2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence randevunu erkene aldır ve git canım,ben 35+2yim ama hareketleri falan azalmadı henüz.Öyle sertlik falanda çok olmuyo sadece yorulduğumda.Bebek hareketleri çok önemli biliyosun

senle haftamız hemen hemen aynı. benımkınin oturdugum yerden çok rahat hissediliyo hareketleri. diğer arkadaslarda nasıl bilemiyorum. sertlik de yok pek. bebeğin büyüktür belki ondandır bilmiyorum kibilmiyorumkismile

selam kizlar ebeden geldim simdi oglum dogum kanalina girmis herean cikabilir dedi benimde yururken bacak aram acioo bi dahaki randevu 10 kasima verdi insaallah gitmeme gerek kalmazda dogururum

oyy hazalcımm yusuf yola çıkmış yanii ne güzell hayırlısı olsun artık Allah tek nefeste kurtarsın

Hazal gözün aydın dogum kanalına girmiş bebeğin ne güzel. darısı başımıza inşallah:))

Selam kızlar acayip şekilde belim ağrıyor ve sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi de ağrım var.Bir de baş ağrısı başladı noliiiyy bana uff

arkadaslar 24 ekımde sezeryan ıle 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu alısmaya çalışyoruz bırbırımıze henüz çok güzel bır duyguymus ancak bır okadarda zor Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerıne basına

oyy hazalcımm yusuf yola çıkmış yanii ne güzell hayırlısı olsun artık Allah tek nefeste kurtarsın

Hazal gözün aydın dogum kanalına girmiş bebeğin ne güzel. darısı başımıza inşallah:))

saolun kizlar gerci kanala girdi die hemn dogum gerceklesmiomus ama olsun buda bi isarettir yani haftaya cikar insaallah yusufummm insaallah hepimiz bi avazda kurtuluruz kizlar

ayy masaaalah ogluna darisi basimiza cok imreniorum size valla bebisleriniz kucaginizda bizlerde nasip olur insaallah kucagimiza almak

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun...sağol inş.darısı bizlre olsun...

yoruldun mu canım bişey mi yaptın yat dinlen bakalıam biraz yatınca geçiyosa sorun yok diyolar
Hiçbir şey yapmıyorum ki ben artık.Tüm gün yattım ama geçmiyor.Dün gece de ağrıdı.Zaten sürekli vardı ama dün gece şiddetlendi işte.Geçer herhalde. Bebeğin hareketinde problem yok allahtan

Hiçbir şey yapmıyorum ki ben artık.Tüm gün yattım ama geçmiyor.Dün gece de ağrıdı.Zaten sürekli vardı ama dün gece şiddetlendi işte.Geçer herhalde. Bebeğin hareketinde problem yok allahtan

anladım canım benim de ağrım sızım hareket ettiğim zaman oluyor pazartesi yüürdüm biraz inan daha bugün geldim kendime daha yeni geçti ağrım ama madem bişey yapmadın bilmiyorum ki normal mi acaba doğum başlangıcı falan olsa anlarmıydın ki aso ayy tecrübesizlik ne kötü ya

Selam kızlar acayip şekilde belim ağrıyor ve sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi de ağrım var.Bir de baş ağrısı başladı noliiiyy bana uff

asocum bende bir başağrısı var kaç gündür sorma içten içten stresmi yaptım ne gece hiç uyumadım hem wc hemde baş ağrısı mahfetti beni halada ağrıyo tansiyonumda normal görünüyo sanırım atlatamadığım gribin kalıntıları sinüslerim doldu ondan heralde sende dikkat et grip başlıyo olmasın yada üşütmüş olabilirsin sıcak bitki çayı iç parol filan uzan dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…