Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın cnm ya.Açılman fln var mı ne zaman kontrolün?ay hadı ınsaalh saglıklı haberlerını alırız.
ya bilmiyorum asocum yaaa. hala bi belirti yok klasık kasık agrıarı kasılmalar aska da bişey yok
oldum koca bir dana.yiyorum yiyorum yatuorum:çok üzgünüm:
bafocum kız çocuk gününü beklemez erken doğar lafını yerle bir ettin valla :)))
sağol cnm hepimiziamin canım inşallah,senin de çok az kalmış Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah
hee aa birde benim tüp bebek ine erken dogar demişlerdi. o da tutmadı.
ama cok manda yogurdu yemıstım annemde gec dogurursun yeme dıyordu. gercek mı acaba?
sağol cnm hepimizi
Bijocum doğumdan sonraki tek pozitif şeyler söyleyen sensin. ve bununiçin seni çoooooook kocaman öpüyorum. Şeniz bencede değer uykusuzluğa birçok şeye.anne olmak laylaylom kolay bir şey değil. Toprağı öp yerime maşalllah tekrardan.Dün eşime gösterdim bayıldı Toprağa maşallah ya çok tatlı çok
Burdayım canım burdayım ben.Ama çevrimiçi olamıyorum 15 dakkadır yazdıklarım da kimseye gitmiyor.msn cortladı galiba hemen düzelsin hemennnnnnasoşşş toprak uyansın bekliyorum sözümü unutmadım çıkıcak mısın burda mısın?
Aynen aynen.Bijoya burdan kocaman öpücükler a.s.a.s. Şenizçok doğru söylüosun aso valla bu kızı böyle okudukça hemen şua n doğurasım gelioo :)))
oy asoşum ben de seni çok seviyorum. ayrıca evet ben de hiç hoşlanmam felaket tellallarından.. bi yerine güvenen borazancıbaşı, şikayet edicekse doğurmasaydı, böyle bir duygu yok ya yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) herşeye değer..Bijocum doğumdan sonraki tek pozitif şeyler söyleyen sensin. ve bununiçin seni çoooooook kocaman öpüyorum. Şeniz bencede değer uykusuzluğa birçok şeye.anne olmak laylaylom kolay bir şey değil. Toprağı öp yerime maşalllah tekrardan.Dün eşime gösterdim bayıldı Toprağa maşallah ya çok tatlı çok
doğur kız bekleme felaket senaryoları yazanalara da inanma okuma :)çok doğru söylüosun aso valla bu kızı böyle okudukça hemen şua n doğurasım gelioo :)))
aynen öyle valla.guclubacismileCanım benim seviyorum seniiiiii=)))))))))Şeniz yok yok toprak maşallah yani maşallah diyorum allah nazarlardan korusun kem gözlerden korusun.Göz olanın gözü çıksın inşalllllaaaaah:)
oy asoşum ben de seni çok seviyorum. ayrıca evet ben de hiç hoşlanmam felaket tellallarından.. bi yerine güvenen borazancıbaşı, şikayet edicekse doğurmasaydı, böyle bir duygu yok ya yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) herşeye değer..
valla herkes çok güzel diyor oğlumaama acaba diyom benim oğlum diye mi bana öyle geliyor :) gerçi bebeğin çirkini güzeli olmaz cennetten geliyolar onlar..
doğur kız bekleme felaket senaryoları yazanalara da inanma okuma :)
ŞenizŞenizaynen öyle valla.guclubacismileCanım benim seviyorum seniiiiii=)))))))))Şeniz yok yok toprak maşallah yani maşallah diyorum allah nazarlardan korusun kem gözlerden korusun.Göz olanın gözü çıksın inşalllllaaaaah:)
çok teşekkür ederizz opuyorumnanaktan aminn darısı başınıza sağlıkla inşallahh..canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı, mutlu, çok güzel bir hayatı olsun, ne güzel kavuştun miniğine darısı bizim başımıza inşallah.
amin canım teşekkürler. normali bekliyosun demek sancıların var ya çok heyecanlı bi bekleyiştir eminim. bir avazda kurtul inşallahMerhabe herkese, uzun zamandir yoktum ne kadar guzel bebekler gelmeye baslamis, Bijo oglun cok ama cok tatli gercekten Allah nazarlardan saklasin, biz de 39. haftamizdayiz dogum kanalina inmis yavrucuk hafif sancilarimiz var bekliyoruz hayirlisiyla. Tüm anne adaylarina hayirli, kolay dogumlar diliyorum
kız şimdi de portakala mı sarmaya karar verdinAz önce portakal yedim ne biçim tadı vardı hiç benzemiyordu portakala:))))))
canim gözün aydin güle güle büyüt durucugunuopuyorumnanaktanSelam kızlar ben geldim. Nabersiniz? Biz eve döndük Duru gayet iyi. Benim sütüm biraz az. Bol Bol komposto ve şerbet içiyorum. Her doğuranın dediğini diyeceğim ben de uykunuzun kıymetini bilin. Tebrik yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca da Sezen'ciğime çiçekler için çok teşekkürler. Doğurmuş olan ve doğurmak üzere olan herkese şimdiden hayırlı olsun. Duru Hanım müsaade ettikçe girmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Sen daha ne zaman doğurcan acabaProp muhtemelen doğumdan çıkmak üzeredir ya da dikişlri atılıyordur:) 1de doğuma gircekti çünkü
kizlar bende doktordan geldim nstye girdim sanci yerinde 40-60arasindaydi cizgi bebegin kilosuna bakmadi sadece suyuna ve plesantasina bakti alttan kontrol etti 1cm acilmis rahim yumusamis ve rahim uzunlugu bir parmak kadar dedi bebegin kafasi assagidaymis erken dogum olurmu dedim bilemeyiz dedi normal dogum görünüyor dedi birsey olursa hastaneye gidersin dedi hakkimizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?