2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar hepınıze tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın.. ıstersenız ısımlerınızı yazayım ayakkabımın altına ılk kım dogurcak gorelım ne dersınız kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

oyyy maşallah

yerim ben onu yerim Şeniz

slm kızlar ben geldim.. bugun ayrıca 2 doktor daha gittim.. ilk gıttıgım dahıleyıcı gibi söylemedıler.. testlerın normal oldugu ve gebelıkten dolayı bu düşükluk var dedıler.. içim rahatladı.. yanı sorun yokmuş..
aynı zamanda başka dogum uzmanına gıttım bu sefer bebegın kılosu 2200 çıktı.. p.tesi 2450 çıkmiştı...

prop geçmiş olsun.. hangı hastanede olacak dogumun... netleştı mı??

bıjox çok tatlı bebegın... çokk

PROPCUM VE SEMACIM ikiniz adınada çok mutluyum....Hiç üzme kendini Prop hakkımızda hayırlısı olsun diye dua etmemişmiydik biz demekki sizin için hayırlısı buymuş...Sağlıkla alın kuzularınızı kucaklarınıza sonrada bizi kıskandırmaya gelin...bakın biz onları öpüp kokluyoruz diye.....

Rabbim yardımcınız olsun öptüm sizi ve bebişlerinizi

prop okuduğuma göre sende yarın kavuşuyosun kuzucuğunaaa... ay ne güzel yaaa buraya girince çokk mutlu oluyorum... allah yardımcın olsunnn hemencecik geçsin zaman kavuş yavruna biran önce inşallahhh...

Biju Rabbim nazarlardan saklasın oğluşunu maşallah çok çirkinmiş (bizde nazar olasın diye çirkin derler:)

sema prop oh ne guzel kavuşuyorsunuz bebişlerinize... .bende özlemle beklıyorum o gunu... yavrumu kucagıma almak istiyorum bende

Son düzenleme:
sanırım topikte normal doğum yapan tek sen olucan hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin

cnm gecmis olsun sukur bi sorun cikmamis son gunlerdede hareketlerini stres yapioruzz az kaldi yakinda baska seylere endiselencez sut icmio gazi cikmio diee insaallah o gunleride gorururz

Begümcük işalla normal normal dogurursun, allah saglıkla kavustursun

inşallah kızlar normal doğumu çok istiyorum ama herşeyden önce sağlıkla gelsin yavrum. doğum olayı çok farklı bi durum ya. her an nein nasıl olacağı belli değil. ayyy yarın kucaklarınız dolacak kızlar ne güzell.nalan bugün sezeryanamı girdi bu arada

prop canım
benden önce doğuruyorsun yaaa ama olmaz ki
önce ben ve bafo vardı:))))
canım sağlıklı bir doğum gerçekleşip sağlıkla bebişin dünyaya gelir inş:))))

saolun kızlar hepınıze tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın.. ıstersenız ısımlerınızı yazayım ayakkabımın altına ılk kım dogurcak gorelım ne dersınız kaydirigubbakcemile3

aman sakın beni önlere yazma,22sinden önce doğurmamam lazımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar şimdi geldim dr dan ultrasonda baktı herhangi bir problem yok dedi kilosu 2300 olmuş kordonunda da sorun yok dedi. Sonra nst çekildi kasılma anlarımda 100 e çıkmış birkere erken doğum olabilir dedi, bunu önlemek içinde hap verdi. bir dahaki randevum kasım 12 ozamana kadar ilacı içtiğim halde kasılmalar geçmezse tekrar gideceğim. dua edinde bebeğim en azından bayrama kadar doğmasın doktor sonrasında istediği zaman doğabilir dedi. şuan kasılma harici sağlığı sıhhati yerindeymiş kuzucumun

Fınfık, odanızı güle güle kullanın,beyaz swarovski taşlıydı galiba ama alalı çok olmuştu dimi yeni gelmiş

Sağol cağnımmm evet alalı bayağı oldu koku olayı falan gitsin diye bekledik beyazdı odamız sonra kreme çevirdik tamamen yerleştirdikten sonra hemen fotomuzu ekleyecemopuyorumnanaktan

Ayyy çok heyecanlı bu gece son defa demir karnında yatacaksın zemuszemus yarında göğsüne alır yatırırsınopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

maşallah sağlığı falan yerinde ne güzel,büyüyo.İnşallah ya bayramdan önceki hafta yada sonraki hafta gelir

hakikaten ya bafoyla barays daha doğurmamışken.. biz niye doğurmadık demek ayıp di mi ya. önce siz hanımlar hadi.. fırt diye doğurun inşallah az ağrılı şöyle.. arkanızdayım.

Son düzenleme:
röflemi yaptırdım ordan istinye park yaptım çıktım feciii yağmura tutuldum uykum geldi :S yemeğe misafirim var kıçımı kaldırayım bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…