2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazarkasa haklısın canım, bende senin gibi düşünüyorum. sağlıkla ilgili sorun olmadığı sürece normal olsun istiyorum.

ece2010 yakınında sağlık ocağı varsa ordan da kalp atışlarını kontrol ettirebilirsin eğer hastaneye gitmek zor gelirse.. ama eğer yorgunsan hakereketleri hissetmeyebilirsin demişti doktorum bana

Sağolun kızlar, umarım bişey yoktur.
Sabah reçel falan yemiştim aslında, hareket etmeyince telaşlandım. Şimdi de biraz daha tatlı yiyim yatıyım bari.

ben 40.haftaya kadar oğlumun kendi gelmesini bekleyeceğim o seçsin gününü ama o vakite kadar gelmez ise bayramdan önceki hafta doktorumla bir karar veririm açılma olursa suni sancı olmazsa malesef sezoo :S

yazarkasa haklısın canım, bende senin gibi düşünüyorum. sağlıkla ilgili sorun olmadığı sürece normal olsun istiyorum.

yeni doğum yapan bir arkadaşım ve kuzenim 9 saat sancı çektikten sonra açılmaları olmadığı için sezeryan diye yalvarmışlar öyle girmişler sezeryana.. o sancı anında da pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum inşaAllah kolay kolay açılır rahimlerimiz hastaneye gittiğimizde 4cm açılmış bile derler yuppii diye zıplarım vallaa

ben 40.haftaya kadar oğlumun kendi gelmesini bekleyeceğim o seçsin gününü ama o vakite kadar gelmez ise bayramdan önceki hafta doktorumla bir karar veririm açılma olursa suni sancı olmazsa malesef sezoo :S

ben de dua ediyorum allahım 40.haftaya kadar bekletme die.. haftaya kayınvalidemlere gidicem mersine. eşim kayseride kalacak çalıştığı için. bayramda gelecek ancak.
istiyorumki bayramdan önce ya da hemen sonra olsun bayramda 38 olacağız nasipse... inşaallaherken gelir oğluşum gerçi erkek çocukları günün tamamlar derler ama :S

selammm
dün doktora gittik...
kızım 3194 gram 49 cm olmuş
nst girdim yavaş yavaş sancılar başlamış dedi doktorum. haftaya pazartesi tekrar nst gircem . ona göre bakıcak bakalım.
halaa normal doğum dedi guclubacismile

ben her hafta gidiyorum sadece nst çekiliyor,3 haftada birde ultrasonlu kontrole gidiyorum

ben her gidişimde doktorum kötükötü bakıyo bana,bu haftada biraz fazla almışsın diyo artık ayda 2-3 kilo birden almaya başladım.Sanırım bende 70le falan bitircem hamileliği:sinifsinif: Tutamıyorumki boğazımı

haftasonu cok sancı cıkmıstı bılıosun, tekrar nstye gırmem lazım yıne sancı cıkarsa dogurtturcaklar galıba :S

Prop sende yasemin gibi gider doğurur gelirmişsin

doktorum anne karnındaki bir gün çok önemli bebeğin için o yüzden acele etme diyor bana,bende en azından 38 bitsin diyorum dilerim seninde gönlünce olsun sağlıkla gelsinler...

maşallah bebişine
demek seninde doğum yakın sayılır

Prop sende yasemin gibi gider doğurur gelirmişsin[/QUOTE]

burcu birşey demeden çıktı zaten çatır çatır doğurmaya mı gitti acaba :))güzel haberlerle gelsin...

birazdan gidip röflemi yaptırayım bari bu hafta her günümü doldurdum gibi bişey şuanda
akşama da kızımın odası gelecek 10 gündür atlatıyorlar zaten inşallah bugün getirirler:mymeka:

kızlarr son ağdanıznı kaçıncı haftada yaptırdınız ? yada yaptıracaksınızz ??? :kedi:

Yaren ve bebişini gören şuan hatırlayamadığım diğerlerine maşallah

nz 35 valla ben cuma günü gideceğim komple temizlik işimi hallettireceğimzemuszemus

birazdan gidip röflemi yaptırayım bari bu hafta her günümü doldurdum gibi bişey şuanda
akşama da kızımın odası gelecek 10 gündür atlatıyorlar zaten inşallah bugün getirirler:mymeka:

ne güzeelboshayallersmile bizimkinide getirseler biran önce,güya bu hafta gelecek ama bakalım bekliyoruz

sağol fınfık ...opuyorumnanaktan
------
offf ağdayı hala düşünüyorum napsam diyee (

BRC 80 ve diğer sancıları başlayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bu ağrılar sancılar sizleri bebişlerinize kavuşturduğunda hepsi unutulacak inş.

sağol canım. benim sancı yok henüz. baş ağrısı vardı. uyudum biraz. şimdi daha iyiyim. sana da geçmiş olsun. bu halde hem grip olmuşsun hem sınava gireceksin. allah kolaylık versin canım.

ya niye riske atsınlar ki kalp atışları yavaşlamış suni sancı verecek açılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorsun şahsen ben hiç şansımı zorlamam :S

bence de... artık bi yerden sonra doktora güvenmek zorundayız.

ben de normal istiyorum ama büyük konuşmamak lazım. ben de ikisine de hazırladım kendimi. çok şükür ki acil durumlar için sezeryan diye bi seçenek var. gerekirse öyle doğucak napalım. ikisinden de korkmamak lazım aslında. yoksa insanın psikolojisi bozulur.

selamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…