2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya dalga gecmeyın de bısı sorucam, Avatarlarımızda nick lerimizin altında bi çiçek adı yazıo, o ne, ugurlu cıcegımız fln mı?

Canım kruvasan istedi Ya neden benim canım hep abuk subuk şeyler istiyo size olmuyo mu böyle bişi ya ..

yaa kruvasan nee CADIARZU

hay allah sırnaşık şey

yok canım ya ben ilk başka hastaneye gitmiştim keseyi görümtümçıktısı filan cok güzel renkleri parlak bu gittiğimin makina cok ii değil görünüşüde cıktılarıda

makineden o zaman dediğin gibi kaydirigubbakcemile5

aynen öle 100 100000 katılıyorum sana

aynen bencede öyle. onlar için bi gurur kaynağı gibi

Ya bi hamur işi nası anlatım, sadesi fln da oluo ama ben en çok çikolatalı olanı seviyorum, hmmm, ağzım sulandı

Ya bi hamur işi nası anlatım, sadesi fln da oluo ama ben en çok çikolatalı olanı seviyorum, hmmm, ağzım sulandı

sen anlatınca çikolata falan benimde ağzım sulandı :tomato:

dün erik gördüm bir avuç eriğe 10 tl istedi adam klava:

oğlunu sütten kesince düzeldi yani. ayyy ne kadar ii doktorlarınız korkutmadan üzmeden anlatıolar. inşallah benimkide toparlar teyzesi. sezeryanı isteyerek mi oldun canım sorun mu çıktı
canım yok günü dolmuştu bebeğinde suyu azalmış birde sancım olmayınca mecbur sezeryan oldum doktoruma gelince oğlumda gittiğim dr ama çok seviorum çok ii biri benimle sürekli şakalaşır hatta bugün seni böle bitkin görmek istemiom oğlunda daha enerjiktin dedi 1 ay sonra karşısına gülerek çıkacakmışım öle dedi:) seninde minikinin haftası inş düzelmiştir canım takma kafana öle

aynı ablamda senin nedeninden ötürü sezeryan oldu canım. ayyy bende öle doktor istiorum ya. bu gideceğim inşallah öle olur . canım daha dün gittim doktora. o bir haftayı düzeltmişizdir die umarken 2 hafta geri dedi kadın :1shok::1shok:

değiştir canım en rahat olduğun dr yi bul ben öle yaptım herşeyi çekinmeden rahatlıkla konuşuorum çok şükür benim ki ii doğumdan sonra oğlumu istemiştin onu götürdüm hastaları bırakıp oğlumu sevdi doğumu yaptıramamıştı arkadaşına yönlendirdi izne çıkmıştı bunda söz verdi gitmiyecek

Mide bulantısı hala devam eden var mı? Benim artık iyice arttı.. Çok fazla bulantım oluyor. Şu an bile.. Kilo verdim ve de.. Bitkinlik ve devamlı uyku hali de cabası.. Şunu anladım ki; çalışan bayan için 10 kat daha zor hamilelik.. Umarım hemen atlatırım bu dönemi..

benim de hala devam ediyor.ama şiddeti biraz azldı.
uykusuzluğumun yorgunluğumun halsizliğimin tarifi yok.hamilelik zaten bende çok halsizlik ve uyku yapıyor.öğretmenim sabah 7.30 da kalkıyorum ve 8 aylık bi bebeğim var.gece 12-1 de uyur sabah 7,30 a kadar 7-8 defa kalkar.kanamalarım var ara ara.ev işi okul işleri 8 aylık bebek ve hamilelik ne kadar zorlanıyorum kızlar anlatamam.üstüne iştahsızlık ve başağrıları mide bulantısı.

sen anlatınca çikolata falan benimde ağzım sulandı :tomato:

dün erik gördüm bir avuç eriğe 10 tl istedi adam klava:

YİNE İYİ 50 LİRA İSTEYEN VAR

KIZLAR BUGUN DR GUNU COK HEYECANLIYIMMMM

2Lİ TEST TARTISMALARINA BENDE KATILIYIM... BENDE KESINLIKLE ISTENIRSE YAPTIRACAGIM...bilmiyorumkismile

yasemin bafo güzel haberlerinizi bekliyoruz brokoli canim gözün aydin resimde harika eklemeyi bilmesem bende eklerdim bebegimin fotosunu:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…