2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay yazık adamcağıza ondan niye çıkarıyosun sinirini bak masum masum çizimini yapıyo :roflol:

sabah akşam sende kocanla yan yana olsan sende sinirni çıakrırdın.gerçi allah razı olsn bi değdimi iki etmez dünyalar iyisidir ama işte kadın piskolojisi neyaprsın :sm_cool:

gözün aydın canımm bende duymadım gördümm kalp atışını ne tahlili yaptı

sabah akşam sende kocanla yan yana olsan sende sinirni çıakrırdın.gerçi allah razı olsn bi değdimi iki etmez dünyalar iyisidir ama işte kadın piskolojisi neyaprsın :sm_cool:
hamilelik psikolojisi olmasın canımm ama olsun sen yinede acı kocişeea.s.

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsn

kocayla aynı iş yerinde çalışıyosak ne yapcaz benneyaptımki

annnaaaaa sen kocanla aynı yerdemisin oy oy oy senin işin iki kat daha zor yaaa hem amca hem koca aynı yirde eyvah eyvah sana tek bir şey söleyebilirim ALLAH KOLAYLIK VERSİN feci bi durum valla basakcım ne denir ki eyvahedigeldismile

nalan gaza getirme başağı zaten kocaya çatmamak için zor duruyo:roflol:

amin cnm amin.okdar yoruluyorum ki anlatamam.iş stresi bdie akraba.onu yaprssam ayıp olur onu bunu giyersem laf olur.hep strres stres..deniz kenarında kafa dinlemek istyorum 2 gün bile olsa yter.ama nerdeeee.sadece hayall:umursamaz:

amin cnm amin.okdar yoruluyorum ki anlatamam.iş stresi bdie akraba.onu yaprssam ayıp olur onu bunu giyersem laf olur.hep strres stres..deniz kenarında kafa dinlemek istyorum 2 gün bile olsa yter.ama nerdeeee.sadece hayall:umursamaz:
hafta sonu 2 gün yakın bi yere gidin canım ağva tarafı mesele bu mevsimde güzel olur yada adalar

ne kadar ii bi komşusu varmış annenin öle çok takdir ettim valla öle insanlar o kadar az kaldıkı insanlık nasibini almış olanlar

nalan gaza getirme başağı zaten kocaya çatmamak için zor duruyo:roflol:

arada bazen çatıyom kızyorum kızyorum sayıyorum garibimn hiç seside çıkmaz.ben sorna neye kızdğmı unutuyorum okdar ki basit bişey ama gene trip atarım o benden hep özür diler.nye diledğini bilmez ama.bide ona kızarım.ama o beni anlyıo srtesli oldğmu hamiledin verdiği duygusallğı.canm benm hihoyyyt

ne kadar ii bi komşusu varmış annenin öle çok takdir ettim valla öle insanlar o kadar az kaldıkı insanlık nasibini almış olanlar
25 yıllık komşumuz canım çok severim kendisini çok düşünceli evet kokuda almamıştım aslında kapısından geçtim diye dayanamadı zorla yedirdi düşünmesi bile yetti eski istanbullulardan yaşamış görmüşş

süper çok sevindim valla gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah amin allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın inş.

benimde bulantı kusma felan yok

gözünaydın cıncık çok sevindim inş. tahlillerin temiz çıkar ve yarın pıt pıt ları duyarsın

allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…