3.650 hayatım. son 3 haftada 450 gr almış yani ölçümler dogruysa :)
bijo hoşgeldin,
maşallah toprak bebeğimize,
allah analı babalı büyütsün canım....:Saruboceq:
Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..
yazıcam canım ama biraz kafamı topliyim öyle uzun bir yazı yazıcam.. sen sormak istediklerini sor yine cvplarım seve seve.. rdbijo daha önceki mesajımı görmedin sanırım,arada kaynamıştır. Doğum hikayeni yazsana,çok merak ediyorum,sezeryanda neler yaşanıyo falan,gerçi genelde herkes memnun kalıyo ama...Sonda falan taktılarmı,uyanınca çok ağrı oldumu,ne kadar sürede geçti ağrılar?Sütün hemen geldimi? offf ammada sordum kusura bakma canım bende heyecanlanıyorumda:kedi:
amin canım , teşekkür ederizz..bijo maşallah oğluşuna. darısı hepimizin başına.
sorun sorun ne demek.. ye teyzesi tam yemelik zatenn..sağol bijocum, böyle ilk doğum yapanlara habire soru soracağız galiba :))
yerim ben onu :))
ay hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, öpüp koklayalım inşallah...
amin canım inşallah..bijo Maşallah Allah nazardan saklasın-hepimize bu güzel günleri nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
teşekkür ederiz figen teyzesi. az beklemedin kapılarda hem annesini hem toprağı..herkese selamm bijocum maşallah bebişinee :):) birisi sende gitmişsin doktora koca bir maşallahta senin bebişine(
:S ne diyosun ya ne alaka kalp atışlarında sorun mu varmış kiDemir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..
sağol canım benim opuyorumnanaktanbijo hoşgeldin,
maşallah toprak bebeğimize,
allah analı babalı büyütsün canım....:Saruboceq:
ya kızlar ben durup durup ağlıyorum çok sinirlerim bozuk
sıkıntıdan uçuk bile çıktı yüzümde kocaman
hatta doğurasaım bile kaçtı yaaa
offff
son günlerin bunalımı bunlar canım ya,çok ağlayıp zırlama bak bebeğinde bunalıma girer sonra,ağlayan bi bebek olurda görürsüngüzel günleri düşün,bebeğinle neler yapacağını falan.Meşgul et kendini. Bebeğe yazık o da bunalmıştır senin yüzünden annesi. Napalım 3 hafta daha sabredicez sonra herşey pespembe olacakboshayallersmile
hiç canını sıkma, benimkinin de nst si dümdüz çıkıyodu. ayrıca saatlerce hareket etmediği oluyodu. yani 5-6 saat falan abartısız. o yüzden sen şimdi kendini hazırla doğuma, mutlu ol endişelenme. oğluna kavuşacağın için de sevin :)off saolun kızlar mutlu muyum endıselı mıyım korkuo muyum hıc bılmıorum..
bıjocum cok uzun hıkaye dun kalp rıtmı cok stabıl cıkmıstı, bugun de aynı cıktı, hareketlerı az zaten.. doktor pazartesıye kdr bekleyebılır en fazla ama garantı veremem dedı :S boyle bı cumlenın ustune babasıyla konustuk yrn olmasına krr verdık..
:1shok: çok şaşırdım
amanın prop hadi hayırlısı canım bereber doğuruyok kısmete ha
hadi allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
off saolun kızlar mutlu muyum endıselı mıyım korkuo muyum hıc bılmıorum..
bıjocum cok uzun hıkaye dun kalp rıtmı cok stabıl cıkmıstı, bugun de aynı cıktı, hareketlerı az zaten.. doktor pazartesıye kdr bekleyebılır en fazla ama garantı veremem dedı :S boyle bı cumlenın ustune babasıyla konustuk yrn olmasına krr verdık..
hiç canını sıkma, benimkinin de nst si dümdüz çıkıyodu. ayrıca saatlerce hareket etmediği oluyodu. yani 5-6 saat falan abartısız. o yüzden sen şimdi kendini hazırla doğuma, mutlu ol endişelenme. oğluna kavuşacağın için de sevin :)
toprak abi oluyorrrrrrrrrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?