2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sol kasığımdaki ve belimdeki ağrı geçsin yeter.Doğurmayım daha bakım işlemlerim varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sol kasığımdaki ve belimdeki ağrı geçsin yeter.Doğurmayım daha bakım işlemlerim varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cnmm ama doğumdan sonrada ağrı sızı bitmiyo vücut güç kaybediyo benim bağsurum azdı doğumdan sonra o geçti derken şimdide dişim ağrıyo akşam 5 te randevu aldım gidicem bakalım sırada ne var

Sana da geçmiş olsun cnm.Hemoroid için krem kullanıyorsun dimi.:S

Sana da geçmiş olsun cnm.Hemoroid için krem kullanıyorsun dimi.:S

daha önce kullanmıştım uzun zamandır yoktu doğumdan sonra pörtledi gene nedense çok yattım ondanmıdır nedir krem kullanmadım iyi gelmedi daha önce sana iyi geliyomu krem

daha önce kullanmıştım uzun zamandır yoktu doğumdan sonra pörtledi gene nedense çok yattım ondanmıdır nedir krem kullanmadım iyi gelmedi daha önce sana iyi geliyomu krem
Benim hamilelikte oldu.ben son birkaç aydır kullanıyorum.Her wcden sonra kullanıyorum çok rahatım bir problem yok hareketsizlikten de artar.Yürüyüş fln yapmaya çalış.Yediklerin de çok önemli lifli gıdalar yemen lazım bazı şeyleri kesinlikle yememen lazım bol sıvı al bir de.

şimdi geçti ama 2 gün çektim malesef hastanede oldu zaten yatmaktan doğumdan sonra 2 gün yatınca 3.gün çıktı

offff çok yoğunum kızlar bugün gelemeyebilirim, yarında...
beni merak etmeyin. yarın yarım gün çalışıyorum.
en geç pazartesi görüşürüz. hepinizi öpüyorum.

Ne güzel oğluna kavuşmuşsun. Darısı bizim başımıza...

Proph Allah yardımcın olsun..Aslında hamile kaldığımızı öğrendikten sonra kendimizi normal ya da sezeryan ile doğuma şartlandırmamamız lazım. Son anda ne olur bilemeyiz. Hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz.

Proph şu anda hem senin için hem de demir bebek için en uygun doğum şekli sezeryansa kendini üzmemen lazım.Seni normal doğuma alıp da sonra anlaşılsaydı bu durum daha kötü olurdu. Sezeryana da şükretmek gerekiyor bi' yandan.

Kendini daha fazla üzme inşaAllah doğumdan sonra sen de demir bebeğin de sağlıklı bir şekilde aramızda olursunuz.. :)

regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor. ağrılar çocuda etkiler deniyor ne yapsam ki üfffffffffffff hayırlısıyla bir doğursaydık şu çocukları paranoyak oldum iyice

regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor. ağrılar çocuda etkiler deniyor ne yapsam ki üfffffffffffff hayırlısıyla bir doğursaydık şu çocukları paranoyak oldum iyice

merak etme bu ağrılar olağan şeyler çocukta ağrılardan değil senin bunları kafana takmandan etkilenir rahat ol

kaydirigubbakcemile3 Rahat ol germe kendini çok fazla.Çok kötü hissediyorsan kendini ara doktorunu rahatla canım.Merak etme regl ağrısı gibi ağrıların olması çok normal.
proptan haber varmı kızlar?geçmişe bakmadan soruyorum ama.
Yok henüz gelmedi doktordan.Geldiyse de nete girmedi daha

hoofff nekadan sıkıcı bigün 2 gündür evden dışarı çıkamadım deli gibi kestane yiyorumboshayallersmile
yarın haftalık kontrolümüz ve çatı muaynesi var çok meraktayım ne dicek acebaaohaoldumsmile

bencede,çok sıkıcı bi gün.Bunaldım resmen ya,yapcak bişeyde bulamadım,hep aynı şeyler.Üfff geçse şu gün artık

allah bağışlasın zehsel, allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:

prop doktora gitti gelmedi herhalde.. aso nerde peki merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…