten, kasılmalar acılma saglıo kasılmayı da oksıtosın ve bı hormon daha var o saglıo, verılen serumda da o hormonlar oluo ıste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?