2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman belki tatlı bi şi ler sizi canlandırır hani tatlı enerji verir derler ya hep biraz çikolata atıştırın belki o ii gelir birazda olsa

hamile kaldğmdan beri tatlı azıma koyamıyorum.düşcesi bile midemi bulandıryo.ama bütün limonu yiyebilrimcokacimcoook

canim artik alistim naoican en cok özledigim aksam olunca bir cay bahcesine gidebiliyorsun alisveri yapabiliyorsun burda 8oldumu heryer ölü acik bir dükkan bulamassin aksam gezmelerini özlüyorum:hulya:

dimi 8 dediğin zaman hayat bitiyo orda oysa burada hafta sonu o saatte hayat başlıyo

ya ben en çok böreği özlerdim o zamanlar anca Köln de bir türk marketi vardı yufka orada satlırdı tabi annemlerde her hafta sonu gitmiyordu sadece uzun c.tesi olduğu zaman ay başında gidiyorlardı bazen bitmiş oluyordu yufka alamıyorlardı çok üzülüyordum

türkiyeye tatile gelince bol bol börek yiyiyordum giderkende yanımızda götürüyorduk ne günlermiş ama.

istediğin bi şi olursa söle ben sana yollarım burdan

demek ben onun için börek yapmayı çok seviyorum yaw...-tatlicadiarzu-

valla ben progestanı iğne olarak oluyorum haftada 1 bana dr. 4 tane yazdı o da benim zorumla baktı adam ben çok endişeleniyorum yoksa yazmıyordu bu c.tesi sonuncuyu olcem ve biticek bi daha yazmicam bu kadar yeter dedi

Ben de yaklaşık 2 buçuk haftadır progestan alıyorum, dün kontrole gittim devam dedi doktorum cuma günü tekrar istirahat alıcam işyeri için. Bu kez kurul raporu olucak sanırım. Çok hafif lekelenme tarzında devam ediyor şikayetim baya bi azalmasına rağmen hala huzursuzum.Dün kalp atışlarına bakakaldım ben de :) 3 gün geriden geliyor ama son adet tarihime göre

canim benim cok sagol allah razi olsun düsünmen yeter komsum simdi türkiyede ona erikle cagla siparis ettim getirecekbilmiyorumkismile

hamile kaldğmdan beri tatlı azıma koyamıyorum.düşcesi bile midemi bulandıryo.ama bütün limonu yiyebilrimcokacimcoook

maden suyunun içine limon damlatıp sarhoş olmuş kişileri uyandırıyorlar ya belki uykusu olan kişilerde uyanıyordur -tatlicadiarzu-

bi dene istersen madem limonla aran ii bi de maden suyu bulursan ki zaten içmek gerekiyo ama havası kaçsın biraz öle iç

valla senin işin daha da zor her şeyi yiyip içemiyosunda annadığım kadar

hakikaten neler yazmışlar öle şeytan felan:1shok: sallamışlar yaa. sinir oldum sanki bebeğime hakaret ediolar klava:

o zaman belki tatlı bi şi ler sizi canlandırır hani tatlı enerji verir derler ya hep biraz çikolata atıştırın belki o ii gelir birazda olsa

ayyy canımmm hamilelik uykusu sanırım bunun adı. en kolay uyumayla geçer. diilse kendi canı isteyene kadar hiçbi yöntem yaramıo kafamçokkarıştı

valla çalışan bayanların işi çok zor, biz evde olduğumuz halde gün geliyo bi sağa bi sola devriliyoruz, sizin için kim bilir ne kadar zordur allah yardımcınız olsun kıssslllaaarrr çok zor çooookkkk

öle valla. şöle gün boyu ayaklarımı uzatıp tv karşısında yatmak istiyorum. yanımda bi sürü yiyecek felan cokacimcoook

canim benim cok sagol allah razi olsun düsünmen yeter komsum simdi türkiyede ona erikle cagla siparis ettim getirecekbilmiyorumkismile

ne demek cnm benim her zaman elimizden ne geliyosa yaparız merak etme

yalnız erik daha pek yok gibi hafta sonu gördüm ama minnacıktı, deliler 12 tl dedi ama çağla baya bol şu an her yerde var çilek bile çıkmış ama almadım daha zamanı değil çünki. Kiraz bekliyorum benhihoyyyt

ayy canınmı çekti bende demin markette gördüm çağla canım çekti aldım valla hemde 1 liraydı indirimdeydii

şu ara yiyiorum ama tatlı,süt ve sulu yemeklerden tiksinti geldi.bilmiyorumkismile

3 gün için üzülme canım bebek tamamlar eksiği. benim 2 hafta geriden gelio ben napaım

şu an kendimi kötü hissettim valla ben böle evde rahatıma bakarken siz böle iş yerinde olmadı valla ya hamilelere süresiz izin verseler istediği zaman gitse istediği zaman geri dönse öle bi yasa çıkartmak lazım valla kısslllaarrralkisalkisalkis

bayagi pahaliymis gercekten:1shok:
ayy canınmı çekti bende demin markette gördüm çağla canım çekti aldım valla hemde 1 liraydı indirimdeydii

bende tatliyi okadar cok severdimki simdi göresim yok eksi ve tuzlu seyleri canim istiyorcokacimcoook

oyyyy valla ne güzel olur. 2 saat erken çıkarsalar ona bile razıyım ben olumunekankayizsmile

bizim burdkiler insan değiller.nefret ediyorum işyerinden.eşimin amcasının bürosu ama insanalr okdar bencil ki.hamile oldğumu bilyolr. hanfendiler yemek yiyolar birde sen hamilesin gel bi parça al kokmuştur demiyolar.ne kötü insanlar var ben kendm yemem başkasına veririm.klava:klava:

Evet cidden ben de üzüluorum calısan anne adaylarına. Ben iş arıodum eşim cocuk yapalım bosver ısı dedı bakmayı bıraktım ben de ıı kı de kesmısım aramayı calısıo olsam sımdı kesın ıstıfa ederdım allah sabır versın sıze :)

gözünaydın cnm demek kalp atışlarını gördün çok sevindim valla

benimde başlarda 10-12 gün kadar kahverengi lekelenmem oldu sonra kendiliğinden geçti ama ben yinede dr. a zorla progestan iğneyi yazdırdım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için sürekli tedirginim zaten dr.umda zorla yazdı ama beni rahatlattı baya

benim başta 2 gün geriden geliyordu şimdi tam 1 hafta olmuş ama dr.um normal bi şi olmaz sonra toparlar dedi

Ay kıyamam ya, pislik insanlar, çok sinir oldum, çakıcan şöyle suratlarının ortasına, erkek yine anlayışsız olur da kadınlarsa hele, ıyyy nefret ettim aptallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…