2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcucum ne güzel yarın demirin kollarında olucak.
allah sağlıkla kucağına versin oğlunu tabi annemizde sağlıklı bi şekilde çıksın ameliyattan ki bebişiyle ilgilenebilsin.
sen ne kadarlık hamileydin burcucum? çok da erken değil korkmana gerek yok.
birde yarın doğum yapacaklar varsa allah hepsine sağlıkla bebişlerini kucaklarına almak nasip etsin

ömürlü olsun bebeklerin canım,inşallah en kısa zamanda evde sizinle olurlar. Nasıl senin ağrın sızın varmı,iyimisin? Kolay geçtimi doğumun?

saol rady.. sen nasılsın peki nasıl gectı operasyon?

operasyon güzel geçmiş.sorun yoktu.yalnız uyanırken epey bi sıkıntı yaşadım.ben genel anestezi istemiştim.epidural olmak istemedim.geniz akıntım olduğu için solunumum kesilmiş bi süre.konuşulanları hatırlıyorum.duyuyorum ama tepki veremiyordum.biraz oksijen uygulaması olmuş.

şuanda da biraz ağrım var tabi.ama korkutmak istemem sizi de.benden sonra operasyon olanlar benden önce kalktılar.bende doktoruma söyledim işte neden böyle ben neden kalkamıyorum felan diye.ikiz olduklarından dolayı,benim toparlanmam daha uzun sürebilirmiş.herşey yolunda,telşlanmana gerek yok dedi doktorum.böyle işte...

ben narkozdan çok kolay ayılmıştım mesela, ama ağrı tabi ki olu herkesın agrı eşiği de farklı ben buyuk ihtimalle gunlerce yatacam yanı dıorum ya :) neyse naz yapmış olurum bırazkaydirigubbakcemile3 bebeklerın adı ne oldu? boyları kıloları nasıl cnm?

prop yarın hastaneden yazabilcekmisin seni çok merak edicezz inş çabuk toparlayıp çıkarsın

selam kizlar..

bugün muayenemiz ve kontrolümüz vardi.lanet traikten zor gittik doktora we zor döndük ewe.yorgunluktan ölüyorum.
Tutku 3200 olmuş maşallah herşeyi normal..
artik doğmasi için hanimin keyfinin gelmesini beklicekmişiz 2 saatede oluuur 2 haftayada dedi doktor.
normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik
benden haberler böyle..geçmişi okuyup geliorum hemen.

propcuk hadi hayırlısı olsun dua edicez senin için ve demir bebek için yarın bu saatlerde bebişin kucağında olucak ay özendim bennn doğurmak istiyorum :)

maşallah bebişine :)

propcum su gibi doğumlar diliyorum sana,bebeğini sağlıkla alırsın inş.kucağına,sorunsuz bir hamilelik geçirir burada bize anlatırsın,yarın bende gidicem dra bakalım gün vericek mi banada,hayırlısı....

proppp yarın oğluşun geliyooorrr demekkkkk ayyyyy ne güzeelllll
sezeryan olcakmış heralde. Allah yardımcın olsun canım . çok sevindim . sağlıkla al kucağına inşallahhhopuyorumnanaktan

bijo oğlun çok tatlı maşallahhhh Allah nazarlardan korusunnn opuyorumnanaktan

slm kızlar :) hepinize mutlu hamilelikler diliyorum.
önce kendimi tanıtayım ismim yasemin, bende hamile olmayı dileyenlerdenim :) hobi olarak fotoğraf çekiyorum. kendimi geliştirmek adına, pratik yapmak amaçlı eşimin dostumun fotoğraflarını çekiyorum eğer ilgilenirseniz ankara içerisinde olanların hiçbir ücret talebinde bulunmadan doğum fotolarını çekebilirim. bana özelden mesaj atabilirsiniz. kendinize çok dikkat edin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…