kasımda doğuracak anne kalmadı yaow
semacım sanada hayırlı doğumlar Allah hayırlsıısyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin yarın çife mutluluk yaşıcaz yine iyi haberlerinizi bekliyoruz hem propun hem senin
eveeet bende hazırım çok şükür bi saçım kaldı onuda akşam halledicem hava çok kötü bi yağmur bi rüzgar nemli kuaföre gitmiycem gelene kadar bozulur çünkü düzleştiricimle hallederim
lohusa şerbetinide kociş kaynatıcak ben çıkmadan hastaneden evi hazırlıycak yatağımı filan
bu arada nalancım naptı acaba
benim acelem yok. ben kasım annesi olucam :CüvCüv:
kasımda doğuracak anne kalmadı yaow
Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..
off saolun kızlar mutlu muyum endıselı mıyım korkuo muyum hıc bılmıorum..
bıjocum cok uzun hıkaye dun kalp rıtmı cok stabıl cıkmıstı, bugun de aynı cıktı, hareketlerı az zaten.. doktor pazartesıye kdr bekleyebılır en fazla ama garantı veremem dedı :S boyle bı cumlenın ustune babasıyla konustuk yrn olmasına krr verdık..
kızlar sız heyecan yaptınız tabı ama ben henuz sevınemedım, bebegıme bısı olcak dıye cok korkuyorum, belkı gercekten yerı daraldıgından hareket edemıo ama bı problem vardır belkı dıye korkuyorumana yrn bu saatlerde kucagımda olcak yavrum allah ızın verırse, butun duyguları bırarada yasıyorum
bnm de kaçıım yok
29 kasım son tarihim aralığa kalmayayım da :)
benim acelem yok. ben kasım annesi olucam :CüvCüv:
seninki farklı olsun bari. bu kadar akrebin içine bir de yay doğsun kaydirigubbakcemile3 yay burcu iyidir. ben de yay burcuyum.
saolun kızlar, ben de ekledım gobegımın son fotosunu
benmasalcım bana hıc rahat vermıolar kı saolsunlar dun bı aso aradı bı fınfık, yrn da arar ogrenırler son durumları :) canlarım saolsunlar mrk etmısler benı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?