- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
hayırı uğurlu olsuuuuuuunnn.
hoşgeldin. geç keşfetmişsin bizi ama doğurmadan etiştin neyse ki. hayırlı olsun. doğumun yakın demekki. kolay bi doğum olur inşallah.
aminnnnnn inşallah canım:)
aboooooo kabus:)tek yollama kocanı ya da akşam hasta numarası yap o da gitmesinkaydirigubbakcemile3akşama auto showun galası var ne giycem ben yaaaa:umursamaz:
hemde o kadar çıtır mankenlerin olduğu yerde benim ne işim var:gitme: hadi kendimden geçtim kocamın ne işi varkaydirigubbakcemile
:))) aklinialirimsmilehoşbulduk canım:)
geç kaldığım bi gerçek ama güç olmasın barikaydirigubbakcemile3
ben deeee alkole vurcam çok canım istiyor.şu an tam karşımda absolut bana bakıyor ben de ona kaydirigubbakcemile3benim kocam da içiyor : ( aslında hayatımda ilk defa sigarıyı bıraktım daha önce hiç teşebbüs bile etmemiştim hazır 9 ay içmemişken başlamak da istemiyorum :S
ama bir doğurayım var ya kesin alkole vuracam kendimisempatiksalakcinni
Bebeğe doğar doğmaz verirsen anne sütünden önce gaz yapmıyomuş. öyle diyolarkizlar yaa nar mewzusu için bilgi rica ediceeemmm
Bebeğe doğar doğmaz verirsen anne sütünden önce gaz yapmıyomuş. öyle diyolar
Ben bilmem valla.Sezenle Bijo daha iyi biliyorlar onlar söylemişti.Ne kadar veriliyor nasıl bilmiyorum ama sanırım 1 çay kaşığı mı ne öyle bişi onlara sor ben bilmiyorum :Sanne sütünden öncemi?bi damla filanmi??
dokunmasin yaw??
Ben bilmem valla.Sezenle Bijo daha iyi biliyorlar onlar söylemişti.Ne kadar veriliyor nasıl bilmiyorum ama sanırım 1 çay kaşığı mı ne öyle bişi onlara sor ben bilmiyorum :S
Sen daha ne zaman doğurcan acabanalancım gelmişsin....durua ve sana kocaman maşallah
probdan haber var mı
arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım üyeliğim aktif olana kadar mesajlarınızı okuyarak vakit geçirdim:) Anladığım o ki heyecanla beklerken yalnız kalmıcam :) bugün itibariyle sat a göre 37+2 ancak ultrasonda gelişimine göre 38+2 haftalık hamileyim arkadaşlar.
pazartesi günü yaşayanınız var mı bilmiyorum ama doğum nişanım geldi ve hastaneye yattım ama gece boyu ne bi, sancı nede rahmimde 2 cmden fazla bi açılma olmadı
veeeee şimdi evde ot ot oturuyorum ne bi sancı ne bi belirti:uhm:
aranıza katıldığım için çok mutluyum umarım hepimiz çok hayırlı ve rahat doğumlar yaparız
Sen daha ne zaman doğurcan acabaProp muhtemelen doğumdan çıkmak üzeredir ya da dikişlri atılıyordur:) 1de doğuma gircekti çünkü
hoigeldin. ugun dogum olur ence . hadı allah kurtarsın ır avazda ınsallah
toprak şu an uyuyo sezencim. mememe yapışık bi şekilde yaşıyoruz kendisiyle :) gecemiz iyiydi 4-5 kere kalktı emdi uyudu. biraz uykusuzluk oluyor ama değerrrrr..toprak napıyo bijoo geceniz nasıl geçtii
zorlanmıyorum ben pek hayatım annem de sağolsun yardımcı oluyor. uykusuz kalıyosun kafan düşüyor ama umurunda olmuyor ki emsin mutlu olsun yeter diyosun :) yaşayınca hak vericeksin bana eminim..bijo,eren zolanıyormusunuz gece kaç kez kalkıyorsunuz...
teşekkür ederizzz esra teyzesi. anam sizin durumunuz da pek heyecanlı, her an herşey olabilir :) haber vermeyi unutma sakın merak ederiz..bijo, sezen maaşallah paşalarınıza çok tatlılar Allah nazarlardan korusunnnn...
bence de vereliniortakNeden şok geçirdi ki anlamadım? Herkesin kendi seçimi,koşullar vs...
anaaam bakalım biizmkinde olacak mı :bbo:anam gaz sancılarımız başladı bizim dünden berii moku yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?