ya canım baskı gibi değil de bende de dün ve ondan önceki gün kalçamda ağrı vardı sanki kalçam 2 yana ayrılıp yarılacakmış gibi..
ama bak hala doğurmadım yani benim yaşadığım anlamsız ve boş bi ağrı demekki(((
canim hic üzme kendini önceden böyle agrilarin baslamasi doguma bebegi hazirladigi icin dogumda bi celsede firtlativerirsin:) doktor bana oyle dedi.. bende korkuyordum ama agri oldukca seviniyorum isim daha da kolaylasiyor diye kaydirigubbakcemile3 insallah kolayca doguruveririz :)
zeyn sen tecrubelisin normal dogum konusunda kizindada bole oluomuyudu
benimde dunden beridir bel kasik agrilarim oluo regl sancisi gibi kizinda ayni durumu yasadiysan ne zaman sonra dogurdun bilmiyorumkismile
benim popo deilde rahimde oluoo cisim gelio gibi oluoo wc ye gidiorum 1 2 damla bisi gelio bide cok SIK gidiorum wc yee
biz 3 gune kalmaz dogururuz bu gidisleee :lepi:
hımmm canım benim ğögüs kafesimin altı hala elime dolu geliyo,hala mide yanmalarım fazlasıyla var özellikle de son 2-3 gündür falan
ya benim anlamadığım doğum nişanı ded,ikleri şeyden en fazla 1 hafta sonra doğum olurmuş benim 3 gün geçti bütün doğum belirtileri yokoldu adeta((((
ay evet bende de oluyo hatta bir iki defa damlattim tutamadimyasli neneler gibi olduk yahuuu
hazalcim ben doguma giderken sancim yoktu hafif kanamam olmustu kontroldede 2cm acikligim cikmisti bana aksam yada gece dogar dediler hastaneye gittigimde öglen vaktiydi aksam 5gibi sancilarim gelmeye baslamisti böyle bicak saplanir gibi agrilardi tabi geceye dogru dahada siddeti arti ve gecede dogmustu kizim yani öncesinde sanci cekmedim bunda nasil olucak bende bilmiyorumeyvahedigeldismile
valla bilememki simdi ne desem yalan olur ebe kontrolune gitmiomusun gerci doktorlarda bilir tabi ama sen fazla istirahat ettin galiba bbegin rahata alisti cikmak istemio seninki kizmi erkekmi?
Selam kızlar propa mesaj attım iyiyiz diye cevap verdi başkada bir şey bilmiyorum.
erkek canım ya:)
doktor kontrolüne gidiyorum,en son pazartesi nişan geldi diye gittim,rahimde açılma var dedi,bebeğin başı yukardaydı onun dışında bişey demedi(( ya son haftalarda malesef istirafahat ettim erken doğum atlattım da
son 1 haftadır zıpır gibyim ama öle işte
ya bu mide yanması beni öldürecek ya 2 gündür doruk noktasında valla ya,yediiğimi anlamıyorum içtiğimi anlamıyorum bi de midem de bulantı yapıyo(
hayirlisi cnm yaa bebgin basi yukarda ise normal dogum olabiliomu rahminde acilmis ne guzel bak zeyn ilk dogumunda sanci olmadan dogurmus belki sende ole olursun bizde sanci varda ne oluoo kuru kuru cekioz istee
mide yanmasina ayran cok iyi gelio tavsiye ederim geceleri o yanma ytuzunden yatamiodum gecenin bi vakti ayran icince geciodu sende dene istersen bi
Evet bahçelievler medical parkta yapıcam diyordu ben de baktım ama resim yok.Koymadılar sanırım :Sminik demirimizde gelmis hosgelmis
aso sen bilirsin prop medical parktami dogum yapti bebek resimlerinde demir yokda merak ettim
mide yanması için rennie duo veya gaviscon tavsiye ediyor doktorlar. size yazmadı mı? hemen kesiyor rahatlatıyor tavsiye ederim.
ay inşallah canımcım allah söyletiyodur umarım:)
ayran denememiştim ben de süt kolik oldum geceleri süt içiorum rahatlatıyo ama gün içinde sürekli yanınca sütle başa çıkmıyo yaama ayranı da denicem saol canımcım
Evet bahçelievler medical parkta yapıcam diyordu ben de baktım ama resim yok.Koymadılar sanırım :S
zeyncim çok sevindim açılma olmasına güzel haberlerle dönmüşsün doktordan. sağlıklı bir şekilde gelir bebeğin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?