kızlar bana kalsa ben dogurmazdım en azından pazartesıye kdr beklerdım sızı ama durumumuz malum kusurumuza bakmayın oğlumla benim
3 günlük bir anne olan ben de geldim :)
ama sadece ben geldim.bebeklerimi hastaneye emanet ettim.düzensiz nefes atışlarından dolayı bir süre orda kalmaları gerekicekmiş.
yarın doğum yapıcak arkadaşlar.allah yardımcınız olsun.inşallah sizle beraber bebeklerinizi de getirirsiniz eve sağlıkla...
doğum yapmış olan arkadaşlar.allah yavrularınıza hayırlı uzun ömürler versin.hayırlı evlat eylesin inş.
selam kızlar şimdi geldim dr dan ultrasonda baktı herhangi bir problem yok dedi kilosu 2300 olmuş kordonunda da sorun yok dedi. Sonra nst çekildi kasılma anlarımda 100 e çıkmış birkere erken doğum olabilir dedi, bunu önlemek içinde hap verdi. bir dahaki randevum kasım 12 ozamana kadar ilacı içtiğim halde kasılmalar geçmezse tekrar gideceğim. dua edinde bebeğim en azından bayrama kadar doğmasın doktor sonrasında istediği zaman doğabilir dedi. şuan kasılma harici sağlığı sıhhati yerindeymiş kuzucumun
,3 günlük bir anne olan ben de geldim :)
ama sadece ben geldim.bebeklerimi hastaneye emanet ettim.düzensiz nefes atışlarından dolayı bir süre orda kalmaları gerekicekmiş.
yarın doğum yapıcak arkadaşlar.allah yardımcınız olsun.inşallah sizle beraber bebeklerinizi de getirirsiniz eve sağlıkla...
doğum yapmış olan arkadaşlar.allah yavrularınıza hayırlı uzun ömürler versin.hayırlı evlat eylesin inş.
bijoo maşallah yerimm ben onu yerimmm
aman yarabbim maşallahhhhh çok güzel bu erkekkk zeynepcim
bıjo cok datlu bısı bu yaaa kocaman masallah
Bijo, bebeğin çooook tatlı maşallah....
ne kadar tatlıdarısı başımıza
Bijocum maşallah ya oy yerim ben bunu.Nasıl da uyuyor melek melek maşalllllllaaaahhhhhhh:)
bijocum masallah cok tatli daha dün karnindaydi simdi kollarinda allahin büyük mucizesi anne olmak cok güzel bir duygu:1hug:
slm kızlarrrr çok özledim sizleriii. zeynepppp maşallah dünyalar tatlısı toprak bebek. neler olmuşş ben yokken. yarın sema ve prop doğuma girio sanırım. Allah yardımcınız olsun kızlarrr sağlıkla alın kucağınıza. başka bilmediğim bişey varmı. hepiniz iisiniz dimi
maşallah bebişine bijone kadar da huzurlu görünüyor zemuszemus
dediğin gibi tam yemelik :)
göbek düşene kadar sadece siliniyo sanıyordum, banyo yaptırabiliyor muyuz?
Bijoooo o ne güzel bebek öyle çoook yakışıklı aman yarabbim. maşallah maşallah tütütütütü...
ay ben de oğlumu merak ettim. ne kadar tatlı ya topyaaaaak.
Bijoux Toprak çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın hayırlı bir evlat eylesin inşallah canım. İnşallah bizim bebeklerde böyle güzel ve tatlı olurlar
biju masallah topragimiza cnm cok tatli masaallah
Toprak çokk tatlıymış maşallah bijo:)darısı başımıza ama benim çokkk var daha
bijoo o ne tatlı bişi öle yaaa:asigim:
ay bijooo maşallah maşallah... dogurasım gelıo gorunce boyle
Demir in kalp atışları düzelmemiş, yrn öğlen ameliyata giriyorum kızlar..
çok çok teşekkür ederiz teyzoşları. haala uyuyoruz banyo yordu heralde :) emmek bile istemedi paşa..
göbek düşmeden banyo yaptırılabiliyor canım ama iyi kurulamak gerekiyor göbeği canım. bizde hergün yıkanır bebek cabuk büyür rahat eder..
prop seninki de yarın kollarında olacak böyleee
evet canım ikizler.çok sağol.allah şifa versın canım.. ikiz mıydı bebeklerin... inşallah kucagına hayırlısı ile alırsın...
teşekkür ederim propcum.Rady cım allah bagıslasın, eve de gelırler mrk etme sen..
çok teşekkür ederim.darısı,daha iyi şekilde sizlere olsun inş.gözünüz aydın canım. en kısa zamanda bebişlerin sağlıklı bi şekilde evlerine gelirler inşallah. :Saruboceq:
Rady Gözünaydın canım doğumunu yapmışsın...Rabbim bebeklerine acil şifalar versin bir an önce evinize getirip beşiklerine yatırmayı nasip etsin...Geçmiş olsun darısı başımıza artık
nasıl yani doğuracan mı yarın:)
sende miiiiii:dance:
prop kayınvaliden geldi dimi? O da heyecanlanmıştır yarın torununu göreceği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?