2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kıyamam ya, pislik insanlar, çok sinir oldum, çakıcan şöyle suratlarının ortasına, erkek yine anlayışsız olur da kadınlarsa hele, ıyyy nefret ettim aptallar

sen mi benmi.ben kmseden nefret etmem kolay kolay ama öle insanalr varki çıldırmamak mümkün değil.

Oyyy canım ya zaten duygusalız şu dönemde, ekstra ilgi bekliyo insan bi de, sen de zulanı doldur öyle git işe
:lepi:

allah yardımcın olsun valla akrabayla ye iç alışveriş yapma demişler ya o misal ne gıcık insanlarmış onlar öle sinir olurum öle bencil insanlara insanın çalıştığı yerde mutlu olması çok önemli ailenden çok onlarla vakit geçiriyorsun valla

sen bana gel cnm ben hazırlarım sana her şeyin alasını oturur yeriz nolcek sonra dönersin yine oraya yanınada veririm ordada kokuta kokuta yersin çatlasınlar ortalarındanyerimseniben

Oyyy canım ya zaten duygusalız şu dönemde, ekstra ilgi bekliyo insan bi de, sen de zulanı doldur öyle git işe
:lepi:

ben sormadan durmam ki.sormak bi vicdani meseledir.insanın içinde olması laızm.neyse boşver iyice sinrlem zıplıyo.şu 9 ay hayırlsıyla geçsinde evimde oturim.bi kış evimde geçirirm sıcak sıcak bebişimle :Saruboceq:

sağol canımın içi. demeniz düşnemiz yeter.illa yemek içmek mi herşey .siz rahat mutlu olun bari ben olamıyorum a.s

Amin amin :Saruboceq: onların işi çok zor valla her şey onların hakkı kocaları onları acayip şımartmalı bence olumunekankayizsmile

ama hamilelerinde bi koku duyunca canı çekiyo valla benim oğluma hamileyken sevmediğim bi yemeği bile canım çekmişti bi günde anneme girdim apartmana komşumuzda dışarı çıkıyo kapıda karşılaştık ay biber dolması yaptım kokmuştur deyip zorla yedirmişti çok hoşuma gitmişti o hareketi düşünmesi

ne güzel sana insan çatmış bana insan görünümlü şeytanlar çatıyo kötükedihüso

Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)

sağol canımın içi. demeniz düşnemiz yeter.illa yemek içmek mi herşey .siz rahat mutlu olun bari ben olamıyorum a.s

aaaaa öle deme üzülürüm valla sende mutlu ol bozma moralini sanada bebişinede yazık sinirlendikçe karnını sev bebeğin hisseder seni hem sen mutlu olursun hemde bebiş...

kızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına

aaaaa öle deme üzülürüm valla sende mutlu ol bozma moralini sanada bebişinede yazık sinirlendikçe karnını sev bebeğin hisseder seni hem sen mutlu olursun hemde bebiş...

kıs iş arıyonmu sen gel bizle çalış sen bana ben sana bakrız kaydirigubbakcemile5

gözün aydın canımm dün senide andık valla ne oldu diye

ohhh masallah bebısımıze...Allah tamamına erdırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…