sıkma sıkma.. ondan önce kayra var o toprağın da abisi :)sıkmamaya calısıorum cnm..toprak tosunu zaten hepsının abısı ayol :)
nabsın canım duş aldı ilk duşunu :) o yüzden mışıl mışıl uyuyo. emziriyim dedim oralı bile olmadı.. şimdi foto çektim koyim size moral olsun :)bijoooo taze anne napıyon bacım yeğenimiz nasıl
yarın için propla bana önericen bişey varmı cicim
uyuyamazsın uyusan da parça parça sıkıntılı rüyalı..yrn 1de doğurcam, annemler bırazdan ankaradan yola cıkıolar, gece uyku uyuyamam heralde...
livece aynıydı bizim sat gittinmi yakınlarda doktora sen ne alemdesin bende daha açılma yok çatıya baktı yani ..bakalım 8 kasımda yine çaıya bakacak yine böyle olursa bayramdan önce sezeryan olacak
sıkma sıkma.. ondan önce kayra var o toprağın da abisi :)
nabsın canım duş aldı ilk duşunu :) o yüzden mışıl mışıl uyuyo. emziriyim dedim oralı bile olmadı.. şimdi foto çektim koyim size moral olsun :)
uyuyamazsın uyusan da parça parça sıkıntılı rüyalı..
bu da toprak şimdi cektim teyzoşları. maşallah
slm kızlarrrr çok özledim sizleriii. zeynepppp maşallah dünyalar tatlısı toprak bebek. neler olmuşş ben yokken. yarın sema ve prop doğuma girio sanırım. Allah yardımcınız olsun kızlarrr sağlıkla alın kucağınıza. başka bilmediğim bişey varmı. hepiniz iisiniz dimi
dediğin gibi tam yemelik :)
nabsın canım duş aldı ilk duşunu :) o yüzden mışıl mışıl uyuyo. emziriyim dedim oralı bile olmadı.. şimdi foto çektim koyim size moral olsun :) bu da toprak şimdi cektim teyzoşları. maşallah
merhaba canım bugün ilk sayfada seni gördüm birinci sırada sat tarihinde 25 ocak acaba doğum yaptı mı diye geçirdim içimden ama tickerında benimle aynı gün gözüküyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?