1de giriyorum asenam..
Burcu yrn 37+5 olcak...
Erkil teşekkür ederim..Darısı başınıza mı diyim ne diyim :)
ömürlü olsun bebeklerin canım,inşallah en kısa zamanda evde sizinle olurlar. Nasıl senin ağrın sızın varmı,iyimisin? Kolay geçtimi doğumun?
saol rady.. sen nasılsın peki nasıl gectı operasyon?
erkil çok varmış senşn sen otur aşağaa
operasyon güzel geçmiş.sorun yoktu.yalnız uyanırken epey bi sıkıntı yaşadım.ben genel anestezi istemiştim.epidural olmak istemedim.geniz akıntım olduğu için solunumum kesilmiş bi süre.konuşulanları hatırlıyorum.duyuyorum ama tepki veremiyordum.biraz oksijen uygulaması olmuş.
şuanda da biraz ağrım var tabi.ama korkutmak istemem sizi de.benden sonra operasyon olanlar benden önce kalktılar.bende doktoruma söyledim işte neden böyle ben neden kalkamıyorum felan diye.ikiz olduklarından dolayı,benim toparlanmam daha uzun sürebilirmiş.herşey yolunda,telşlanmana gerek yok dedi doktorum.böyle işte...
kayınvalıdem pzts geldı cnm, sımdı de kayınpederımle annem cıktılar yola, gece yanımda olcak annem de.. sıpa kardesımı getırmıomuş galıba :roflol::roflol:
selam kizlar..
bugün muayenemiz ve kontrolümüz vardi.lanet traikten zor gittik doktora we zor döndük ewe.yorgunluktan ölüyorum.
Tutku 3200 olmuş maşallahherşeyi normal..
artik doğmasi için hanimin keyfinin gelmesini beklicekmişiz 2 saatede oluuur 2 haftayada dedi doktor.
normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik
benden haberler böyle..geçmişi okuyup geliorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?