ya işte odktorun korktugu da bu galıba, sancılar başlayınca kalp atıslarında bı problem olma olasılıgı cunku sancılar yuksek cıkmıstıpofff saces gıbı olmam işalla ya :) ama nıye sezeryana almıslar, nıye sancı vermemısler nıye nıye nıyeeeeeeeeee
yok ne hastanesı ne yatması aboooooo...günaydın arkadaşlarlar:)
prop sancıların başlamış ALLAH yardımcın olsun...o kadar ağrın varsa hastaneye yatırsa doktor her an gelebilir bebiş değil mi?sezeyana alma sebebi açılma olmadığından olabilir mi?
ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S
ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S
ben bu dogumdan degıl de bebekle ılgılı bı problem olusmasından fln fecı korkmaya basladım
akça benım gıbı kırk hastane kırk doktor degıstırmek zorunda kalsaydın guvenır mıydın acaba
Günaydın kızlar,
Daha dün doktordaydım, hiç sorun yoktu. Bugün sabahtan beri hiç hareket yok bebişte. Stres oldum yaa... Yine mi hastaneye gitsem acaba???????????eyvahedigeldismile
Evet bir şeyler ye soluna yat.Eğer baktın hala hareket etmiyor doğğğğruu NSTyeGünaydın kızlar,
Daha dün doktordaydım, hiç sorun yoktu. Bugün sabahtan beri hiç hareket yok bebişte. Stres oldum yaa... Yine mi hastaneye gitsem acaba???????????eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?