2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın cnm ya.Açılman fln var mı ne zaman kontrolün?

asoşşş toprak uyansın bekliyorum sözümü unutmadım çıkıcak mısın burda mısın?

manda yogurdu mu allah iyiliğini versin bafo :roflol:
ne zaman istiyosa o zaman gelcek artık bizim söz hakkımız kalmıyor onlar ne derse o oluyor :)

prop doğurmuştur dikiliyodur falan şu an :bbo:

Bijocum doğumdan sonraki tek pozitif şeyler söyleyen sensin. ve bununiçin seni çoooooook kocaman öpüyorum. Şeniz bencede değer uykusuzluğa birçok şeye.anne olmak laylaylom kolay bir şey değil. Toprağı öp yerime maşalllah tekrardan.Dün eşime gösterdim bayıldı Toprağa maşallah ya çok tatlı çok

hee aa birde benim tüp bebek ine erken dogar demişlerdi. o da tutmadı.
ama cok manda yogurdu yemıstım annemde gec dogurursun yeme dıyordu. gercek mı acaba?

sağol cnm hepimizi

ben artık herseye inanır oldum bafo kesin manda yoğurdu da doğrudurkaydirigubbakcemile3neyse canım benim ya beklemende bi sakınca yok demek ki hersey yolundaki dokorun bekleitio sağlığıyla gelsin inş.gerisi çok önemli değil..

çok doğru söylüosun aso valla bu kızı böyle okudukça hemen şua n doğurasım gelioo :)))

asoşşş toprak uyansın bekliyorum sözümü unutmadım çıkıcak mısın burda mısın?
Burdayım canım burdayım ben.Ama çevrimiçi olamıyorum 15 dakkadır yazdıklarım da kimseye gitmiyor.msn cortladı galiba hemen düzelsin hemennnnnn
çok doğru söylüosun aso valla bu kızı böyle okudukça hemen şua n doğurasım gelioo :)))
Aynen aynen.Bijoya burdan kocaman öpücükler a.s.a.s. Şeniz

oy asoşum ben de seni çok seviyorum. ayrıca evet ben de hiç hoşlanmam felaket tellallarından.. bi yerine güvenen borazancıbaşı, şikayet edicekse doğurmasaydı, böyle bir duygu yok ya yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) herşeye değer..
valla herkes çok güzel diyor oğluma ama acaba diyom benim oğlum diye mi bana öyle geliyor :) gerçi bebeğin çirkini güzeli olmaz cennetten geliyolar onlar..

doğur kız bekleme felaket senaryoları yazanalara da inanma okuma :)

aynen öyle valla.guclubacismileCanım benim seviyorum seniiiiii=)))))))))Şeniz yok yok toprak maşallah yani maşallah diyorum allah nazarlardan korusun kem gözlerden korusun.Göz olanın gözü çıksın inşalllllaaaaah:)

canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı, mutlu, çok güzel bir hayatı olsun, ne güzel kavuştun miniğine darısı bizim başımıza inşallah.

Merhabe herkese, uzun zamandir yoktum ne kadar guzel bebekler gelmeye baslamis, Bijo oglun cok ama cok tatli gercekten Allah nazarlardan saklasin, biz de 39. haftamizdayiz dogum kanalina inmis yavrucuk hafif sancilarimiz var bekliyoruz hayirlisiyla. Tüm anne adaylarina hayirli, kolay dogumlar diliyorum

ŞenizŞeniz

canım bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı, mutlu, çok güzel bir hayatı olsun, ne güzel kavuştun miniğine darısı bizim başımıza inşallah.
çok teşekkür ederizz opuyorumnanaktan aminn darısı başınıza sağlıkla inşallahh..

amin canım teşekkürler. normali bekliyosun demek sancıların var ya çok heyecanlı bi bekleyiştir eminim. bir avazda kurtul inşallah

Az önce portakal yedim ne biçim tadı vardı hiç benzemiyordu portakala:))))))
kız şimdi de portakala mı sarmaya karar verdin

canim gözün aydin güle güle büyüt durucugunuopuyorumnanaktan
Sen daha ne zaman doğurcan acaba Prop muhtemelen doğumdan çıkmak üzeredir ya da dikişlri atılıyordur:) 1de doğuma gircekti çünkü

bende propu ve semayi merak ettim bebisler dogmustur heralde haber alir almaz yazin kizlarkaydirigubbakcemile5

kizlar bende doktordan geldim nstye girdim sanci yerinde 40-60arasindaydi cizgi bebegin kilosuna bakmadi sadece suyuna ve plesantasina bakti alttan kontrol etti 1cm acilmis rahim yumusamis ve rahim uzunlugu bir parmak kadar dedi bebegin kafasi assagidaymis erken dogum olurmu dedim bilemeyiz dedi normal dogum görünüyor dedi birsey olursa hastaneye gidersin dedi hakkimizda hayirlisi olsun

selam kızlar:)
ya ben çatlıcam artık ne zaman doğurcam beklemek ne zor(
ya kızlar 31. haftada sancım var diye acile gittim doğum başlıcak dediler doğumu durdurdular,34. hafta nstye girdim sancılarım çoktu yalvar yakar doktordan izin alıp hastaneye yatmaktan kurtuldum,ama ama ama şimdi pazartesi nişan gelmesine rağmen ben de tık yok(((
sizde neler var neler yok

canım galiba değer 90 a çıkınca doğum sancısı oluyo çünkü bende 90 a çıkınca bütün hastane doğum başlıcak diye durdurmak için seferber oldu.
benimde bu pazartesi gittiğimde rahmimde 2 cmlik açılma vardı ama o gece hastanede kalmama rağmen açılmada artış olmadı
işte hala da bekliyorum

selam ozgulece hosgeldin aramiza
konyalimisin? yoksa meslegin geregimi konyada bulunuosun bnede konyaliyimda ondan soruorum aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…