tekrar hayırlısı olsun, zaten kilosu falan yerindeydi neden riske atasınız ki... ancak bu aksam duyguların karışık gibi gelir yarın tahlildi, yatıştı derken demiri alınca kucağına gözün başka birşey görmez zaten :) ama kesinlikle şimdi mutlu ol ne oldu olacak endişesi bitiyor :)
epidural veya genel belli mi canım?
spinale karar verdim hayırlısı olsunprop en güzel kararı vermişsiniz iyiki pazartesiyi beklemedin çünkü iyce strese giricektin bebişide gericektin ama seninkide normal doğum gibi süpriz oldu valla neyseki hazırlıkların tamam
peki anestezistle konuştunmu karar verdinizmi
ayyyyyy hadi hayırlısı olsun. bak ben de heyecanlandım şimdi. yapılacak çok iş var o zaman. yatağını falan hazırladınız mı? son hazırlıklar tamam mı? Ay ne güzel ya yarın kucağında olacak minik yavrun. darısı hepimizin başına. İnşallah herşey yolunda gider. Dualarımız seninle :Saruboceq:
prop merak ettim kemik yapınla ilgili birşey dedi mi bugünkü doktorun ?
ohooooo hazırlıklar bıtelı yıl oluo cnm ya çok şükür.. bı ustunden gecerız bırazdan .. lohusa şerbet kaynatcaz, sbh kuafore gıtcem, aklımda baska yapılcak bısı yok sımdılık..
fotoğrafçıyı da unutma!
canim hakkinda hayirlisi olsunkaydirigubbakcemile5selamlar...
dun dra gıttım haftaya kaldı sanırım sancı falan bısey yok suyuda yeterli artık olursa hemen astaneye gıdıcez olmazsa salıyı beklıcem yıne
probcum bence bugun kendı doktorun senı rahatlatacak. sez.olsa da kotu degıl kı gununu bılıyorsun en azından az kaldı kuzuya kavusmana
bıjooo donmussun okuyacagım gecmısı sımdı
kızlar bebıslerı gorenlere masallah
sagol canim güle güle büyüt bebeginiopuyorumnanaktanbiz sıramızı savdık kızlar darısı sızlerın basına sormak ıstedıgınız bısey olursa cekınmeden sorabılırsınız hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorummopuyorumnanaktan
masallah canim bebegine allah kolaylik versin:1hug:arkadaslar 24 ekımde sezeryan ıle 3500gr 51cm boyunda bır oglum oldu alısmaya çalışyoruz bırbırımıze henüz çok güzel bır duyguymus ancak bır okadarda zor Allah yardımcımız olsun darısı bekleyenlerıne basına
Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..
off saolun kızlar mutlu muyum endıselı mıyım korkuo muyum hıc bılmıorum..
bıjocum cok uzun hıkaye dun kalp rıtmı cok stabıl cıkmıstı, bugun de aynı cıktı, hareketlerı az zaten.. doktor pazartesıye kdr bekleyebılır en fazla ama garantı veremem dedı :S boyle bı cumlenın ustune babasıyla konustuk yrn olmasına krr verdık..
cnm ben de şaşkınım :S bi de 28 ekımde dogacak hıssedıorum dıodum oyle oldu cok garıp dımı :S allah yardımcımız olsun
ya evet zaten nsten once normal muayene oldum işte, dunku kadından fln hıc bahsetmedım, daldırdı elını, durumun normal doguma musaıt dııl yalnız senın dedı, oyle mı dedım, evet cok ısrar edersen deneyebılırız ama buyuk ıhtımalle sezeryana donulur snr dedı.. ben de nıye sancı cekeyım kı bosuna dedım, yanı cok ısrar edersen dıye soyluyorum allahın ısı cıkadabılır yanı dedı, kafa capı fln uygun mu kı dedım, kafamız da bıraz buyuk vakum kullnırız fln dedı, dedım forseps ya da vakum ıstemıorum ben asla, o zmn asla normal yapamazsın yardımsız dedı...
nst sonrası da normal dogurabılıo olsaydın da bu kalp rıtmıyle senın normalı beklemen mumkun olmıcaktı zaten dedı..
kızlar sız heyecan yaptınız tabı ama ben henuz sevınemedım, bebegıme bısı olcak dıye cok korkuyorum, belkı gercekten yerı daraldıgından hareket edemıo ama bı problem vardır belkı dıye korkuyorumana yrn bu saatlerde kucagımda olcak yavrum allah ızın verırse, butun duyguları bırarada yasıyorum
cnm ben de şaşkınım :S bi de 28 ekımde dogacak hıssedıorum dıodum oyle oldu cok garıp dımı :S allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?