teşekkürler kızlar saolun, evet yrn kucagımda olcak Demir'im.. telefonlar susmuo herkes şokta, normal yapıcamı sanıodu herkes malum 1 gunde hem de acil sezeryan denılınce şaşırmış herkes..
Burcu az kaldı ay bende cok heyecanlandım kendım dogum yapsam nasıl olurum acaba
kızlar ızlerken dogurmıcanıza ınanıyorsanız komedı dukkanını ızleyın karnım elımde gul gul oluyorum
Canım ben resmen uyuştum. Burda herkes hıc heyecan yok dıodu bız heyecanlanıoduk ya yerlerıne resmen oyle oluomuş şu an anlıyorum. Dondum kaldım yani :)
Canım ben resmen uyuştum. Burda herkes hıc heyecan yok dıodu bız heyecanlanıoduk ya yerlerıne resmen oyle oluomuş şu an anlıyorum. Dondum kaldım yani :)
Prop ne oldu da sezeryana karar verdiniz.. Bi kaç sayfa geçmiş okudum göremedim.. Normal diyordun.. Ben de normal düşünüyorum da, merak ettim ne olduğunu.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada.. Darısı hepimizin başına :)):Saruboceq:
gercek heyecanı ve mutlulugu yarın yasıcaksın :)) allahım bızede nasıp etsın ınsallah
eh normaldir yani çat die sezeryan oluyosun.planli programli diilki..
ben senin yerine çok heyecanlaniorum merak etme :)
dualarim seninle canım..
önce normal dogum yapamıcamı ogrendım dün.. bı doktor muayene ettı kemıklerımde bozukluk varmıs sadece catı darlıgı degıl cıkıntılı bılmemneler bısıler varmış.. nst de kalp rıtmımız bozuk cıktı sonra da, yrn tekrarlansın dedı kadın.. ben de bugun kendı doktoruma gıttım o da normal dogum yapamıcamı soyledı, ben de haftaya sezeryan olmaya hazırlamaya baslamıstım kendımı, bugun de nst cekıldı dunku bozuk cıktıgı ıcın, bugun de bozuk cıktı, doktor max pazartesıye kdr bekleyebılırz ama garantı veremem dedı, bız de babaısyla konusup yrn aldırmaya krr verdık bu durumda goze alabılecegım bı rısk degıldı yanı pzrtesıye kdr beklemek.. yanı zaten normal dogurabılıo olsam da bebegın kalbı dayanmıcaktı ıkısı ustuste gelmıs oldu
selam kizlar..
bugün muayenemiz ve kontrolümüz vardi.lanet traikten zor gittik doktora we zor döndük ewe.yorgunluktan ölüyorum.
Tutku 3200 olmuş maşallahherşeyi normal..
artik doğmasi için hanimin keyfinin gelmesini beklicekmişiz 2 saatede oluuur 2 haftayada dedi doktor.
normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik
benden haberler böyle..geçmişi okuyup geliorum hemen.
ece ve bafo saolun..
off telefonlar susmuyo valla ıyıce stres oldum :S
selam kizlar..
bugün muayenemiz ve kontrolümüz vardi.lanet traikten zor gittik doktora we zor döndük ewe.yorgunluktan ölüyorum.
Tutku 3200 olmuş maşallahherşeyi normal..
artik doğmasi için hanimin keyfinin gelmesini beklicekmişiz 2 saatede oluuur 2 haftayada dedi doktor.
normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik
benden haberler böyle..geçmişi okuyup geliorum hemen.
Burcu az kaldı ay bende cok heyecanlandım kendım dogum yapsam nasıl olurum acaba
kızlar ızlerken dogurmıcanıza ınanıyorsanız komedı dukkanını ızleyın karnım elımde gul gul oluyorum
bende onu izliorum çok komik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?