selam ozgulece hosgeldin aramiza
konyalimisin? yoksa meslegin geregimi konyada bulunuosun bnede konyaliyimda ondan soruorum aklinialirimsmile
valla cnm insaallah dogum belirtisidir ilk defa bole oldu halada ayaga kalktigimda kasilmalarim oluo regl sancisi gibi benim regl sancilarimda cok siddetli olurdu simdi sanki regl olcakmisim gibi oluo insaallah 1 2 gune kadar dogum gerceklesir
ayy elaaa hemen dogurcam gibi hissetttim simdi sen ole diince delikafadulden ama benim hec umidim yok ya daha beklerim gibi gelio bide oglum sag tarfima toplaninca tas gibi oluo gobegim eleyemiom bile cok acioo yaa rahimde acilio olabilir cunku orasida acioo ayy ne cok yerim acio benim yaa dimi
kizlar ben magnezyum iciyordum doktor artik almamami söyledi doguma yakin icmek iyi degilmis bilginize
aa hadi bakalım zeynepcim hayırlısı olsun demek acıklıgın varmış ha :)kizlar bende doktordan geldim nstye girdim sanci yerinde 40-60arasindaydi cizgi bebegin kilosuna bakmadi sadece suyuna ve plesantasina bakti alttan kontrol etti 1cm acilmis rahim yumusamis ve rahim uzunlugu bir parmak kadar dedi bebegin kafasi assagidaymis erken dogum olurmu dedim bilemeyiz dedi normal dogum görünüyor dedi birsey olursa hastaneye gidersin dedi hakkimizda hayirlisi olsun
valla ben de haber almak için girdim ama yazılmamış bişey..haber yok mu hala bugün doğum yapanlardan?
yaaa benim 2-3 gündür midem bulanıyor ve başım ağrıyor. ne alaka anlamadım. ilk aylarda bile bulantı olmamıştı.
evet insan sanci gelince cok heyecan yapiyor dimi:) ben de 39. haftadayim en cok sabahlari sanki adet olmusum gibi hissediyorum uyaninca belim filan da cok agriyor doktora anlattim, sancilar siklasinca hastaneye git dedi, bebegin kafasi tam olarak gorunmuyordu ultrasonda iyice asaya inmis dedi. bir de bu agrilar onceden anneyi doguma hazirladigi icin dogumun daha kolay olur hemen kurtulursun dedi:) insallah kolay olur dogumumuz seninkide normal olacak heralde
ya canım ne güzel işte inşallah doğurursun kolayca ben de çatlıcam 31. haftadan beri bebişim beni zorluyodu ama şimdi ben istiyorum ama onun gelesi yok sanki((
magnezyumun acaba zaraqrı mı olur ki??benlki bağırsakları falan çalışıtıryodur ondean doktor önermiyodur hem her an doğüum da olabilir ya ondan heraldeakannehir
canim zarari oldugundan degil magnezyum kasilmalari engelliyor yanormal dogum yapacaklar icin kasilma olmasi sart o yüzden canimya canım ne güzel işte inşallah doğurursun kolayca ben de çatlıcam 31. haftadan beri bebişim beni zorluyodu ama şimdi ben istiyorum ama onun gelesi yok sanki((
magnezyumun acaba zaraqrı mı olur ki??benlki bağırsakları falan çalışıtıryodur ondean doktor önermiyodur hem her an doğüum da olabilir ya ondan heraldeakannehir
vereliniortakcanim magnezyum sancilarin olmasini engelliyormus bende biraktim 2 hafta once, ebe icmezsen sancilar bebegi doguma hazirlayamaz dogum icin sanciya ihtiyacin var demisti..
bijocum evet varmis dünden beride adet öncesi gibi sancilarim oluyor bakalim nekadar sürecek bu böyle hayirlisi olsunbilmiyorumkismile
aa hadi bakalım zeynepcim hayırlısı olsun demek acıklıgın varmış ha :)
valla ben de haber almak için girdim ama yazılmamış bişey..
canım benim de son haftalarda midem bulanıyodu yanıyodu falan..
kızlar peki sizin bebekleriniz aşağı indi mi?indiyse nasıl anlıyorsunuz?dün eve gelen temizlikçi abla bana senin bebeğin daha aşağı inmemiş dedi de:S
kizlar sizdede poponuzda baski oluyormu ya :)) sanki buyuk tuvaletim gelmis gibi durmadan gidiyorum hic bisi yok bebek asagiya indikce oraya da baski yapiyor heralde
bijocum evet varmis dünden beride adet öncesi gibi sancilarim oluyor bakalim nekadar sürecek bu böyle hayirlisi olsunbilmiyorumkismile
kizlar sizdede poponuzda baski oluyormu ya :)) sanki buyuk tuvaletim gelmis gibi durmadan gidiyorum hic bisi yok bebek asagiya indikce oraya da baski yapiyor heralde
ben dun ebe kontrolunde ogrendim oglum kanala girmis kendimde farkediorum simdi gogus altim bos onceleri elimi koydugumda doluluk hissediodum ama simdi bos ben ole anliorumm
bu arada prop medicalparctami dogurcakti yeni dogan bebeklere bakiorumda demir bebegi goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?