2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar

ben pastirmada yedim narda yiyorum bisi olmadi pastirma cig et die zarari olurda nar`in ne zarari var anlamadim :bbo:

bende haftada 3-4 defa yerim nar hem bi oturuşta 2 tane en az.Çok severim,hiç bilmiyodum zararı falan olcağını ama olmadıda

bizimkilerde öle iloş rahat geldi bunlara analarının şeyi hiç çıkmaya niyetleri yok bayramdan önce çıksalar süper olacak

bende haftada 3-4 defa yerim nar hem bi oturuşta 2 tane en az.Çok severim,hiç bilmiyodum zararı falan olcağını ama olmadıda

nar yiyenin çocuğu güzel olurmuş arkadaşım söyledi onun görümcesi kızına hamileyken güzel olsun diye nar yemiş kızı çok güzelmiş :)

selam kizlar

ben pastirmada yedim narda yiyorum bisi olmadi pastirma cig et die zarari olurda nar`in ne zarari var anlamadim :bbo:

bende tam bilmiorum ama sanıırm programın birinde ender saraç hamileler nar yemesin demiş ama sebebini bilmiyorum aman ben de yedim bieşy olmadı çok şükür hem çiğ olmadıktan sonra sucukta yedim sosiste yedim piştikten sonra bişey olmaz

halla halla ilginc hic duymadim narin zararli oldugunu sosisi ve sucugu basindan beri yiyorum kizartarak pastirmada yemistim sukur bi zarari olmadi ama nar zararli die hic duymamistim fisfisfis

yazdım görmediniz sanırım düşük tehlikesi yaratıyormuş ama ilk 3 ayda o yüzden,ondan sonrasında tüketilebilir yani

sizede oluyomu bilmiyorum ama ben bazı topiklerde okuyorum bebeği geceleri aralıksız 4 saat ağlıyo,15 dkda bir kalkıyo,sabaha kadar sakinleşmiyo falan...bunları okudukça içime sıkıntılar giriyor şimdiden,napcamı bilmiyorum öyle bi durumda kafamçokkarıştı dua ediyorum inşallah sorunsuz,gazsız ve ağlamayan bir bebek olur diye,anneliğin bu kısmı korkutuyor beni başka bişey değil

sağol canım bende boyatıcam karar verdim sonunda, böylemi gircem doğuma saçlarım çok kötüü güsel olalım dimi :)

bende bundan korkuyorum işte. gaz olmaması için yenidoğduğunda 2 damla nar suyu yalatmayı düşünüyorum. burda konuşmuştuk daha önce.

parasını gönderse siz seçseniz daha iyi olurdu ama bişey de söylenmez şimdi...

bende öyle söyledim eşime. ama taksitle alacakmış ordan. yatak dediğimde beşik ya da park yatak. asıl mobilyaları için para gönderecekler inşallah!

kızlar ben her gün nar suyu içiyorum eşim sıkıyor bana ibrahim saraçoğlu ilk 3 ay içilmesi riskli dedi düşük tehlikesi oluşturduğu için...bu saatten sonra rahat rahat içebilirsiniz yani

sağol valla içim rahatladı. annemde birşey olmaz ye dedi ama tedirgin oldum doğrusu.
insanı tedirgin ediyorlar. şimdi doya doya yerim artık.

Fınfık sana birşey sorucam canım.
sen 37. hafta iznine ayrıldın değil mi? çalışamaz raporunu aldın ve izindesin.
iznin içerisinde kurban bayramı var. ve zaten 5 gün resmi tatil.
bu tatili doğum sürene eklettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…