iloşşş hoşgeldinnn
hoşgeldin yavrum doğurmadın mı daha : )
hoşbuldum yavrularımŞeniz
yok anam sanırsam ben hep böle kalıcam çıkmıycak bu velet
son günlerde böle hissediyorum:roflol:
şafak 13
9 kasıma kadar kendi isteğiyle doğdu doğdu doğmadı doğurturum artıksempatiksalakcinni
bende haftada 3-4 defa yerim nar hem bi oturuşta 2 tane en az.Çok severim,hiç bilmiyodum zararı falan olcağını ama olmadıda
selam kizlar
ben pastirmada yedim narda yiyorum bisi olmadi pastirma cig et die zarari olurda nar`in ne zarari var anlamadim :bbo:
bende tam bilmiorum ama sanıırm programın birinde ender saraç hamileler nar yemesin demiş ama sebebini bilmiyorum aman ben de yedim bieşy olmadı çok şükür hem çiğ olmadıktan sonra sucukta yedim sosiste yedim piştikten sonra bişey olmaz
nar yiyenin çocuğu güzel olurmuş arkadaşım söyledi onun görümcesi kızına hamileyken güzel olsun diye nar yemiş kızı çok güzelmiş :)
kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım görücez o zaman :) ben hiç inanmam böyle şeylere ama ya
ben hamile kaldığımdan beri ayva arıyorum sempatiksalakcinni
Heç bişey olmaz bende yedim hafta sonu kaydirigubbakcemile3
Figen valla ben ennn başında da sormuştum doktora röfle yaptırmamda bir sakınca olmadığını söyledi 3 aydan sonra ama ben yaptırmamıştım şuan tüm gelişimini tamamladığı için içim daha rahat açıkçası bugün gidip yaptıracam inşallah..
Hem saç boyatmanın bebeğe zararı olduğu ile ilgili kanıtlanmış hiç birşey yok diye biliyorum..
ayvada yedim 2 kere ama bilmiyodum gamze muhabbetini,eşim çok sever almış gelmiş öyle yemiştim
sizede oluyomu bilmiyorum ama ben bazı topiklerde okuyorum bebeği geceleri aralıksız 4 saat ağlıyo,15 dkda bir kalkıyo,sabaha kadar sakinleşmiyo falan...bunları okudukça içime sıkıntılar giriyor şimdiden,napcamı bilmiyorum öyle bi durumda kafamçokkarıştı dua ediyorum inşallah sorunsuz,gazsız ve ağlamayan bir bebek olur diye,anneliğin bu kısmı korkutuyor beni başka bişey değil
parasını gönderse siz seçseniz daha iyi olurdu ama bişey de söylenmez şimdi...
kızlar ben her gün nar suyu içiyorum eşim sıkıyor bana ibrahim saraçoğlu ilk 3 ay içilmesi riskli dedi düşük tehlikesi oluşturduğu için...bu saatten sonra rahat rahat içebilirsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?