hayırlı haberlerle gelirsin inş. kuzun biraz daha büyümüştür annesi, cnm kaç haftalık oldun sen?
valla bu sayfalara yetişmek mümkün değil canım çıktı benimde yetişene kadar
http://tinypic.com/ kızlar bu adresten yüklüyorum
kizlar simdi doktorum aradi sali günü kan vermisti progesterona bakilacakti deger34cikmis doktorum günde 2tane almaya devam et dedi bir bilginiz varmi bu konuda
Kızlar bizim bebekler akrep burcu olcak düşünmüş müydünüz bunu hiç :) Yani çok büyük ihtimalle :) Küçücük bi ihtimalle de yay burcu oluolar :)
evet ben 1 ay sonra gidecem yani mayısın 8 de nasıl geçeceksee 1 ay:))anoooooooooooooooomm minnacık ya bu maşşallah maşallahhh
ay bugun bende görmek istiyorum opuyorumnanaktan
önemli deil şekerimm nidemek:)saol tatlım adresi kaydettim
ay canım sağol ama ben 1830 da gideceğim iş cıkısı işyerinde problem oluyorboshayallersmile
kızlar nasılsınız.benim esnemekten azım yırtılcak artık.o durumdyım.bir uykum var anlatamam.kafam sallanıyo resmen
değiştir canım en rahat olduğun dr yi bul ben öle yaptım herşeyi çekinmeden rahatlıkla konuşuorum çok şükür benim ki ii doğumdan sonra oğlumu istemiştin onu götürdüm hastaları bırakıp oğlumu sevdi doğumu yaptıramamıştı arkadaşına yönlendirdi izne çıkmıştı bunda söz verdi gitmiyecek
benim de hala devam ediyor.ama şiddeti biraz azldı.
uykusuzluğumun yorgunluğumun halsizliğimin tarifi yok.hamilelik zaten bende çok halsizlik ve uyku yapıyor.öğretmenim sabah 7.30 da kalkıyorum ve 8 aylık bi bebeğim var.gece 12-1 de uyur sabah 7,30 a kadar 7-8 defa kalkar.kanamalarım var ara ara.ev işi okul işleri 8 aylık bebek ve hamilelik ne kadar zorlanıyorum kızlar anlatamam.üstüne iştahsızlık ve başağrıları mide bulantısı.
YİNE İYİ 50 LİRA İSTEYEN VAR
KIZLAR BUGUN DR GUNU COK HEYECANLIYIMMMM
2Lİ TEST TARTISMALARINA BENDE KATILIYIM... BENDE KESINLIKLE ISTENIRSE YAPTIRACAGIM...bilmiyorumkismile
ay canım sağol ama ben 1830 da gideceğim iş cıkısı işyerinde problem oluyorboshayallersmile
Kızlar bizim bebekler akrep burcu olcak düşünmüş müydünüz bunu hiç :) Yani çok büyük ihtimalle :) Küçücük bi ihtimalle de yay burcu oluolar :)
buz gibi suyla yüzünü yıka belki etkisi olur yada kapının önüne çık bi temiz hava al
buz gibi suyla yüzünü yıka belki etkisi olur yada kapının önüne çık bi temiz hava al
Akrep hakkında çok olumsuz şeyler yazmışlar teraziyi tercih ederdim :)
ne yazmışlar olumsuz merak ettim sempatiksalakcinni
yaptım yapmam mı.nafile uyumama lazım ama iştyim mafoldumbenmafoldumben
benim uykum geldimi ne yapsam gitmio. 2 saat uğraştırıo beni. dışarı çıkıorum yüzümü yıkıyorum yok. bigün masada uyuya kalacağım. çıkışım ondan olacak yani ohaoldumsmilemirmirmirmir
valla benimde kafama takildi simdi siteleri okuyordum progeston düsük olunca düsük riskide artiyormus hayirlisi olsunben de progestan alıyorum ama tahlil falan yaptırmadım. hatta bugün aradım dr umu şikayetlerim bitti bırakayım mı diye. 10 güne tamamla öyle bırak dedi. ama tahlil istemedi.
baya olmuş gideli, ee tabi türkiyedeki gibi olmuyo insanın kendi vatanı başka ama insan gibi yaşıyosun hiç olmazsa
ben Leverkusen Bergisch Gladbach arasındaydım, orada okudum çocukluğum ve gençliğim oralarda geçti sonra döndük ama arada bi insan merak ediyo işte
boşver zeyn, çocukların ii eğitim alacaklar hiç olmazsa öle düşün ii şartlar altında büyüyecekler sonradan buraya dönseniz bile ii iş imkanları olacak
türkiyede en çok nei özledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?