sıkma sıkma.. ondan önce kayra var o toprağın da abisi :)
nabsın canım duş aldı ilk duşunu :) o yüzden mışıl mışıl uyuyo. emziriyim dedim oralı bile olmadı.. şimdi foto çektim koyim size moral olsun :)
uyuyamazsın uyusan da parça parça sıkıntılı rüyalı..
bu da toprak şimdi cektim teyzoşları. maşallah
sanırım topikte normal doğum yapan tek sen olucanhadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin
cnm gecmis olsun sukur bi sorun cikmamis son gunlerdede hareketlerini stres yapioruzz az kaldi yakinda baska seylere endiselencez sut icmio gazi cikmio diee insaallah o gunleride gorururz
Begümcük işalla normal normal dogurursun, allah saglıkla kavustursun
saolun kızlar hepınıze tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın.. ıstersenız ısımlerınızı yazayım ayakkabımın altına ılk kım dogurcak gorelım ne dersınız kaydirigubbakcemile3
Fınfık, odanızı güle güle kullanın,beyaz swarovski taşlıydı galiba ama alalı çok olmuştu dimi yeni gelmiş
off saolun kızlar mutlu muyum endıselı mıyım korkuo muyum hıc bılmıorum..
bıjocum cok uzun hıkaye dun kalp rıtmı cok stabıl cıkmıstı, bugun de aynı cıktı, hareketlerı az zaten.. doktor pazartesıye kdr bekleyebılır en fazla ama garantı veremem dedı :S boyle bı cumlenın ustune babasıyla konustuk yrn olmasına krr verdık..
selam kızlar şimdi geldim dr dan ultrasonda baktı herhangi bir problem yok dedi kilosu 2300 olmuş kordonunda da sorun yok dedi. Sonra nst çekildi kasılma anlarımda 100 e çıkmış birkere erken doğum olabilir dedi, bunu önlemek içinde hap verdi. bir dahaki randevum kasım 12 ozamana kadar ilacı içtiğim halde kasılmalar geçmezse tekrar gideceğim. dua edinde bebeğim en azından bayrama kadar doğmasın doktor sonrasında istediği zaman doğabilir dedi. şuan kasılma harici sağlığı sıhhati yerindeymiş kuzucumun
maşallahsağlığı falan yerinde ne güzel,büyüyo.İnşallah ya bayramdan önceki hafta yada sonraki hafta gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?