2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dua edin geceden beri ağlıyorum

canım ağlama yaaa. çok çok güzel haberler alıcaksın merak etme dua edicem ben senin için..... Burda olan birçok arkadaş daha önce kayıp yaşadı. Ben dahil. Endişeni çok iyi anlıyorum..Lütfen güzel şeyler düşünmeye çalış psikolojini bozma sonra toparlamak çok zor oluyor. ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri psikoloğa gidiyorum vesveselerimden kurtulmak için. çünkü daha önce yaşadıklarımız gerçek birer travma.. atlatmamız lazım. Allahın izni ile herşey çok güzel olacak...:lepi:

benimkide değil canım bizimkilerin ult.eskiii heraldee Çok üzgünüm çoook

ben doktorumu değiştiriyorum canım. yeni gideceğim doktorun ki nasıl bakalım. aslında benim şuana kadar gittiğim doktorun ultrasonu da çok ii. ama doktora bakar canım o bide. keyfine eser güzel çeker. canı ister ölesine çeker lmaz:

bu arada haftası düzelmiş 1 hafta geriden gidio du şimdi düzelmiş bu arada nedense içime kız doğdu görünce :)) hoş oğlumdada kız demiştim erkek çıktı:)) sağlıklı olsunlarda

ayyy gerçekten mi canım yaa.çokkk sevindim. benimde 2 hafta geriden gidio. söle kız nası kapattın arayı sempatiksalakcinni çok mu yedin naptın. benim niye kapanmıo ara yaa mafoldumben

ayyy gerçekten mi canım yaa.çokkk sevindim. benimde 2 hafta geriden gidio. söle kız nası kapattın arayı sempatiksalakcinni çok mu yedin naptın. benim niye kapanmıo ara yaa mafoldumben
sorma teyzesi bizimki biraz sorunluydu 8 aylık bir oğlum var ve çok güsel emiodu emdiği içinde dier bebeğin gelişimi yavaşlıomuş onu bıraktırdım ama soruyorsan iştahım hiç yok geçen gittiğimde kan ve idrar tahlili yapmıştı çok şükür kanım normal çıktı ben sezeryandan sonra kan ilacımı kullanmamıştım sorun olur zannetim o derttende kurtuldum ama içini rahatlatıyım dr dediki ilk haftalarda bir hafta geriden önden çıkması önemli deil dedi çok küçük olduğu için ölçümler doğru çıkmıya bilir dedi
brokoli hayırlı olsun canım bebişin çok fotojenik
yaa canım bu poz kasım anneleri içindi beğendinize sevindik

Canım kruvasan istedi Ya neden benim canım hep abuk subuk şeyler istiyo size olmuyo mu böyle bişi ya ..

oo brokoli çok tatlı bebeğin maşallah, tıpkı sana benziyor
ilk doktora gittiğimde yalnız gitmiştim, gelince kocama aynı bana benziyordu demiştim, bilmiyor tabii adam, önce inandı sonra anladı imkansız olduğunu. çok gülmüştüm ama.

prophetic sen kruvasan istiyorsun, o da olsa iyi olur ama asıl benim canım alman pastası istiyor ama güzel olacak...

alemsin sende yaaa... benim eşimde baktı oğlum tıpkı babası resmen kopyası aldı resmi buda aynı ben dedi bana yine benzetmesi

prophetic sen kruvasan istiyorsun, o da olsa iyi olur ama asıl benim canım alman pastası istiyor ama güzel olacak...

Amaaaannn ben kucukken yerdım ılkokuldayken agzım yuzum cıkolata ıcınde kalırdı, ne zamandır gormedım, yapılıo mu kı hala, ayyy ne guzel olurdu tadı

oğlunu sütten kesince düzeldi yani. ayyy ne kadar ii doktorlarınız korkutmadan üzmeden anlatıolar. inşallah benimkide toparlar teyzesi. sezeryanı isteyerek mi oldun canım sorun mu çıktı

Selam kıssslllaarrr a.s.

bugün nedense biraz halsizim yataktan çıkmak gelmedi içimden sanki temizliği dün kadın değil ben yapmış gibiyim sabaha kadar 7-8 kere wc ye gittim sabah ezanından sonra biraz hafifliyo şöle derin bi uyku uyuyamaz oldum kaç aydır sizde böle bi durum var mı?

yok canım ya ben ilk başka hastaneye gitmiştim keseyi görümtümçıktısı filan cok güzel renkleri parlak bu gittiğimin makina cok ii değil görünüşüde cıktılarıda

kızlar ikili testi konuşmuşsunuz.ben oğlumda hem ikili hem üçlü testini hemde ayrıntılı ultrasyonunu yaptırdım.zaten sonuçlar sadece risk oranını belirliyor.kesin sağlıklı çocuğun olacak demiyorlar.ikili testteki risk oranım 8000 de 1 idi.yani 8000 tane benim yaşımda benim durumumda gebeden birinin bebeği down sendromlu olacak diyor.belkide bu 1 ben olabilirdim.10 da bir oran tutmaz 10000 de bir gelir bizi bulabilir.doktorum bana hamilelik kapalı bi kutu biz %90 nını görüyoruz dedi.

Ya ben cok uyanıp hemen gerı uyuyodum çişe fln kalkmıodum hıc ama dun gece 3 kere kalktım :S Neremden cıkıo o kdr su anlamadım yani.

nalan ben de bu gece hiç rahat uyamadım tam derin uykuya dalacaktım kii, alarm çaldı kalkma vakti geldi. bu aralar en iyi gündüzleri uyuyorum nedense ama o zaman da şapşal oluyorum yok mu bunu arası bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…