34+6 haftalık ama bütün gün karnım taş gibi sert çok nadir sertlik gidiyor 1 kasımda muayenemiz var önemi alsam acaba hareketleri ciddi anlamda azaldı gibi geliyor bana yada endişe ediyorum bilemedi sadece karnımın içinde kayar gibi oluyor oda arada bilmiyorumkismile
herkese selamlar...
Dün ve bugün kızımın hareketleri çok azaldı uzanmasam hareket ettiğini bile anlamıyorum birde karnım taş gibi sert acaba bir doktora gitsem mi yoksa bu haftalarda normal mi bilemedim sizede bir sorayım dedim benim gibi olan var mı?
selam kizlar ebeden geldim simdi oglum dogum kanalina girmis herean cikabilir dedi benimde yururken bacak aram acioo bi dahaki randevu 10 kasima verdi insaallah gitmeme gerek kalmazda dogururum
sağolun arkadaşlar doktorumu aradım gelsin dedi ben çıkıyorum inşallah iyi haberlerle dönerim :Saruboceq:
Selam kızlar acayip şekilde belim ağrıyor ve sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi de ağrım var.Bir de baş ağrısı başladı noliiiyy bana uff
Selam kızlar acayip şekilde belim ağrıyor ve sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi de ağrım var.Bir de baş ağrısı başladı noliiiyy bana uff
oyy hazalcımm yusuf yola çıkmış yanii ne güzell hayırlısı olsun artık Allah tek nefeste kurtarsın
Hazal gözün aydın dogum kanalına girmiş bebeğin ne güzel. darısı başımıza inşallah:))
arkadaslar 24 ekımde sezeryan ıle 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu alısmaya çalışyoruz bırbırımıze henüz çok güzel bır duyguymus ancak bır okadarda zor Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerıne basına
arkadaslar 24 ekımde sezeryan ıle 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu alısmaya çalışyoruz bırbırımıze henüz çok güzel bır duyguymus ancak bır okadarda zor Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerıne basına
Hiçbir şey yapmıyorum ki ben artık.Tüm gün yattım ama geçmiyor.Dün gece de ağrıdı.Zaten sürekli vardı ama dün gece şiddetlendi işte.Geçer herhalde. Bebeğin hareketinde problem yok allahtanyoruldun mu canım bişey mi yaptın yat dinlen bakalıam biraz yatınca geçiyosa sorun yok diyolar
Sanmam ama bilmiyorum da.Ama yok ya sanmamhmm sancin baslamis olmasin sakin?
Hiçbir şey yapmıyorum ki ben artık.Tüm gün yattım ama geçmiyor.Dün gece de ağrıdı.Zaten sürekli vardı ama dün gece şiddetlendi işte.Geçer herhalde. Bebeğin hareketinde problem yok allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?