yazarkasa haklısın canım, bende senin gibi düşünüyorum. sağlıkla ilgili sorun olmadığı sürece normal olsun istiyorum.
ben 40.haftaya kadar oğlumun kendi gelmesini bekleyeceğim o seçsin gününü ama o vakite kadar gelmez ise bayramdan önceki hafta doktorumla bir karar veririm açılma olursa suni sancı olmazsa malesef sezoo :S
günaydın kızlar....
nasılsınız umarım herkes iyidir.. tabii bebişlerde..
son haftalarda olduğunuz kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz ?
ben her hafta gidiyodum.. geçen hafta doktor gerek yok gelmene dedi.. 15 gunde bir gel dedi.. iyide zaten doğumuma az kaldı...
her hafta giden varmı aranızda? ve her gittiğinizde ultrasona alıyorlarmı ? benım doktor nst yeterli dedi.. 2 haftadır ne boyunu nede kilosunu bilmiyorumm :bbo:
son kilomu da yazayım ben bile şaşırdım.
78 kiloyum. dr.um maşşallah dedi, bebekte klo almış yoksa sana kızacaktım bir daha kilo almadan gel dedi. inşallah almam. allahtan çok fazla yemiyorum arada tatlı krizim tutuyor, birde yesem nolurum acaba? umarım 80 kiloyu geçmem.
haftasonu cok sancı cıkmıstı bılıosun, tekrar nstye gırmem lazım yıne sancı cıkarsa dogurtturcaklar galıba :S
ben de dua ediyorum allahım 40.haftaya kadar bekletme die.. haftaya kayınvalidemlere gidicem mersine. eşim kayseride kalacak çalıştığı için. bayramda gelecek ancak.
istiyorumki bayramdan önce ya da hemen sonra olsun bayramda 38 olacağız nasipse... inşaallaherken gelir oğluşum gerçi erkek çocukları günün tamamlar derler ama :S
selammm
dün doktora gittik...
kızım 3194 gram 49 cm olmuş
nst girdim yavaş yavaş sancılar başlamış dedi doktorum. haftaya pazartesi tekrar nst gircem . ona göre bakıcak bakalım.
halaa normal doğum dedi guclubacismile
maşallah bebişine
demek seninde doğum yakın sayılır
birazdan gidip röflemi yaptırayım bari bu hafta her günümü doldurdum gibi bişey şuanda
akşama da kızımın odası gelecek 10 gündür atlatıyorlar zaten inşallah bugün getirirler:mymeka:
BRC 80 ve diğer sancıları başlayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bu ağrılar sancılar sizleri bebişlerinize kavuşturduğunda hepsi unutulacak inş.
ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S
bende dün anneme dedim bebek kilolu olursa ve problem olursa sezeryana alıyorlar diye.
dr. lar kandırır seni dikkat et dedi. sezeryan olabilir dedim.
ben her şeye hazırlıyorum kendimi. sende hazırlıklı ol dedim.
sezeryan olursa genel anestezi isteyeceğim.
belden iğneye korkuyorum çok.
daha önce ameliyat olduğumda narkoz aldım sorun olmadı. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?