2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıkmamaya calısıorum cnm..toprak tosunu zaten hepsının abısı ayol :)
sıkma sıkma.. ondan önce kayra var o toprağın da abisi :)

bijoooo taze anne napıyon bacım yeğenimiz nasıl

yarın için propla bana önericen bişey varmı cicim
nabsın canım duş aldı ilk duşunu :) o yüzden mışıl mışıl uyuyo. emziriyim dedim oralı bile olmadı.. şimdi foto çektim koyim size moral olsun :)

yrn 1de doğurcam, annemler bırazdan ankaradan yola cıkıolar, gece uyku uyuyamam heralde...
uyuyamazsın uyusan da parça parça sıkıntılı rüyalı..

bu da toprak şimdi cektim teyzoşları. maşallah

burcucum akşamda okudum ama yoksun diye yazmadım gelmeni bekledim doktordan,ne kadar çok normal doğum istediğini biliyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama herşey nasip kısmet herşeyden önemli demir'in sağlığı demekki böyle nasipmiş inan bende heyecanladım senin kadar,kolay sağlıklı mutlu bir doğum olsun canım sağlıkla al oğluşunu kucağına bizim içinde dua et tatlım...

livece aynıydı bizim sat gittinmi yakınlarda doktora sen ne alemdesin bende daha açılma yok çatıya baktı yani ..bakalım 8 kasımda yine çaıya bakacak yine böyle olursa bayramdan önce sezeryan olacak

pazartesi günü nst için gittim, tahlil falan yaptırdım. herşey normal çıktı. yarın da muayene için gidicem. kızımı görmeme 21 saat kaldı.

çatıya falan da hiç bakmadı. konusu bile açılmadı.

Son düzenleme:
Propcuğum, yarın eminim ki sağlıkla bebeğine kavuşacaksın. Tüm bu sıkıntıların geride kalacak...
Dünden beri bebek hareketleri bende de çok azaldı. Dün tatlı bişeyler yiyip uzanınca hissetmiştim, bugün o da yok. Eşim gelince doktora gidicem. Bakarsın ben de yarın doğuruveririm...

Proppp ayy şimdiden tebrik ederim.Sağlıkla gelicek Demir adam sen hiç merak etme :)Topla kendini hazırlıklarını yap yarınd a süslen püslen ohhhhh miis:) Yüksek moralle gir doğuma olur mu.Senin de yarın bu saatlere kucağında olcak güzel yavrun kıskanıyorum artık herkesii aaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ne kadar tatlı darısı başımıza

prop üzme kendini yarın kavuşuyorsun oğluna hayırlısıyla dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq: neden düzensizleşmiş kalp ritmi birşey söyledimi doktor

Bijocum maşallah ya oy yerim ben bunu.Nasıl da uyuyor melek melek maşalllllllaaaahhhhhhh:)

bijocum masallah cok tatli daha dün karnindaydi simdi kollarinda allahin büyük mucizesi anne olmak cok güzel bir duygu:1hug:

slm kızlarrrr çok özledim sizleriii. zeynepppp maşallah dünyalar tatlısı toprak bebek. neler olmuşş ben yokken. yarın sema ve prop doğuma girio sanırım. Allah yardımcınız olsun kızlarrr sağlıkla alın kucağınıza. başka bilmediğim bişey varmı. hepiniz iisiniz dimi

merhaba canım bugün ilk sayfada seni gördüm birinci sırada sat tarihinde 25 ocak acaba doğum yaptı mı diye geçirdim içimden ama tickerında benimle aynı gün gözüküyorsun...

dediğin gibi tam yemelik :)
göbek düşene kadar sadece siliniyo sanıyordum, banyo yaptırabiliyor muyuz?

Bijoooo o ne güzel bebek öyle çoook yakışıklı aman yarabbim. maşallah maşallah tütütütütü...
ay ben de oğlumu merak ettim. ne kadar tatlı ya topyaaaaak.

Begümcüüük nerelerdesin ya özlediiim seni. Doğurmadın mı hala listenin başındasın?

merhaba canım bugün ilk sayfada seni gördüm birinci sırada sat tarihinde 25 ocak acaba doğum yaptı mı diye geçirdim içimden ama tickerında benimle aynı gün gözüküyorsun...

canım bende geç döllenme olayları vardı o yüzden. tickerımdaki doğru zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…