2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

spinale karar verdım, dogum anında bı durum olursa genele gecıs yapacaklar

bijoooo taze anne napıyon bacım yeğenimiz nasıl

yarın için propla bana önericen bişey varmı cicim

spinale karar verdim hayırlısı olsun ( bız de o yuzden bekleyemedık pztye kdr 10 defa acıle gıderdık kesın cunku rısklı bı durumdayız malum..

ohooooo hazırlıklar bıtelı yıl oluo cnm ya çok şükür.. bı ustunden gecerız bırazdan .. lohusa şerbet kaynatcaz, sbh kuafore gıtcem, aklımda baska yapılcak bısı yok sımdılık..

prop hayırlı olsun canım. yarın bebeğini koklayacaksın ne güzel. herşey yolunda gider merak etme.

prop merak ettim kemik yapınla ilgili birşey dedi mi bugünkü doktorun ?

ya evet zaten nsten once normal muayene oldum işte, dunku kadından fln hıc bahsetmedım, daldırdı elını, durumun normal doguma musaıt dııl yalnız senın dedı, oyle mı dedım, evet cok ısrar edersen deneyebılırız ama buyuk ıhtımalle sezeryana donulur snr dedı.. ben de nıye sancı cekeyım kı bosuna dedım, yanı cok ısrar edersen dıye soyluyorum allahın ısı cıkadabılır yanı dedı, kafa capı fln uygun mu kı dedım, kafamız da bıraz buyuk vakum kullnırız fln dedı, dedım forseps ya da vakum ıstemıorum ben asla, o zmn asla normal yapamazsın yardımsız dedı...

nst sonrası da normal dogurabılıo olsaydın da bu kalp rıtmıyle senın normalı beklemen mumkun olmıcaktı zaten dedı..

ayy ne güzel yarın 2 bebeğimiz daha geliyooohihoyyyt yupppiiiihihoyyyt sema ve prop ne şenslısınız ya 9 aylık heyacan bitiyo.Biz daha heyecana devam öhöööö:gitme:

kızlar sız heyecan yaptınız tabı ama ben henuz sevınemedım, bebegıme bısı olcak dıye cok korkuyorum, belkı gercekten yerı daraldıgından hareket edemıo ama bı problem vardır belkı dıye korkuyorum ana yrn bu saatlerde kucagımda olcak yavrum allah ızın verırse, butun duyguları bırarada yasıyorum

canim hakkinda hayirlisi olsunkaydirigubbakcemile5
biz sıramızı savdık kızlar darısı sızlerın basına sormak ıstedıgınız bısey olursa cekınmeden sorabılırsınız hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorummopuyorumnanaktan
sagol canim güle güle büyüt bebeginiopuyorumnanaktan
masallah canim bebegine allah kolaylik versin:1hug:
Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..

cnm ben de şaşkınım :S bi de 28 ekımde dogacak hıssedıorum dıodum oyle oldu cok garıp dımı :S allah yardımcımız olsun

canim hayirli olsun yarin bu saatlerde demircik kucaginda olucak demekki masallah hic canini sikma nasil olsa kilosu herseyi yerinde hislerinde kuvvetliymis bak dedigin tarihte dogucak oglunkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bnm b akrabam da 39.haftada aynı nedenle sezeryan olmuş
doktor bebeğin geçeceği kemiklerden biri yamuk gib bişy demiş..
neyse hakkında hayırlısı olsun demekki rabbim böyle istemiş inşaAllah doğumdan sonra çabuk toparlarsın bazı sezeryanlar normal doğum kadar rahat oluyormuş öyle diyorlar
Allah sağlıkla sıhhhatle kavuştursun yawruşuna gerisi önemli diil zaten..

o artık size kavuşmak istiyordur annesi:) kaçta yarın doğum?

ooo topik iyice şenleniyor. pazartesiden sonra en heyecanlı ikinci gün. iki bebek birden geliyor, ne güzel. sema inşallah senin için de herşey yolunda gider. senin de güzel haberlerini bekliyoruz. sağlıcakla alın bebeklerinizi kucağınıza da bizim için de koklayın. ikinize de kocaman

son ölçümlere göre boyu 51 küsür, kilosu 3500 gıbıydı, yrn gorcez bakalım ne kdr dogru soyledıklerını

propcum canım yarın oğluşun kucağında allahın izniyle kavuşuyosun oğluna Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hiç keyfini kaçırma bu anı bi daha yaşayamayacaksın anne olmanın keyfini çıkar hiç korkmada Demir adı üsünde demir gibi gelecek inş.doktor çok riskli olduğunu düşünseydi hemen bugün alırdı seni doğuma yarın saat kaçta olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…