slmm ben geldimm varmı gelen giden doktora giden arkadaşlardan
Ay kıyamam ya, pislik insanlar, çok sinir oldum, çakıcan şöyle suratlarının ortasına, erkek yine anlayışsız olur da kadınlarsa hele, ıyyy nefret ettim aptallar
bizim burdkiler insan değiller.nefret ediyorum işyerinden.eşimin amcasının bürosu ama insanalr okdar bencil ki.hamile oldğumu bilyolr. hanfendiler yemek yiyolar birde sen hamilesin gel bi parça al kokmuştur demiyolar.ne kötü insanlar var ben kendm yemem başkasına veririm.klava: klava:
bizim burdkiler insan değiller.nefret ediyorum işyerinden.eşimin amcasının bürosu ama insanalr okdar bencil ki.hamile oldğumu bilyolr. hanfendiler yemek yiyolar birde sen hamilesin gel bi parça al kokmuştur demiyolar.ne kötü insanlar var ben kendm yemem başkasına veririm.klava: klava:
Oyyy canım ya zaten duygusalız şu dönemde, ekstra ilgi bekliyo insan bi de, sen de zulanı doldur öyle git işe
:lepi:
allah yardımcın olsun valla akrabayla ye iç alışveriş yapma demişler ya o misal ne gıcık insanlarmış onlar öle sinir olurum öle bencil insanlara insanın çalıştığı yerde mutlu olması çok önemli ailenden çok onlarla vakit geçiriyorsun valla
sen bana gel cnm ben hazırlarım sana her şeyin alasını oturur yeriz nolcek sonra dönersin yine oraya yanınada veririm ordada kokuta kokuta yersin çatlasınlar ortalarındanyerimseniben
Evet cidden ben de üzüluorum calısan anne adaylarına. Ben iş arıodum eşim cocuk yapalım bosver ısı dedı bakmayı bıraktım ben de ıı kı de kesmısım aramayı calısıo olsam sımdı kesın ıstıfa ederdım allah sabır versın sıze :)
ama hamilelerinde bi koku duyunca canı çekiyo valla benim oğluma hamileyken sevmediğim bi yemeği bile canım çekmişti bi günde anneme girdim apartmana komşumuzda dışarı çıkıyo kapıda karşılaştık ay biber dolması yaptım kokmuştur deyip zorla yedirmişti çok hoşuma gitmişti o hareketi düşünmesiben sormadan durmam ki.sormak bi vicdani meseledir.insanın içinde olması laızm.neyse boşver iyice sinrlem zıplıyo.şu 9 ay hayırlsıyla geçsinde evimde oturim.bi kış evimde geçirirm sıcak sıcak bebişimle :Saruboceq:
Amin amin :Saruboceq: onların işi çok zor valla her şey onların hakkı kocaları onları acayip şımartmalı bence olumunekankayizsmile
aynı işyerindemisiniz??kocayla aynı iş yerinde çalışıyosak ne yapcaz benneyaptımki
ama hamilelerinde bi koku duyunca canı çekiyo valla benim oğluma hamileyken sevmediğim bi yemeği bile canım çekmişti bi günde anneme girdim apartmana komşumuzda dışarı çıkıyo kapıda karşılaştık ay biber dolması yaptım kokmuştur deyip zorla yedirmişti çok hoşuma gitmişti o hareketi düşünmesi
onların ayıbı hiçmi bişey öğrenmemişler anlamıyorumkiine güzel sana insan çatmış bana insan görünümlü şeytanlar çatıyo kötükedihüso
aynı işyerindemisiniz??
sağol canımın içi. demeniz düşnemiz yeter.illa yemek içmek mi herşey .siz rahat mutlu olun bari ben olamıyorum a.s
ay yazık adamcağıza ondan niye çıkarıyosun sinirini bak masum masum çizimini yapıyo :roflol:evt hatta karşımda çizim yapıyo şuan.onda uyuz oluyorum arada.işteki bütün sinrmi ondan çıkaıyorum.alsanaalsanasmile
aaaaa öle deme üzülürüm valla sende mutlu ol bozma moralini sanada bebişinede yazık sinirlendikçe karnını sev bebeğin hisseder seni hem sen mutlu olursun hemde bebiş...
gözün aydın canımm dün senide andık valla ne oldu diyeKızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)
Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?