2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşama auto showun galası var ne giycem ben yaaaa:umursamaz:
hemde o kadar çıtır mankenlerin olduğu yerde benim ne işim var:gitme: hadi kendimden geçtim kocamın ne işi varkaydirigubbakcemile
aboooooo kabus:)tek yollama kocanı ya da akşam hasta numarası yap o da gitmesinkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım:)
geç kaldığım bi gerçek ama güç olmasın barikaydirigubbakcemile3
:))) aklinialirimsmile
ben deeee alkole vurcam çok canım istiyor.şu an tam karşımda absolut bana bakıyor ben de ona kaydirigubbakcemile3

Ben bilmem valla.Sezenle Bijo daha iyi biliyorlar onlar söylemişti.Ne kadar veriliyor nasıl bilmiyorum ama sanırım 1 çay kaşığı mı ne öyle bişi onlara sor ben bilmiyorum :S

içirmicem ben :ecrin_bebek:

nalan arkadaşım hayırlı olsun,umarım bebişinde sen de sağlıklısınızdır:)
nasıl doğum yaptın?normal mi?
kaçıncı haftaydın? doğum nişanın geldi mi? nasıl belirtilerin vardı?
çok soru sordum galiba:)) umarım herşey gönlünüzce olur,Rabbim korusun bebeğini de seni de

hoigeldin. ugun dogum olur ence . hadı allah kurtarsın ır avazda ınsallah

Sen daha ne zaman doğurcan acaba Prop muhtemelen doğumdan çıkmak üzeredir ya da dikişlri atılıyordur:) 1de doğuma gircekti çünkü

ay hadı ınsaalh saglıklı haberlerını alırız.

ya bilmiyorum asocum yaaa. hala bi belirti yok klasık kasık agrıarı kasılmalar aska da bişey yok
oldum koca bir dana.yiyorum yiyorum yatuorum:çok üzgünüm:

toprak napıyo bijoo geceniz nasıl geçtii
toprak şu an uyuyo sezencim. mememe yapışık bi şekilde yaşıyoruz kendisiyle :) gecemiz iyiydi 4-5 kere kalktı emdi uyudu. biraz uykusuzluk oluyor ama değerrrrr..

bijo,eren zolanıyormusunuz gece kaç kez kalkıyorsunuz...
zorlanmıyorum ben pek hayatım annem de sağolsun yardımcı oluyor. uykusuz kalıyosun kafan düşüyor ama umurunda olmuyor ki emsin mutlu olsun yeter diyosun :) yaşayınca hak vericeksin bana eminim..

bijo, sezen maaşallah paşalarınıza çok tatlılar Allah nazarlardan korusunnnn...
teşekkür ederizzz esra teyzesi. anam sizin durumunuz da pek heyecanlı, her an herşey olabilir :) haber vermeyi unutma sakın merak ederiz..

Neden şok geçirdi ki anlamadım? Herkesin kendi seçimi,koşullar vs...
bence de vereliniortak

anam gaz sancılarımız başladı bizim dünden berii moku yedimm
anaaam bakalım biizmkinde olacak mı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…