- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
dua edin geceden beri ağlıyorum
benimkide değil canım bizimkilerin ult.eskiii heraldee Çok üzgünüm çoook
bu arada haftası düzelmiş 1 hafta geriden gidio du şimdi düzelmiş bu arada nedense içime kız doğdu görünce :)) hoş oğlumdada kız demiştim erkek çıktı:)) sağlıklı olsunlarda
sorma teyzesi bizimki biraz sorunluydu 8 aylık bir oğlum var ve çok güsel emiodu emdiği içinde dier bebeğin gelişimi yavaşlıomuş onu bıraktırdım ama soruyorsan iştahım hiç yok geçen gittiğimde kan ve idrar tahlili yapmıştı çok şükür kanım normal çıktı ben sezeryandan sonra kan ilacımı kullanmamıştım sorun olur zannetim o derttende kurtuldum ama içini rahatlatıyım dr dediki ilk haftalarda bir hafta geriden önden çıkması önemli deil dedi çok küçük olduğu için ölçümler doğru çıkmıya bilir dediayyy gerçekten mi canım yaa.çokkk sevindim. benimde 2 hafta geriden gidio. söle kız nası kapattın arayı sempatiksalakcinni çok mu yedin naptın. benim niye kapanmıo ara yaa mafoldumben
yaa canım bu poz kasım anneleri içindi beğendinize sevindikbrokoli hayırlı olsun canım bebişin çok fotojenik
selam kızlar işlerim çok yoğun fazla giremedim dünden beri çok da geçmiş birikmiş
alemsin sende yaaa... benim eşimde baktı oğlum tıpkı babası resmen kopyası aldı resmi buda aynı ben dedi bana yine benzetmesioo brokoli çok tatlı bebeğin maşallah, tıpkı sana benziyor
ilk doktora gittiğimde yalnız gitmiştim, gelince kocama aynı bana benziyordu demiştim, bilmiyor tabii adam, önce inandı sonra anladı imkansız olduğunu. çok gülmüştüm ama.
prophetic sen kruvasan istiyorsun, o da olsa iyi olur ama asıl benim canım alman pastası istiyor ama güzel olacak...
sorma teyzesi bizimki biraz sorunluydu 8 aylık bir oğlum var ve çok güsel emiodu emdiği içinde dier bebeğin gelişimi yavaşlıomuş onu bıraktırdım ama soruyorsan iştahım hiç yok geçen gittiğimde kan ve idrar tahlili yapmıştı çok şükür kanım normal çıktı ben sezeryandan sonra kan ilacımı kullanmamıştım sorun olur zannetim o derttende kurtuldum ama içini rahatlatıyım dr dediki ilk haftalarda bir hafta geriden önden çıkması önemli deil dedi çok küçük olduğu için ölçümler doğru çıkmıya bilir dedi
yaa canım bu poz kasım anneleri içindi beğendinize sevindik
alemsin sende yaaa... benim eşimde baktı oğlum tıpkı babası resmen kopyası aldı resmi buda aynı ben dedi bana yine benzetmesi
ben doktorumu değiştiriyorum canım. yeni gideceğim doktorun ki nasıl bakalım. aslında benim şuana kadar gittiğim doktorun ultrasonu da çok ii. ama doktora bakar canım o bide. keyfine eser güzel çeker. canı ister ölesine çekerlmaz:
Selam kıssslllaarrr a.s.
bugün nedense biraz halsizim yataktan çıkmak gelmedi içimden sanki temizliği dün kadın değil ben yapmış gibiyim sabaha kadar 7-8 kere wc ye gittim sabah ezanından sonra biraz hafifliyo şöle derin bi uyku uyuyamaz oldum kaç aydır sizde böle bi durum var mı?
aynen öle 100 100000 katılıyorum sanaBana mı öyle gelıo bılmıorum ama cocukların kendılerıne benzemesı erkeklerın cok hosuna gıdıo galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?