2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..

propcuğum valla 28 ekim diye diye tutturdun ya bravo sana canım merak etme herşey çok iyi olacak demir bebek yarın bu saatlerde kollarında inşallah hayırlısıyla.

semacığım seninde doğum yarın. Hadi bakalım hayırlısıyla atlatın sizlerde alın bebeklerinizi kucaklarınıza bizler burayı bekleriz

Bijoux Toprak çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın hayırlı bir evlat eylesin inşallah canım. İnşallah bizim bebeklerde böyle güzel ve tatlı olurlar

kizz sen nerelerdesin icimden dogurdumu bu kiz die geciodu valla e nasilsin bakiiimm

biju masallah topragimiza cnm cok tatli masaallah

Propcum, sezeryan tarihin hayırlı olsun.. sağlıcakla alırsın kucağını demir bebeğini inşallah. o kadar normal istedin ama hayırlısı buymuş demek. sabırsızlanıyordun ama yarın göreceksin bebeğini

ben bafodan bekliyorum ilk normal doğumu bakalım.

Benim yarın son iş günüm doğum iznime çıkıyorum
Sonrasında da doktora gidicem kontrole benimde artık tam olarak belli olur sanırım yarın sezeryan günüm en son 15-20 kasım tr. arası demişti bakalım bu sefer ne dicek
sabırsızlıkla bekliyorum

sanıırm hiç nts ye girmeden doğuma girecem ben hiç bahsetmio bile dokroum nts die bebeğin kalbini ultrasonda dinliyor sadece...az kalmış kızını görmene ii haberlerle gelirsin inş.:Saruboceq:

Toprak çokk tatlıymış maşallah bijo:) darısı başımıza ama benim çokkk var daha

Propcum sen de yarın kavusuyorsun ne güzellll:)) 28 ekim i nasıl tutturdun valla ... senin duyguların karışık olsa da ben senin adına çokk sevındım yarın kavuşcaksın oğluşuna :)) bütün moralin düzelcek inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alcaksın bebeğiniopuyorumnanaktan

bijoo o ne tatlı bişi öle yaaa :asigim:

bence ilk ben normal doğurcam :icecream:

Begümcüüük nerelerdesin ya özlediiim seni. Doğurmadın mı hala listenin başındasın?

inan bende çok özledim sizleri burayıııı. sohbetleri. geçen hafta hastanede yattım 2 gün. hareketleri çokkk azalmıştı gözlem altında tuttu doktorum. şükür düzeldi o zamana göre. pazartesi kontrolüm vardı sancım olmadığı halde ben hissetmediğim halde yani sancı çıktı. çatıya baktı. 2 cm açılmam varmış kanala girmiş yavrum. bekliyoruz bakalım sancıları gelmesini yavrumun

15-20 arası bayram haftası ama nasıl olcak?
Benimde öyleydi doktor bayram sonrasına aldı ondan sordum

sanırım topikte normal doğum yapan tek sen olucan hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin

cnm gecmis olsun sukur bi sorun cikmamis son gunlerdede hareketlerini stres yapioruzz az kaldi yakinda baska seylere endiselencez sut icmio gazi cikmio diee insaallah o gunleride gorururz

saol cnm.. yrn doguma gırerken de dua etcem allahım normal ısteyen herkes normal dogursun dıye, ama en onemlısı hepımızı bebeklerımıze saglıkla kavusalım dıye dua etcem..

kızlar kızlar çok teşekkür ederim.. Asocum catla patla senden once doguruom, Zeyn sen de çatla patla tamam mı :))

Proph ve sema yarın Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.. :) Ne güzel bizler de beklemeye devam

benim oğlan kasımı bekleyecek herhalde.. neyse annesinin karnında yatmayı pek seviyor... abim 5'inde doğar demişti bakalım. herkes bir tahmin yürütüyor :sm_cool:

slm kızlar nasılsınız.
prop yarn kavuşuyosun sende yavruna.inşş çok güzel geçer sağlıkı bi şeklde alırsın demiri kollarına.ondan sonra bu üzüntülerini unutursun .

oyyy sende yarındın dimi
allah yardımcınız olsun sağ sağlim kavuşun bebelerinize inşallah:Saruboceq:

semacım hayırlı kolay bi doğum diliyorum sana da.

semacıgım yarın senınde bebesın gelıyprmus kollarına sımdıden hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah

Proph ve sema yarın Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.. :) Ne güzel bizler de beklemeye devam

kızlar hepinize çok teşekkür ederim dua edin prıpla bana tamammı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…