Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..
slm kızlarrrr çok özledim sizleriii. zeynepppp maşallah dünyalar tatlısı toprak bebek. neler olmuşş ben yokken. yarın sema ve prop doğuma girio sanırım. Allah yardımcınız olsun kızlarrr sağlıkla alın kucağınıza. başka bilmediğim bişey varmı. hepiniz iisiniz dimi
pazartesi günü nst için gittim, tahlil falan yaptırdım. herşey normal çıktı. yarın da muayene için gidicem. kızımı görmeme 21 saat kaldı.
çatıya falan da hiç bakmadı. konusu bile açılmadı.
Begümcüüük nerelerdesin ya özlediiim seni. Doğurmadın mı hala listenin başındasın?
Benim yarın son iş günüm doğum iznime çıkıyorum
Sonrasında da doktora gidicem kontrole benimde artık tam olarak belli olur sanırım yarın sezeryan günüm en son 15-20 kasım tr. arası demişti bakalım bu sefer ne dicek
sabırsızlıkla bekliyorum
inan bende çok özledim sizleri burayıııı. sohbetleri. geçen hafta hastanede yattım 2 gün. hareketleri çokkk azalmıştı gözlem altında tuttu doktorum. şükür düzeldi o zamana göre. pazartesi kontrolüm vardı sancım olmadığı halde ben hissetmediğim halde yani sancı çıktı. çatıya baktı. 2 cm açılmam varmış kanala girmiş yavrum. bekliyoruz bakalım sancıları gelmesini yavrumun
inan bende çok özledim sizleri burayıııı. sohbetleri. geçen hafta hastanede yattım 2 gün. hareketleri çokkk azalmıştı gözlem altında tuttu doktorum. şükür düzeldi o zamana göre. pazartesi kontrolüm vardı sancım olmadığı halde ben hissetmediğim halde yani sancı çıktı. çatıya baktı. 2 cm açılmam varmış kanala girmiş yavrum. bekliyoruz bakalım sancıları gelmesini yavrumun
burcucum akşamda okudum ama yoksun diye yazmadım gelmeni bekledim doktordan,ne kadar çok normal doğum istediğini biliyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama herşey nasip kısmet herşeyden önemli demir'in sağlığı demekki böyle nasipmiş inan bende heyecanladım senin kadar,kolay sağlıklı mutlu bir doğum olsun canım sağlıkla al oğluşunu kucağına bizim içinde dua et tatlım...
oyyy sende yarındın dimi
allah yardımcınız olsun sağ sağlim kavuşun bebelerinize inşallah:Saruboceq:
semacım hayırlı kolay bi doğum diliyorum sana da.
kiz prop yarin demir bebek kucagindami olcak ne guzel iste uzulme artik yaaa demir gibi saglam cikcak oglun mereka etme
semacim sende yarin sezo oluomussun hayirlisi olsun ikiniz icinde sag salim alaoin bebeklerinizi kucaginiza
valla prop 28 ekim diye diye 28 ekimde cikcak oglun
semacıgım yarın senınde bebesın gelıyprmus kollarına sımdıden hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah
slm kızlarrrr çok özledim sizleriii. zeynepppp maşallah dünyalar tatlısı toprak bebek. neler olmuşş ben yokken. yarın sema ve prop doğuma girio sanırım. Allah yardımcınız olsun kızlarrr sağlıkla alın kucağınıza. başka bilmediğim bişey varmı. hepiniz iisiniz dimi
propcuğum valla 28 ekim diye diye tutturdun ya bravo sana canım merak etme herşey çok iyi olacak demir bebek yarın bu saatlerde kollarında inşallah hayırlısıyla.
semacığım seninde doğum yarın. Hadi bakalım hayırlısıyla atlatın sizlerde alın bebeklerinizi kucaklarınıza bizler burayı bekleriz
Bijoux Toprak çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın hayırlı bir evlat eylesin inşallah canım. İnşallah bizim bebeklerde böyle güzel ve tatlı olurlar
Proph ve sema yarın Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.. :) Ne güzel bizler de beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?