azarlasınlar tık dersem namerdimbilmiyorumkismile
Nasıllllllllllll.. 2li test sonucunda mı erkek oldugu bellı oluomus aaaaaaaaaaaaaaaaa hıc bılmıodum nası ya nası nası
yok kuşum 12.haftalıkken bütün organları gelişmiş oluyomuş 12.hafta belli oluyomuş özellikle erkekse görülebiliyomuşşş
kızlar sakınleşin..... rahat olun..... ne bu halınız.... aaaaaaaaaaaa
bebişler sizinle aynı duyguyu yaşıyor.... bilin bunu....
kızlar ben gidiyorum dua edin
yok kuşum 12.haftalıkken bütün organları gelişmiş oluyomuş 12.hafta belli oluyomuş özellikle erkekse görülebiliyomuşşş
Haaaa evet ya tamam. Ben de şok oldum, doktor gorursem soylerım ama kesın olmayabılır o gun gelınce bakarız demıstı, Da dan dan da dan... Son 1 ay :)
saol canımmHayırlı olsun, gozun aydın
kızlar bebişimin resmi kalp atışını duyduk çok şükür:lepi::lepi::lepi:
çok saol canım benimmm üsten baktı tizesiigözün aydın canım benimm :sm_cool: resmi görüncetuhaf oluorum yaa. bitanelerimiz onlar bizim. alttanmı üsttenmi baktı
saol cnm benimma.s.gözün aydın canımm
çok saol canım benimmm üsten baktı tizesii
ayy inş canım evet inş biarn önce büyüselerdiitizesinin miniği ne güzel de poz vermiş öle
doktorun ii net çekmiş canım. benimkiler bu kadar net diil. maşallah maşallah bi kaç hafta sonraları elleri ayaklarınıda görcez :teytey:
tizesinin miniği ne güzel de poz vermiş öle
doktorun ii net çekmiş canım. benimkiler bu kadar net diil. maşallah maşallah bi kaç hafta sonraları elleri ayaklarınıda görcez :teytey:
amin canımm inş duyarsında sağlıkla kucağınada alırsın canım benim çok saolTebrıkler Brokoli
maşallah ne guzel çıkmışşş
Allahım kalp atışlarını duymayı banada nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?