2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YİNE İYİ 50 LİRA İSTEYEN VAR

KIZLAR BUGUN DR GUNU COK HEYECANLIYIMMMM

2Lİ TEST TARTISMALARINA BENDE KATILIYIM... BENDE KESINLIKLE ISTENIRSE YAPTIRACAGIM...bilmiyorumkismile

ii haberlerle dönersin inş. bende heycan yaptım şimdi nie die sorma bilmiyorum çünki

bu arad bende bütün testleri yaptırcam dr. umun istediği, adam koca prof. benden daha ii biliyordur herhalde neyin yapılıp neyin yapılmayacağını onun için itiraz etmek aklımın ucundan bile geçmez, zaten gökte ararken yerde buldum kendisini normalde öğle kimseye kolay kolay güvenmeyen bi yapım var hele doktorlara.... ama bu dr. başka, benim saygımı ve güvenimi kazandı ona çok güveniyorum o da bunu biliyor, hocam ne derse o...:lepi:

ahh canım benim ya! Çok üzüldüm,, seninki gerçekten çok çok daha zormuş.. Allah yar ve yardımcın olsun.. Rabbim elbet yardım eder, kaldıramayacağın yükü vermez.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

arkadaşlar size kimse testlerinizi yaptırmayın demedi biliyosunuzki bu test down senderumunun varlığı yokluğu için Rabbim hepimizin evladına sağlık versin ama olaki riskli cıktı aldırmayız dedik ve bunun tedavisi yok madem öle aldırmıcas yaptırmasakta olur dedik sizde yaptırmayın yaptırmamalısınız filan demedik

Ya ben cok uyanıp hemen gerı uyuyodum çişe fln kalkmıodum hıc ama dun gece 3 kere kalktım :S Neremden cıkıo o kdr su anlamadım yani.

keşke sadece 3 kere kalksam ya sabah camiden allahü ekber sesi geliyo ben hala ayaktayım tuvalet ve yatak odası arası mekik dokuyorum gün içerisinde yaklaşık 3 lt. su içiyorum sürekli susuyorum nedense

nalan ben de bu gece hiç rahat uyamadım tam derin uykuya dalacaktım kii, alarm çaldı kalkma vakti geldi. bu aralar en iyi gündüzleri uyuyorum nedense ama o zaman da şapşal oluyorum yok mu bunu arası bilmiyorum.

yüzüstü rahat yatıyormusun sen ben yüzüstü döndüğümde her seferinde bebeğin kalp atışını hissediyorum nedense, böle hızlı hızlı atıyo sonra hemen yan yada sırtüstü dönüyorum banamı öle geliyo acaba çünkü dönünce kalbime bakıyorum benimki yavaş atıyo annamadım

nie üstüne alındın ki ben fikrimi söledim agresiflik yapmaya gerek yok üzerine yorum yapılması gereken bi yazıda değil zaten

slm kızlar ben 2 gün girmedim safya ya neler olmuş okuya okuya bitiremedim benimde pazartesi kontrolüm var çook özledim kuzumu inşallah sağlıklı sağlıklı büyümüştür

yasemin bafo güzel haberlerinizi bekliyoruz brokoli canim gözün aydin resimde harika eklemeyi bilmesem bende eklerdim bebegimin fotosunu:kedi:

ya zeyn77 sen almayada nirdesin bende ordan geldimde merak ettim ne zaman gittin oralara napıyosun oralarda arada insan merak etmio değil oraları tabi oooffff düzenini hiç unutamadım oranın hala arada çınlatırım almanyanın kulaklarını....opuyorumnanaktan

slm kızlar ben 2 gün girmedim safya ya neler olmuş okuya okuya bitiremedim benimde pazartesi kontrolüm var çook özledim kuzumu inşallah sağlıklı sağlıklı büyümüştür

hayırlı haberlerle gelirsin inş. kuzun biraz daha büyümüştür annesi, cnm kaç haftalık oldun sen?

valla bu sayfalara yetişmek mümkün değil canım çıktı benimde yetişene kadar

prophetic çikolatalı kruvasanı evde çok basit bi şekilde kendinde yapabilirsin acayip lezzetli olur. Milföyün içine koy damla çikolata yada bitter çikolata diz onları fırınkağıdı serilmiş tepsiye 10-15 dak. fırına at hazır, serp üstüne pudra şekeri al sana kruvasan ben kime yaptıysam hasta oldu valla denemeni tavsiye ederim. Tadı aynı kruvasana benziyo.

brokoli cnm çok tebrik ederim ne kadar şirin çıkmış bebişin öle bakim annesine mi benzemiş ne??opuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin inş. ileride biraz daha belli olmaya başlasın bende koyarım ama nasıl koyulcağını öğrenmem lazım önce

brokoli cnm çok tebrik ederim ne kadar şirin çıkmış bebişin öle bakim annesine mi benzemiş ne??opuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin inş. ileride biraz daha belli olmaya başlasın bende koyarım ama nasıl koyulcağını öğrenmem lazım önce

kızlar bebişimin resmi kalp atışını duyduk çok şükür:lepi::lepi::lepi:

canim ben münihteyim 15 senedir burdayim evlenip geldim buranin düzeni kurali iyi ama türkiyemizinde sicakligi hic yok burdasenağlamabende cok özlüyorum vatanimi ama kismet nasibimiz buralardaymis

selam arkadaşlar.. bugün doktora gidecekler vardı. henüz haber yok sanırım. hatırladığım kadarıyla zeyneb, cıncık, teolog, bafo.. bi de margesimpson dün gitmişti. merakla bekliyom valla güzel haberlerini.

kizlar simdi doktorum aradi sali günü kan vermisti progesterona bakilacakti deger34cikmis doktorum günde 2tane almaya devam et dedi bir bilginiz varmi bu konuda

canım çok saol rabbim hepimeze kucağımıza aldığı günleride göstersin:Saruboceq:

kizlar simdi doktorum aradi sali günü kan vermisti progesterona bakilacakti deger34cikmis doktorum günde 2tane almaya devam et dedi bir bilginiz varmi bu konuda

ben de progestan alıyorum ama tahlil falan yaptırmadım. hatta bugün aradım dr umu şikayetlerim bitti bırakayım mı diye. 10 güne tamamla öyle bırak dedi. ama tahlil istemedi.

canim ben münihteyim 15 senedir burdayim evlenip geldim buranin düzeni kurali iyi ama türkiyemizinde sicakligi hic yok burdasenağlamabende cok özlüyorum vatanimi ama kismet nasibimiz buralardaymis

baya olmuş gideli, ee tabi türkiyedeki gibi olmuyo insanın kendi vatanı başka ama insan gibi yaşıyosun hiç olmazsa

ben Leverkusen Bergisch Gladbach arasındaydım, orada okudum çocukluğum ve gençliğim oralarda geçti sonra döndük ama arada bi insan merak ediyo işte

boşver zeyn, çocukların ii eğitim alacaklar hiç olmazsa öle düşün ii şartlar altında büyüyecekler sonradan buraya dönseniz bile ii iş imkanları olacak

türkiyede en çok nei özledin?

ay canım sağol ama ben 1830 da gideceğim iş cıkısı işyerinde problem oluyorboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…