o zaman belki tatlı bi şi ler sizi canlandırır hani tatlı enerji verir derler ya hep biraz çikolata atıştırın belki o ii gelir birazda olsa
canim artik alistim naoican en cok özledigim aksam olunca bir cay bahcesine gidebiliyorsun alisveri yapabiliyorsun burda 8oldumu heryer ölü acik bir dükkan bulamassin aksam gezmelerini özlüyorum:hulya:
valla ben progestanı iğne olarak oluyorum haftada 1 bana dr. 4 tane yazdı o da benim zorumla baktı adam ben çok endişeleniyorum yoksa yazmıyordu bu c.tesi sonuncuyu olcem ve biticek bi daha yazmicam bu kadar yeter dedi
dimi 8 dediğin zaman hayat bitiyo orda oysa burada hafta sonu o saatte hayat başlıyo
ya ben en çok böreği özlerdim o zamanlar anca Köln de bir türk marketi vardı yufka orada satlırdı tabi annemlerde her hafta sonu gitmiyordu sadece uzun c.tesi olduğu zaman ay başında gidiyorlardı bazen bitmiş oluyordu yufka alamıyorlardı çok üzülüyordum
türkiyeye tatile gelince bol bol börek yiyiyordum giderkende yanımızda götürüyorduk ne günlermiş ama.
istediğin bi şi olursa söle ben sana yollarım burdan
demek ben onun için börek yapmayı çok seviyorum yaw...-tatlicadiarzu-
slmm ben geldimm varmı gelen giden doktora giden arkadaşlardan
hamile kaldğmdan beri tatlı azıma koyamıyorum.düşcesi bile midemi bulandıryo.ama bütün limonu yiyebilrimcokacimcoook
o zaman belki tatlı bi şi ler sizi canlandırır hani tatlı enerji verir derler ya hep biraz çikolata atıştırın belki o ii gelir birazda olsa
valla çalışan bayanların işi çok zor, biz evde olduğumuz halde gün geliyo bi sağa bi sola devriliyoruz, sizin için kim bilir ne kadar zordur allah yardımcınız olsun kıssslllaaarrr çok zor çooookkkk
canim benim cok sagol allah razi olsun düsünmen yeter komsum simdi türkiyede ona erikle cagla siparis ettim getirecekbilmiyorumkismile
ayy canınmı çekti bende demin markette gördüm çağla canım çekti aldım valla hemde 1 liraydı indirimdeydiicanim benim cok sagol allah razi olsun düsünmen yeter komsum simdi türkiyede ona erikle cagla siparis ettim getirecekbilmiyorumkismile
bende salıyı cnmmben halen pazartesi bekliyorum inşallah özledim kuzucuğumu
maden suyunun içine limon damlatıp sarhoş olmuş kişileri uyandırıyorlar ya belki uykusu olan kişilerde uyanıyordur -tatlicadiarzu-
bi dene istersen madem limonla aran ii bi de maden suyu bulursan ki zaten içmek gerekiyo ama havası kaçsın biraz öle iç
valla senin işin daha da zor her şeyi yiyip içemiyosunda annadığım kadar
Ben de yaklaşık 2 buçuk haftadır progestan alıyorum, dün kontrole gittim devam dedi doktorum cuma günü tekrar istirahat alıcam işyeri için. Bu kez kurul raporu olucak sanırım. Çok hafif lekelenme tarzında devam ediyor şikayetim baya bi azalmasına rağmen hala huzursuzum.Dün kalp atışlarına bakakaldım ben de :) 3 gün geriden geliyor ama son adet tarihime göre
ayyy canımmm hamilelik uykusu sanırım bunun adı. en kolay uyumayla geçer. diilse kendi canı isteyene kadar hiçbi yöntem yaramıo kafamçokkarıştı
öle valla. şöle gün boyu ayaklarımı uzatıp tv karşısında yatmak istiyorum. yanımda bi sürü yiyecek felan cokacimcoook
bayagi pahaliymis gercekten:1shok:ne demek cnm benim her zaman elimizden ne geliyosa yaparız merak etme
yalnız erik daha pek yok gibi hafta sonu gördüm ama minnacıktı, deliler 12 tl dedi ama çağla baya bol şu an her yerde var çilek bile çıkmış ama almadım daha zamanı değil çünki. Kiraz bekliyorum benhihoyyyt
ayy canınmı çekti bende demin markette gördüm çağla canım çekti aldım valla hemde 1 liraydı indirimdeydii
şu an kendimi kötü hissettim valla ben böle evde rahatıma bakarken siz böle iş yerinde olmadı valla ya hamilelere süresiz izin verseler istediği zaman gitse istediği zaman geri dönse öle bi yasa çıkartmak lazım valla kısslllaarrralkisalkisalkis
şu an kendimi kötü hissettim valla ben böle evde rahatıma bakarken siz böle iş yerinde olmadı valla ya hamilelere süresiz izin verseler istediği zaman gitse istediği zaman geri dönse öle bi yasa çıkartmak lazım valla kısslllaarrralkisalkisalkis
Ben de yaklaşık 2 buçuk haftadır progestan alıyorum, dün kontrole gittim devam dedi doktorum cuma günü tekrar istirahat alıcam işyeri için. Bu kez kurul raporu olucak sanırım. Çok hafif lekelenme tarzında devam ediyor şikayetim baya bi azalmasına rağmen hala huzursuzum.Dün kalp atışlarına bakakaldım ben de :) 3 gün geriden geliyor ama son adet tarihime göre
bizim burdkiler insan değiller.nefret ediyorum işyerinden.eşimin amcasının bürosu ama insanalr okdar bencil ki.hamile oldğumu bilyolr. hanfendiler yemek yiyolar birde sen hamilesin gel bi parça al kokmuştur demiyolar.ne kötü insanlar var ben kendm yemem başkasına veririm.klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?