2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı haberlerle gelirsin inş. kuzun biraz daha büyümüştür annesi, cnm kaç haftalık oldun sen?

valla bu sayfalara yetişmek mümkün değil canım çıktı benimde yetişene kadar

8+6 bugün teyzesi inşallah hepimiz güzel haberler alırız kuzucuklarımızdan :)) senin ne kadarlık?

Kızlar bizim bebekler akrep burcu olcak düşünmüş müydünüz bunu hiç :) Yani çok büyük ihtimalle :) Küçücük bi ihtimalle de yay burcu oluolar :)

kizlar simdi doktorum aradi sali günü kan vermisti progesterona bakilacakti deger34cikmis doktorum günde 2tane almaya devam et dedi bir bilginiz varmi bu konuda

valla ben progestanı iğne olarak oluyorum haftada 1 bana dr. 4 tane yazdı o da benim zorumla baktı adam ben çok endişeleniyorum yoksa yazmıyordu bu c.tesi sonuncuyu olcem ve biticek bi daha yazmicam bu kadar yeter dedi

kızlar nasılsınız.benim esnemekten azım yırtılcak artık.o durumdyım.bir uykum var anlatamam.kafam sallanıyo resmen

valla ne kadar ii doktorun canım. 30 nisanda randevum yeni doktora. bende sabırsızlıkla bekliorum o günü. bakalım nasıl olacak.

valla allah 2 kat yardımcın olsun canım :teselli:

YİNE İYİ 50 LİRA İSTEYEN VAR

KIZLAR BUGUN DR GUNU COK HEYECANLIYIMMMM

2Lİ TEST TARTISMALARINA BENDE KATILIYIM... BENDE KESINLIKLE ISTENIRSE YAPTIRACAGIM...bilmiyorumkismile

50 liramııı :1shok:
güzel haberlerini bekliyoruz bafocum hihoyyyt

ay canım sağol ama ben 1830 da gideceğim iş cıkısı işyerinde problem oluyorboshayallersmile

18,30 dan sonra doktor oluyormu peki muayene yapan :1shok:

Kızlar bizim bebekler akrep burcu olcak düşünmüş müydünüz bunu hiç :) Yani çok büyük ihtimalle :) Küçücük bi ihtimalle de yay burcu oluolar :)

eveettt başından beri o aklımda benim. ben yay burcuyum. annem babam ablam akrep burcu gamyoncuiremsu

buz gibi suyla yüzünü yıka belki etkisi olur yada kapının önüne çık bi temiz hava al

benim uykum geldimi ne yapsam gitmio. 2 saat uğraştırıo beni. dışarı çıkıorum yüzümü yıkıyorum yok. bigün masada uyuya kalacağım. çıkışım ondan olacak yani ohaoldumsmilemirmirmirmir

yaptım yapmam mı.nafile uyumama lazım ama iştyim mafoldumbenmafoldumben

benim uykum geldimi ne yapsam gitmio. 2 saat uğraştırıo beni. dışarı çıkıorum yüzümü yıkıyorum yok. bigün masada uyuya kalacağım. çıkışım ondan olacak yani ohaoldumsmilemirmirmirmir

o zaman belki tatlı bi şi ler sizi canlandırır hani tatlı enerji verir derler ya hep biraz çikolata atıştırın belki o ii gelir birazda olsa

ben de progestan alıyorum ama tahlil falan yaptırmadım. hatta bugün aradım dr umu şikayetlerim bitti bırakayım mı diye. 10 güne tamamla öyle bırak dedi. ama tahlil istemedi.
valla benimde kafama takildi simdi siteleri okuyordum progeston düsük olunca düsük riskide artiyormus hayirlisi olsun

canim artik alistim naoican en cok özledigim aksam olunca bir cay bahcesine gidebiliyorsun alisveri yapabiliyorsun burda 8oldumu heryer ölü acik bir dükkan bulamassin aksam gezmelerini özlüyorum:hulya:

valla çalışan bayanların işi çok zor, biz evde olduğumuz halde gün geliyo bi sağa bi sola devriliyoruz, sizin için kim bilir ne kadar zordur allah yardımcınız olsun kıssslllaaarrr çok zor çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…