2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben durup durup ağlıyorum çok sinirlerim bozuk
sıkıntıdan uçuk bile çıktı yüzümde kocaman
hatta doğurasaım bile kaçtı yaaa
offff

Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..

canıımgözünaydın diyeyim önce,bak kavuşuyosun Demirine,nasılda sabırsızlanıyodun.Güzel bi haber bu. Kalp ritmi konusunda çok üzüldüm,ama demekki çıkma zamanı gelmiş artık,yarına herşey düzelecek eminol. Ne güzel bak herşeyinde hazır sadece bebeği bekliyodunuz. Allah sağlıkla kavuşturacak yavrunu sana.Yarın bu saatte kollarında olacakboshayallersmile

hakınızda hayırlısı olsun... erkenden kavuşacaksın oğluşuna.. sağlıklı sıhhatli bir bebek olur inşaAllahhh
içini ferah tutup sakin sakn doğuma girmen senin ve bebek için çok önemli..
hepimizin hakkında hayırısı olsun...

prop üzülme canım,
hayırlısı olsun güzelim,
ne güzel demir bebeğimize yarın kavuşacaksın...

üzülmek yok, hep pozitif ol canım...
bebişlerimiiz ve bizim için hangisi hayırlısı ise o olsun canım.. :Saruboceq:

yazıcam canım ama biraz kafamı topliyim öyle uzun bir yazı yazıcam.. sen sormak istediklerini sor yine cvplarım seve seve.. rd

bijo maşallah oğluşuna. darısı hepimizin başına.
amin canım , teşekkür ederizz..

sağol bijocum, böyle ilk doğum yapanlara habire soru soracağız galiba :))

yerim ben onu :))
ay hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, öpüp koklayalım inşallah...
sorun sorun ne demek.. ye teyzesi tam yemelik zatenn..

bijo Maşallah Allah nazardan saklasın-hepimize bu güzel günleri nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
amin canım inşallah..

herkese selamm bijocum maşallah bebişinee :):) birisi sende gitmişsin doktora koca bir maşallahta senin bebişine(
teşekkür ederiz figen teyzesi. az beklemedin kapılarda hem annesini hem toprağı..

:S ne diyosun ya ne alaka kalp atışlarında sorun mu varmış ki

bijo hoşgeldin,
maşallah toprak bebeğimize,
allah analı babalı büyütsün canım....:Saruboceq:
sağol canım benim opuyorumnanaktan

ya kızlar ben durup durup ağlıyorum çok sinirlerim bozuk
sıkıntıdan uçuk bile çıktı yüzümde kocaman
hatta doğurasaım bile kaçtı yaaa
offff

son günlerin bunalımı bunlar canım ya,çok ağlayıp zırlama bak bebeğinde bunalıma girer sonra,ağlayan bi bebek olurda görürsün güzel günleri düşün,bebeğinle neler yapacağını falan.Meşgul et kendini. Bebeğe yazık o da bunalmıştır senin yüzünden annesi. Napalım 3 hafta daha sabredicez sonra herşey pespembe olacakboshayallersmile

off saolun kızlar mutlu muyum endıselı mıyım korkuo muyum hıc bılmıorum..
bıjocum cok uzun hıkaye dun kalp rıtmı cok stabıl cıkmıstı, bugun de aynı cıktı, hareketlerı az zaten.. doktor pazartesıye kdr bekleyebılır en fazla ama garantı veremem dedı :S boyle bı cumlenın ustune babasıyla konustuk yrn olmasına krr verdık..

kızlar ya kızım galiba epilasyon aletinden çok korktu, kendini ordan oraya attı :S kapatıp 5 dk konuştum onunla sakinleşti. ay ne garip birşey...

ptesi mersine kayınvalidemlerin yanına gidicem doğumu orda bekleyecem kocam kayseride kalacak çalıştığı için.. ailem adapazarında...
düşündükçe içim sıkılıyor son bir ayım geçmiiceeekkk geçmiiicekkk senağlama

hiç canını sıkma, benimkinin de nst si dümdüz çıkıyodu. ayrıca saatlerce hareket etmediği oluyodu. yani 5-6 saat falan abartısız. o yüzden sen şimdi kendini hazırla doğuma, mutlu ol endişelenme. oğluna kavuşacağın için de sevin :)
toprak abi oluyorrrrrrrrrrrrr:)

tekrar hayırlısı olsun, zaten kilosu falan yerindeydi neden riske atasınız ki... ancak bu aksam duyguların karışık gibi gelir yarın tahlildi, yatıştı derken demiri alınca kucağına gözün başka birşey görmez zaten :) ama kesinlikle şimdi mutlu ol ne oldu olacak endişesi bitiyor :)
epidural veya genel belli mi canım?

sıkmamaya calısıorum cnm..toprak tosunu zaten hepsının abısı ayol :)

prop en güzel kararı vermişsiniz iyiki pazartesiyi beklemedin çünkü iyce strese giricektin bebişide gericektin ama seninkide normal doğum gibi süpriz oldu valla neyseki hazırlıkların tamam

peki anestezistle konuştunmu karar verdinizmi

ayyyyyy hadi hayırlısı olsun. bak ben de heyecanlandım şimdi. yapılacak çok iş var o zaman. yatağını falan hazırladınız mı? son hazırlıklar tamam mı? Ay ne güzel ya yarın kucağında olacak minik yavrun. darısı hepimizin başına. İnşallah herşey yolunda gider. Dualarımız seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…