ay yazık adamcağıza ondan niye çıkarıyosun sinirini bak masum masum çizimini yapıyo :roflol:
gözün aydın canımm bende duymadım gördümm kalp atışını ne tahlili yaptıkızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına
hamilelik psikolojisi olmasın canımm ama olsun sen yinede acı kocişeea.s.sabah akşam sende kocanla yan yana olsan sende sinirni çıakrırdın.gerçi allah razı olsn bi değdimi iki etmez dünyalar iyisidir ama işte kadın piskolojisi neyaprsın :sm_cool:
kızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına
kocayla aynı iş yerinde çalışıyosak ne yapcaz benneyaptımki
hamilelik psikolojisi olmasın canımm ama olsun sen yinede acı kocişeea.s.
nalan gaza getirme başağı zaten kocaya çatmamak için zor duruyo:roflol:annnaaaaa sen kocanla aynı yerdemisin oy oy oy senin işin iki kat daha zor yaaa hem amca hem koca aynı yirde eyvah eyvah sana tek bir şey söleyebilirim ALLAH KOLAYLIK VERSİN feci bi durum valla basakcım ne denir ki eyvahedigeldismile
gözün aydın canımm bende duymadım gördümm kalp atışını ne tahlili yaptı
annnaaaaa sen kocanla aynı yerdemisin oy oy oy senin işin iki kat daha zor yaaa hem amca hem koca aynı yirde eyvah eyvah sana tek bir şey söleyebilirim ALLAH KOLAYLIK VERSİN feci bi durum valla basakcım ne denir ki eyvahedigeldismile
gözün aydın cnm allah tamamına erdirsn
rutin tahliller hepimize yapıldı inş.sorun çıkmaz canımmkan ve ıdrar tahlılı..4 tup kan aldılar.artık tam ayrıntıları yarın ogrencem bu dr.a sadece ıcımı rahatlatmak için gittim..ama asıl yarın ogrencem herseyı:lepi:
hafta sonu 2 gün yakın bi yere gidin canım ağva tarafı mesele bu mevsimde güzel olur yada adalaramin cnm amin.okdar yoruluyorum ki anlatamam.iş stresi bdie akraba.onu yaprssam ayıp olur onu bunu giyersem laf olur.hep strres stres..deniz kenarında kafa dinlemek istyorum 2 gün bile olsa yter.ama nerdeeee.sadece hayall:umursamaz:
ama hamilelerinde bi koku duyunca canı çekiyo valla benim oğluma hamileyken sevmediğim bi yemeği bile canım çekmişti bi günde anneme girdim apartmana komşumuzda dışarı çıkıyo kapıda karşılaştık ay biber dolması yaptım kokmuştur deyip zorla yedirmişti çok hoşuma gitmişti o hareketi düşünmesi
nalan gaza getirme başağı zaten kocaya çatmamak için zor duruyo:roflol:
hafta sonu 2 gün yakın bi yere gidin canım ağva tarafı mesele bu mevsimde güzel olur yada adalar
25 yıllık komşumuz canım çok severim kendisini çok düşünceli evet kokuda almamıştım aslında kapısından geçtim diye dayanamadı zorla yedirdi düşünmesi bile yetti eski istanbullulardan yaşamış görmüşşne kadar ii bi komşusu varmış annenin öle çok takdir ettim valla öle insanlar o kadar az kaldıkı insanlık nasibini almış olanlar
ana seninde hep üst üste geldi canım ya sende bol bol göbek att stres atarsınursaya düğüne gidcekmişiz kaynana kayınpeder.tam dinelrim kafamı. işte al bak gene geldi aklıma gelde sinrlenme
Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)
kızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?