2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pirooopp hadi gözünaydın kuuzuumm sonunda kavuşuyosun demirine zemuszemus
allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
darısı başımıza bizimde anya konya yarın belli olucak
sıkma canını sakın senin keyfin yokken o daha az oynar etkilenir senden
yarın onu kucağına aldığın anların hayalini kur artık
oyyy çok heycanliiidelikafadulden

eveeet bende hazırım çok şükür bi saçım kaldı onuda akşam halledicem hava çok kötü bi yağmur bi rüzgar nemli kuaföre gitmiycem gelene kadar bozulur çünkü düzleştiricimle hallederim

lohusa şerbetinide kociş kaynatıcak ben çıkmadan hastaneden evi hazırlıycak yatağımı filan

bu arada nalancım naptı acaba

semacım sanada hayırlı doğumlar Allah hayırlsıısyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin yarın çife mutluluk yaşıcaz yine iyi haberlerinizi bekliyoruz hem propun hem senin

oyyy sende yarındın dimi
allah yardımcınız olsun sağ sağlim kavuşun bebelerinize inşallah:Saruboceq:

Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..

Burcu canım aklına kotu seyler getırme keyfını cıkar bebegın yarın kollarında olucak ne guzel hayalını kur guzel seyler dusun bebegın yerı zaten daraldı eskısı kadar cok hareketlı olmaması gayet normal zaten

sımdıden tebrık ederım canım bu gece erkenden uyumaya calıs uykusuz geceler cok yakın sana senınle ılgılı yarın nasıl haber alıcazkı kı bız merak ederız yaww

saolun kızlar, ben de ekledım gobegımın son fotosunu

benmasalcım bana hıc rahat vermıolar kı saolsunlar dun bı aso aradı bı fınfık, yrn da arar ogrenırler son durumları :) canlarım saolsunlar mrk etmısler benı..

seninki farklı olsun bari. bu kadar akrebin içine bir de yay doğsun kaydirigubbakcemile3 yay burcu iyidir. ben de yay burcuyum.

ben de erken gelsin istiyorum en azından bir hafta önce gelsin sıpam yawww
mersinde nöbet bekletmesin bize
hele topicte yawruşuna kavuşanları gördükçe fena oluyorum... çok imreniyorum ama yaaa :gitme:

kiz prop yarin demir bebek kucagindami olcak ne guzel iste uzulme artik yaaa demir gibi saglam cikcak oglun mereka etme

semacim sende yarin sezo oluomussun hayirlisi olsun ikiniz icinde sag salim alaoin bebeklerinizi kucaginiza

valla prop 28 ekim diye diye 28 ekimde cikcak oglun

Burcu medıkalpark da olucak dogum dımı bebegının resmıne hastanenın web adresınden bakarız artık

semacıgım yarın senınde bebesın gelıyprmus kollarına sımdıden hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…