2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimkide dalga geçiyor eşimde şikayet ediyor beni. neyseki tek ben değilim iştahı açılan.
ben son 2 ay 4+4 kilo aldım. eşim hep beyaz ekmek alıyor kaç defa kepekli al dedim.

inşallah canım hiçbir sorun olmadan şıp diye doğuruverelim.

doğum yapanların gözü aydın . Allah analı babalı büyütsün
bebişlerini görenlerede maşşallaahhh

doğru söylüyorsun benim tek endişem gerçekten gerekliyse sezeryan olsun.
yoksa dr. keyfinden değil. dün benim doktorla diğer dr. konuşurken duydum.
diğer dr. un hastası normal doğum yapmış ve yırtık oluşmuş. nasıl kapatıcaz dikicez diye sordu. anlamadığım terim kullandı, sonra kazıyıp tekrar dik dedi.

selamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık

hadi hayırlısı canım, güzel haberlerle gel inşallah!

selamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık

alkisalkisalkisalkisalkisalkis vaayy 40 hafta ha! canım eli kulağındadır artık,heran bekle.Bende tam 39+0 yani 40.haftama girdiğimde doğurucam tabi erken gelmeye kalkmazsa

bi arkadaşın canı pastırma istemiş . yiyimmi diye sormuş .
benimde canım salam istedi sabah yedim bişiy olmaz heralde dmi :1ninca:

ben ağdamı dün kendim yaptım belki çatı kontrolüm olur diye doğuma kadar çıkmaz inşallah allahtan sarışınım...

tünaydın arkadaşlar fıkfıkçım saçlarına röflemi yaptırcan benimde beyazlar çok yaptırıp yaptırmamakta kararız kaldımm sen dktorunla paylaştın mı bende doğumdan önce boyatmak istiyorum aslında ço kötü oldularrrkesin yaptırcan mı?

melodicim maşallah oğluşuna :)

Bafocum sana 3-5 gün önce de yazmıştım Salıya fırtlatırsın sen diye içimde bugün doğuracağına dair bir his var hayırlısı olsun

fınfık şimdiden güle güle kullansın bebişin.
bende yatak bekliyoum hala. kayınpederimin keyfini bekliyorum.
kendi alıp kargoyla gönderecekmiş. akannehir

bende cumartesi 1 dilim yedim işyerinde.
yemeyecektim ama canım çekti, birşey olacağını sanmam.
canı çekti diye çiğ kıyma yiyende var.
dün yarım nar yedim. nasıl canım istiyor hala.
korka korka yedim valla.

sağol canım. bende boya konusunda kararsızım.

Heç bişey olmaz bende yedim hafta sonu kaydirigubbakcemile3

Figen valla ben ennn başında da sormuştum doktora röfle yaptırmamda bir sakınca olmadığını söyledi 3 aydan sonra ama ben yaptırmamıştım şuan tüm gelişimini tamamladığı için içim daha rahat açıkçası bugün gidip yaptıracam inşallah..
Hem saç boyatmanın bebeğe zararı olduğu ile ilgili kanıtlanmış hiç birşey yok diye biliyorum..

pişirmeden yedim canım salamı. sosis falan pişiripte yiyorum arada da.

nar'ı söylediğinzden beri bnmde canım istiyor. heryerdende karşıma çıkıyor :)) dün annem verdi . ama yemedim yicem amaa... 1 tane den bişiy olmaz.
bitanede küçük var onu hasteneye götürcem unutmazsam :)))

fınfık şimdiden güle güle kullansın bebişin.
bende yatak bekliyoum hala. kayınpederimin keyfini bekliyorum.
kendi alıp kargoyla gönderecekmiş. akannehir

parasını gönderse siz seçseniz daha iyi olurdu ama bişey de söylenmez şimdi...

kızlar ben her gün nar suyu içiyorum eşim sıkıyor bana ibrahim saraçoğlu ilk 3 ay içilmesi riskli dedi düşük tehlikesi oluşturduğu için...bu saatten sonra rahat rahat içebilirsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…