2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler kizlar..

prooooppp doğummu yapioon yariiiiinnnn olumunekankayizsmile
yarin bebeğin kollarinda olacaaaaaakkkk :ecrin_bebek:
çok heyecanlandim çok..28 diip durdun ne içten dilemişsin ama :))
maşallah maşallah
Sağlikla sihhatle doğur inşallah.

kımse normal doğurmucak heralde yaww
bi ben mi doğurcam yoksa benımde son anda değşmezse guclubacismile

teşekkürler kızlar saolun, evet yrn kucagımda olcak Demir'im.. telefonlar susmuo herkes şokta, normal yapıcamı sanıodu herkes malum 1 gunde hem de acil sezeryan denılınce şaşırmış herkes..

Burcu az kaldı ay bende cok heyecanlandım kendım dogum yapsam nasıl olurum acaba

kızlar ızlerken dogurmıcanıza ınanıyorsanız komedı dukkanını ızleyın karnım elımde gul gul oluyorum

Canım ben resmen uyuştum. Burda herkes hıc heyecan yok dıodu bız heyecanlanıoduk ya yerlerıne resmen oyle oluomuş şu an anlıyorum. Dondum kaldım yani :)

teşekkürler kızlar saolun, evet yrn kucagımda olcak Demir'im.. telefonlar susmuo herkes şokta, normal yapıcamı sanıodu herkes malum 1 gunde hem de acil sezeryan denılınce şaşırmış herkes..

Prop ne oldu da sezeryana karar verdiniz.. Bi kaç sayfa geçmiş okudum göremedim.. Normal diyordun.. Ben de normal düşünüyorum da, merak ettim ne olduğunu.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada.. Darısı hepimizin başına :)):Saruboceq:

Burcu az kaldı ay bende cok heyecanlandım kendım dogum yapsam nasıl olurum acaba

kızlar ızlerken dogurmıcanıza ınanıyorsanız komedı dukkanını ızleyın karnım elımde gul gul oluyorum

bende onu izliorum çok komik yaa

aa komedi dükkanı vardı dimi söylediğin ii oldu canım . gidiymde izleyilim kocamla. unutmuştum :)))
herkese iyi akşamlar
başka yarın doğum yapcak varmı bılmıyorum geçmişi okuyamadım . varsa Allah yardımcısı olsun onlarında . güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz . dualarım sizinle

Canım ben resmen uyuştum. Burda herkes hıc heyecan yok dıodu bız heyecanlanıoduk ya yerlerıne resmen oyle oluomuş şu an anlıyorum. Dondum kaldım yani :)

eh normaldir yani çat die sezeryan oluyosun.planli programli diilki..
ben senin yerine çok heyecanlaniorum merak etme :)
dualarim seninle canım..

önce normal dogum yapamıcamı ogrendım dün.. bı doktor muayene ettı kemıklerımde bozukluk varmıs sadece catı darlıgı degıl cıkıntılı bılmemneler bısıler varmış.. nst de kalp rıtmımız bozuk cıktı sonra da, yrn tekrarlansın dedı kadın.. ben de bugun kendı doktoruma gıttım o da normal dogum yapamıcamı soyledı, ben de haftaya sezeryan olmaya hazırlamaya baslamıstım kendımı, bugun de nst cekıldı dunku bozuk cıktıgı ıcın, bugun de bozuk cıktı, doktor max pazartesıye kdr bekleyebılırz ama garantı veremem dedı, bız de babaısyla konusup yrn aldırmaya krr verdık bu durumda goze alabılecegım bı rısk degıldı yanı pzrtesıye kdr beklemek.. yanı zaten normal dogurabılıo olsam da bebegın kalbı dayanmıcaktı ıkısı ustuste gelmıs oldu

gercek heyecanı ve mutlulugu yarın yasıcaksın :)) allahım bızede nasıp etsın ınsallah

eh normaldir yani çat die sezeryan oluyosun.planli programli diilki..
ben senin yerine çok heyecanlaniorum merak etme :)
dualarim seninle canım..

ya evet halen şoktayım ailecek şoktayız zaten :S
saolun kızlar hepımız ıcın dua edıcem..

Allah hayırlı, sağlıklı ve senin için en rahat olacak şekilde bebeğine kavuştursun canım, darısı bizim başımıza.
Bugün ben de kontrole gittim, kızım 1870 gr. olmuş (36+1), iyiymiş çok şükür. ilk defa nst ye girdim ama miniğim hiç kıpırdamadı, normalde hiç durmuyor, sürekli kıpır kıpır ama uyudu heralde, hemşire aletleri çeker çekmez yine eski haline döndü:ecrin_bebek:

aman tanrımmm.yarın mı sımdı gelıcek bebiş....
hadı allah yardımcın olsun arkadaşım

aman maşallah canım

yok karnım büyüdü,midem bulanıyor,aşeriyorum,karnım çıktı kızlar yok yaz tatili,artık ağırlaştım kızlar derken ne günlere geldik şu an acayip heyecanlı oldu topik inanın girmediğim zaman bile aklım sizde anneme kızlar napıyor acaba diyorum kim o kızlar diyor :))) hepimiz sağlıkla en hayırlı şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hep dua ediyorum kendim ve sizin için...

Maşallahhhh Tutkuya

bende onu izliorum çok komik yaa

Valla ben hiç kaçırmıyorum bu adamı taaaa trtden beri kesin sancılarım bu adama gülerken gelecek benim kaydirigubbakcemile3 bu akşam yine çokk güldüm valla:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…