2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bana kalsa ben dogurmazdım en azından pazartesıye kdr beklerdım sızı ama durumumuz malum kusurumuza bakmayın oğlumla benim

kardelen geçmiş olsun... allah şifa versın..

prop benım adımı yaz ayakkabının altına.. gelsin kızım artık..:)))))

3 günlük bir anne olan ben de geldim :)
ama sadece ben geldim.bebeklerimi hastaneye emanet ettim.düzensiz nefes atışlarından dolayı bir süre orda kalmaları gerekicekmiş.

yarın doğum yapıcak arkadaşlar.allah yardımcınız olsun.inşallah sizle beraber bebeklerinizi de getirirsiniz eve sağlıkla...

doğum yapmış olan arkadaşlar.allah yavrularınıza hayırlı uzun ömürler versin.hayırlı evlat eylesin inş.

allah şifa versın canım.. ikiz mıydı bebeklerin... inşallah kucagına hayırlısı ile alırsın...

Rady cım allah bagıslasın, eve de gelırler mrk etme sen..

Barays tartılmıodum kaç gundur yrn sbh ac karnına tartılırım son kez, snr donunce de tartılırım.. sımdı tok karnıma ve eşek ölüsü eşofmanlarla tartılmıyım yani...

Asenam sen bı dur ya sırada kac kısı var abooooo.. ben erken dıye uzuldum agladım bgn sen gelsın dıosun heyyret bısıklava:

geçmiş olsun canım dinlen bol bol..maşallah bebeğine

,

gözünüz aydın canım. en kısa zamanda bebişlerin sağlıklı bi şekilde evlerine gelirler inşallah. :Saruboceq:

Rady Gözünaydın canım doğumunu yapmışsın...Rabbim bebeklerine acil şifalar versin bir an önce evinize getirip beşiklerine yatırmayı nasip etsin...Geçmiş olsun darısı başımıza artık

bijoo maşallah yerimm ben onu yerimmm
aman yarabbim maşallahhhhh çok güzel bu erkekkk zeynepcim
bıjo cok datlu bısı bu yaaa kocaman masallah
Bijo, bebeğin çooook tatlı maşallah....
ne kadar tatlı darısı başımıza
Bijocum maşallah ya oy yerim ben bunu.Nasıl da uyuyor melek melek maşalllllllaaaahhhhhhh:)
bijocum masallah cok tatli daha dün karnindaydi simdi kollarinda allahin büyük mucizesi anne olmak cok güzel bir duygu:1hug:
maşallah bebişine bijo ne kadar da huzurlu görünüyor zemuszemus
dediğin gibi tam yemelik :)
göbek düşene kadar sadece siliniyo sanıyordum, banyo yaptırabiliyor muyuz?
Bijoooo o ne güzel bebek öyle çoook yakışıklı aman yarabbim. maşallah maşallah tütütütütü...
ay ben de oğlumu merak ettim. ne kadar tatlı ya topyaaaaak.
Bijoux Toprak çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın hayırlı bir evlat eylesin inşallah canım. İnşallah bizim bebeklerde böyle güzel ve tatlı olurlar
biju masallah topragimiza cnm cok tatli masaallah
Toprak çokk tatlıymış maşallah bijo:) darısı başımıza ama benim çokkk var daha
bijoo o ne tatlı bişi öle yaaa :asigim:
ay bijooo maşallah maşallah... dogurasım gelıo gorunce boyle

çok çok teşekkür ederiz teyzoşları. haala uyuyoruz banyo yordu heralde :) emmek bile istemedi paşa..
göbek düşmeden banyo yaptırılabiliyor canım ama iyi kurulamak gerekiyor göbeği canım. bizde hergün yıkanır bebek cabuk büyür rahat eder..

prop seninki de yarın kollarında olacak böyleee

prop beni de yazar mısın ayakkabının altına ya da artık doğum için sütyene P) mi yazılır isim bilmiyorm ama :) bayramda fırtlatiim ben de yaaaa..
bijooo Allah nazarlardan saklasın oğluşunu yaaa maşaallah çok güzel bir bebek .. öp kokla ısır bizim için :)

ömürlü olsun bebeklerin canım,inşallah en kısa zamanda evde sizinle olurlar. Nasıl senin ağrın sızın varmı,iyimisin? Kolay geçtimi doğumun?

amiiiinnnn sağlıkla doğsun işalla yavrum:Saruboceq::Saruboceq:

allah şifa versın canım.. ikiz mıydı bebeklerin... inşallah kucagına hayırlısı ile alırsın...
evet canım ikizler.çok sağol.
Rady cım allah bagıslasın, eve de gelırler mrk etme sen..
teşekkür ederim propcum.
inş. ben de sabırsızlıkla bekliyorum.sana da hayırlı kolay doğumlar diliyorum yarınmış sanırım.allah kolaylık versin...
gözünüz aydın canım. en kısa zamanda bebişlerin sağlıklı bi şekilde evlerine gelirler inşallah. :Saruboceq:
çok teşekkür ederim.darısı,daha iyi şekilde sizlere olsun inş.

Rady Gözünaydın canım doğumunu yapmışsın...Rabbim bebeklerine acil şifalar versin bir an önce evinize getirip beşiklerine yatırmayı nasip etsin...Geçmiş olsun darısı başımıza artık

amin çok teşekkürler.
inşallah sizlerinki sorunsuz şekilde geçer cnm...

prop kayınvaliden geldi dimi? O da heyecanlanmıştır yarın torununu göreceği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…