2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prop bi sakin ol aklına kötü şeyler getirme hemen. bu sefer normal çıkar inşallah!
benim de korkum sancılar. ben hissetmiyorum ama dün nts de sancı çıkmıştı. bugün dr. aradım ameliyattaymış. kan ve idrar tahlil sonucumu alamadım.
nts yi normal dedi hemşire ama dr. la konuşmadan rahat edemiycem.

yok ne hastanesı ne yatması aboooooo... ( haftasonu cok sancım cıkmıstı 70-90 arasında seyredıodu bayag bugun tekrarlancak ıste (
ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S

sen de haklısın lan :S zaten cocugun kalp atısları yavaşsa daha ne sancıyla zorlasınlar pöfffffffffffff... allahım sonumuzu hayır et çıldıriciğiimmm düşünmekten artık..

propp dün çok yoruldun canım sen kemik ağrın ondandır ben dün hastaneden eve yürüdüm felçli gibiyim dünden beri ama snacım varsa git tabi doktora senin zaten sancın çıkmıştı

bende dün anneme dedim bebek kilolu olursa ve problem olursa sezeryana alıyorlar diye.
dr. lar kandırır seni dikkat et dedi. sezeryan olabilir dedim.
ben her şeye hazırlıyorum kendimi. sende hazırlıklı ol dedim.
sezeryan olursa genel anestezi isteyeceğim.
belden iğneye korkuyorum çok.
daha önce ameliyat olduğumda narkoz aldım sorun olmadı. bilmiyorumkismile

ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S

bende aynı fikirdeyim fındık...bir arkadaşım yeni doğumö yaptı..doğumdan önce bendeydi.akşam 12 gibi evine gitti 2 saat sonra suyu gelmiş ve doktora gitmiş.çocuk yola girmesine rağmen açılma az olmuş..çocuk çıkarken rahmini yırtmış((çok kan kaybetmiş ağrısı da cabası bebeğin kalbi durmuş sonra çocuk doktoru çağrılmış hayata döndürülmüş şükür...normal diye ısrar etmek olmaz dokrorunuza güvenin ve kendinizi bebeği tehlikeye atmayın diyorrr......

burdaki kimse dr un ağzından çıkan olumsuz lafa ragmen normal olsun dıye risk almaz bence. almasın da benım dr um çok pozitiftir mesela hiç olumsuz bişey duymadım ve hep normalden yana zaten o hastane acısız normal dogmuyla ünlü . o nedenle dr um sezeryan derse güvenirim . en önemlisi bu galiba dr umuza guvenmek..

akça benım gıbı kırk hastane kırk doktor degıstırmek zorunda kalsaydın guvenır mıydın acaba

Son düzenleme:
normal doğum için nefes egzersizi yapan var mı aramızda?gerçi sezeryan gibi duruyor doktorum dedi ama normale de kendimi hazırlamak istiyorum....23 kasım sezeryan olursa normal olursa 28 kasım....başka ne hazırlık yapılıyoo normal doğum için?

ben bu dogumdan degıl de bebekle ılgılı bı problem olusmasından fln fecı korkmaya basladım

aynen ben de . düşünmemlazımın yaşadıklarından sonra bayaa arttı bu korkum benım. sağlıklı doğsun sağlıklı olsunda nasıl olcaksa olsun dıyorum

herkese merhaba

bizde hafta sonu son hazırlıklarımızı tamamladık bebek arabamızı aldık dün de doktorumdaydım...sıpam 3 kilo olmuş zayıf bir bebekti arayı kapatmış...bende yine sancı sıfır ama doktorum beni şaşırttı beklenen tarihim 15 kasım olmasına rağmen 22 kasım bayram sonrasına kadar beklerim dedi yani
41.haftaya kadar ben kendimi çok hazırladım bayramda oğlumla olma fikrine sancım gelirse korkarım dedim sizi nasıl bulucam ben burdayım merak etme sorun olmaz bekleriz dedi :S

bende o yüzden 41.haftaya kadar beklerim diyen bir doktorum olduğu için sezeryan der ise sözüne inanırım...bu arada çatı kontrolü yapmadı erken doğumu başlatabiliriz biraz daha bekleyelim dedi bir hafta sonra yapacak...

Günaydın kızlar,

Daha dün doktordaydım, hiç sorun yoktu. Bugün sabahtan beri hiç hareket yok bebişte. Stres oldum yaa... Yine mi hastaneye gitsem acaba???????????eyvahedigeldismile

prop bende korkuyorum bebekle ilgili problemden.
benim şansızlığım normal doğum akşam ya da gece olursa bebek doktoru yok başka hastaneye sevkediyorlar. hani nerdeyse sezeryana dönücem bu yüzden.

Toprak ve Duru bebeğe maşallah diyorum güzelliklerine darısı bizim başımıza

Düşünmemlazım canım okuyunca çok üzüldüm,allahım şifasını vericektir o meleğin dualarımız seninle...

Yasemincim masalın en kısa zamanda sizinle olsun canım sağlıkla...

Lady ve Rady hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini almışlardır kucaklarına inşallah...

Günaydın kızlar,

Daha dün doktordaydım, hiç sorun yoktu. Bugün sabahtan beri hiç hareket yok bebişte. Stres oldum yaa... Yine mi hastaneye gitsem acaba???????????eyvahedigeldismile

şekerli birşeyler ye iç soluna yat bir saat bekle bakalım hareket edecek mi hemen telaş etme tatlım ben öyle yapıyorum artık yerleri daraldı çünkü eskisi gibi çok hareket etmiyorlar...

ece çikolata yedin mi? yedikten sonra sol tarafına yat bakalım ne olacak?
hareket etmeze gidersin dr. a

ben de normaldoğumu çok isteyen biri olarak dün normal doğumla ilgili topiklerdekilerin bile sezeryan olduğunu okuyunca kendimi huzursuz hissettim.. en son ilkokul 3te bademcik ameliyatı olmuştum ben :) annemden de sezeryanı biliyorum ayrıca çocuğum kendi istediği zaman gelsin sancılarla oksijene alışsın lak die kesip alınınca şoka girmesin istiyorum..
hakkımızda hayırlısı olsun valla..

Günaydın kızlar,

Evet bir şeyler ye soluna yat.Eğer baktın hala hareket etmiyor doğğğğruu NSTye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…