2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim hic üzme kendini önceden böyle agrilarin baslamasi doguma bebegi hazirladigi icin dogumda bi celsede firtlativerirsin:) doktor bana oyle dedi.. bende korkuyordum ama agri oldukca seviniyorum isim daha da kolaylasiyor diye kaydirigubbakcemile3 insallah kolayca doguruveririz :)

ay inşallah canım ama işin tuhaf yani ben 31. haftada doğum yapıodum az daha ilaçla durdurdular,sonra 34. haftada mecburi yatak istirahati dedi doktor yoksa doğum başlayabilirmiş,ve şimdi sor bana sancın var mı diye bu pazartesiden beri sancı falan kalmadı(((
:S galiba benim rahim kendini doğuma yeterince hazırladığına inanıyo:))))

ay evet bende de oluyo hatta bir iki defa damlattim tutamadim yasli neneler gibi olduk yahuuu

hazalcim ben doguma giderken sancim yoktu hafif kanamam olmustu kontroldede 2cm acikligim cikmisti bana aksam yada gece dogar dediler hastaneye gittigimde öglen vaktiydi aksam 5gibi sancilarim gelmeye baslamisti böyle bicak saplanir gibi agrilardi tabi geceye dogru dahada siddeti arti ve gecede dogmustu kizim yani öncesinde sanci cekmedim bunda nasil olucak bende bilmiyorumeyvahedigeldismile

valla bilememki simdi ne desem yalan olur ebe kontrolune gitmiomusun gerci doktorlarda bilir tabi ama sen fazla istirahat ettin galiba bbegin rahata alisti cikmak istemio seninki kizmi erkekmi?

ay evet bende de oluyo hatta bir iki defa damlattim tutamadim yasli neneler gibi olduk yahuuu

ay yok ben kacirmiom ALLAH a sukur ama cok SIK gidiom wc ye herbiseyi doguma yoruorum artik gercekten cok saborsizlaniorrum hemen ciksinda kokliim istiorum

hadi yaa bizde sanci var ama icraat yok nasil gelecegi belli olmuyo bu bebeklerin valla minik parmaklarinda oynatiolar biz ciksinlar artik yaaa sonra o minik parmaklari icem ben

Son düzenleme:
valla bilememki simdi ne desem yalan olur ebe kontrolune gitmiomusun gerci doktorlarda bilir tabi ama sen fazla istirahat ettin galiba bbegin rahata alisti cikmak istemio seninki kizmi erkekmi?

erkek canım ya:)
doktor kontrolüne gidiyorum,en son pazartesi nişan geldi diye gittim,rahimde açılma var dedi,bebeğin başı yukardaydı onun dışında bişey demedi(( ya son haftalarda malesef istirafahat ettim erken doğum atlattım da
son 1 haftadır zıpır gibyim ama öle işte

zeyncim çok sevindim açılma olmasına güzel haberlerle dönmüşsün doktordan. sağlıklı bir şekilde gelir bebeğin inşallah.

ya bu mide yanması beni öldürecek ya 2 gündür doruk noktasında valla ya,yediiğimi anlamıyorum içtiğimi anlamıyorum bi de midem de bulantı yapıyo (

hayirlisi cnm yaa bebgin basi yukarda ise normal dogum olabiliomu rahminde acilmis ne guzel bak zeyn ilk dogumunda sanci olmadan dogurmus belki sende ole olursun bizde sanci varda ne oluoo kuru kuru cekioz istee

ya bu mide yanması beni öldürecek ya 2 gündür doruk noktasında valla ya,yediiğimi anlamıyorum içtiğimi anlamıyorum bi de midem de bulantı yapıyo (

mide yanmasina ayran cok iyi gelio tavsiye ederim geceleri o yanma ytuzunden yatamiodum gecenin bi vakti ayran icince geciodu sende dene istersen bi

Son düzenleme:

ay inşallah canımcım allah söyletiyodur umarım:)
ayran denememiştim ben de süt kolik oldum geceleri süt içiorum rahatlatıyo ama gün içinde sürekli yanınca sütle başa çıkmıyo ya ama ayranı da denicem saol canımcım

bu arada kızlar geçen gün nette okudum salep anne sütünü artırıyomuş,her gün bi fincan şöle sütlü bi salep hem kalsiyum açısından ii olur hem de inşallah bol bol süt yapar

mide yanması için rennie duo veya gaviscon tavsiye ediyor doktorlar. size yazmadı mı? hemen kesiyor rahatlatıyor tavsiye ederim.

mide yanması için rennie duo veya gaviscon tavsiye ediyor doktorlar. size yazmadı mı? hemen kesiyor rahatlatıyor tavsiye ederim.

yazdı canım var evde de hatta 1-2 saat önce içtim ama heralde artık ilaçları bile aştı ben,m midem yeterli olmuyor,bi de kalsiyum eksikliği yapıomuş mide ilaçları ondan korkumdan doğal şekilde dindirmeye çalışıorum arada

ay insallaa tez vakitte tek avazda kurtuluruz dua edecegiz artik yapacak bisi yok ayran iyi gelio bana sende ic rahatlarsin

Evet bahçelievler medical parkta yapıcam diyordu ben de baktım ama resim yok.Koymadılar sanırım :S

himm saol cnm cvp icin ben takipteyim surekli bakiorum

zeyncim çok sevindim açılma olmasına güzel haberlerle dönmüşsün doktordan. sağlıklı bir şekilde gelir bebeğin inşallah.

canim sagolasin acilma varmis rahimde yumusamis ve rahim agzida bir parmak uzunlugunda dedi ama erken yada nezaman dogum olur birsey demedi simdi gelde meraktan catla-tatlicadiarzu-

ağrılarınız ne zaman başladı kaçıncı haftada?ben 36. haftadayım arasıra derin bir sancı oluyorrr adet ağrısı falan... ayakta durunca sanki çıkacak gibi oluyooo?çok mu erken yoksa bu ağrılar?

medical park e-bebek sayfasina baktim ama demirciğin fotosunu koymamişlar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…