Canım kruvasan istediYa neden benim canım hep abuk subuk şeyler istiyo size olmuyo mu böyle bişi ya ..
oo brokoli çok tatlı bebeğin maşallah, tıpkı sana benziyor
ilk doktora gittiğimde yalnız gitmiştim, gelince kocama aynı bana benziyordu demiştim, bilmiyor tabii adam, önce inandı sonra anladı imkansız olduğunu. çok gülmüştüm ama.
yok canım ya ben ilk başka hastaneye gitmiştim keseyi görümtümçıktısı filan cok güzel renkleri parlak bu gittiğimin makina cok ii değil görünüşüde cıktılarıda
aynen öle 100 100000 katılıyorum sana
Merhaba herkesee
Ya bi hamur işi nası anlatım, sadesi fln da oluo ama ben en çok çikolatalı olanı seviyorum, hmmm, ağzım sulandı
merhaba teşekkkür ederim hoşbulbum nasılsınmrb hoşgeldinn
sen anlatınca çikolata falan benimde ağzım sulandı :tomato:
dün erik gördüm bir avuç eriğe 10 tl istedi adamklava:
canım yok günü dolmuştu bebeğinde suyu azalmış birde sancım olmayınca mecbur sezeryan oldum doktoruma gelince oğlumda gittiğim dr ama çok seviorum çok ii biri benimle sürekli şakalaşır hatta bugün seni böle bitkin görmek istemiom oğlunda daha enerjiktin dedi 1 ay sonra karşısına gülerek çıkacakmışım öle dedi:) seninde minikinin haftası inş düzelmiştir canım takma kafana öleoğlunu sütten kesince düzeldi yani. ayyy ne kadar ii doktorlarınız korkutmadan üzmeden anlatıolar. inşallah benimkide toparlar teyzesi. sezeryanı isteyerek mi oldun canım sorun mu çıktı
canım yok günü dolmuştu bebeğinde suyu azalmış birde sancım olmayınca mecbur sezeryan oldum doktoruma gelince oğlumda gittiğim dr ama çok seviorum çok ii biri benimle sürekli şakalaşır hatta bugün seni böle bitkin görmek istemiom oğlunda daha enerjiktin dedi 1 ay sonra karşısına gülerek çıkacakmışım öle dedi:) seninde minikinin haftası inş düzelmiştir canım takma kafana öle
değiştir canım en rahat olduğun dr yi bul ben öle yaptım herşeyi çekinmeden rahatlıkla konuşuorum çok şükür benim ki ii doğumdan sonra oğlumu istemiştin onu götürdüm hastaları bırakıp oğlumu sevdi doğumu yaptıramamıştı arkadaşına yönlendirdi izne çıkmıştı bunda söz verdi gitmiyecekaynı ablamda senin nedeninden ötürü sezeryan oldu canım. ayyy bende öle doktor istiorum ya. bu gideceğim inşallah öle olur . canım daha dün gittim doktora. o bir haftayı düzeltmişizdir die umarken 2 hafta geri dedi kadın :1shok::1shok:
benim de hala devam ediyor.ama şiddeti biraz azldı.Mide bulantısı hala devam eden var mı? Benim artık iyice arttı.. Çok fazla bulantım oluyor. Şu an bile.. Kilo verdim ve de.. Bitkinlik ve devamlı uyku hali de cabası.. Şunu anladım ki; çalışan bayan için 10 kat daha zor hamilelik.. Umarım hemen atlatırım bu dönemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?