ben her hafta gidiyorum sadece nst çekiliyor,3 haftada birde ultrasonlu kontrole gidiyorum
ben her gidişimde doktorum kötükötü bakıyo bana,bu haftada biraz fazla almışsın diyoartık ayda 2-3 kilo birden almaya başladım.Sanırım bende 70le falan bitircem hamileliği:sinifsinif: Tutamıyorumki boğazımı
Prop sende yasemin gibi gider doğurur gelirmişsin
yeni doğum yapan bir arkadaşım ve kuzenim 9 saat sancı çektikten sonra açılmaları olmadığı için sezeryan diye yalvarmışlar öyle girmişler sezeryana.. o sancı anında da pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum inşaAllah kolay kolay açılır rahimlerimiz hastaneye gittiğimizde 4cm açılmış bile derler yuppii diye zıplarım vallaa
ne güzeelboshayallersmile bizimkinide getirseler biran önce,güya bu hafta gelecek ama bakalım bekliyoruz
sağol canım. benim sancı yok henüz. baş ağrısı vardı. uyudum biraz. şimdi daha iyiyim. sana da geçmiş olsun. bu halde hem grip olmuşsun hem sınava gireceksin. allah kolaylık versin canım.
bence de... artık bi yerden sonra doktora güvenmek zorundayız.
ben de normal istiyorum ama büyük konuşmamak lazım. ben de ikisine de hazırladım kendimi. çok şükür ki acil durumlar için sezeryan diye bi seçenek var. gerekirse öyle doğucak napalım. ikisinden de korkmamak lazım aslında. yoksa insanın psikolojisi bozulur.
selamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık
selamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık
bi arkadaşın canı pastırma istemiş . yiyimmi diye sormuş .
benimde canım salam istedi sabah yedim bişiy olmaz heralde dmi :1ninca:
tünaydın arkadaşlar fıkfıkçım saçlarına röflemi yaptırcan benimde beyazlar çok yaptırıp yaptırmamakta kararız kaldımm sen dktorunla paylaştın mı bende doğumdan önce boyatmak istiyorum aslında ço kötü oldularrrkesin yaptırcan mı?
melodicim maşallah oğluşuna :)
tünaydın arkadaşlar fıkfıkçım saçlarına röflemi yaptırcan benimde beyazlar çok yaptırıp yaptırmamakta kararız kaldımm sen dktorunla paylaştın mı bende doğumdan önce boyatmak istiyorum aslında ço kötü oldularrrkesin yaptırcan mı?
melodicim maşallah oğluşuna :)
fınfık şimdiden güle güle kullansın bebişin.
bende yatak bekliyoum hala. kayınpederimin keyfini bekliyorum.
kendi alıp kargoyla gönderecekmiş. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?