2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijocum evet varmis dünden beride adet öncesi gibi sancilarim oluyor bakalim nekadar sürecek bu böyle hayirlisi olsunbilmiyorumkismile
inşallah çok sancı çekmeden açılman devam eder, çoook kolay doğum yaparsın zeynepcim..

kizlar sizdede poponuzda baski oluyormu ya :)) sanki buyuk tuvaletim gelmis gibi durmadan gidiyorum hic bisi yok bebek asagiya indikce oraya da baski yapiyor heralde
benim oluyodu son 2-3 gün falan popomda baskı..

benim de göbeğim düşmüştü göğsümün altı boştu. ben de baktım koymamışlar evet..

Selam kızlar propa mesaj attım iyiyiz diye cevap verdi başkada bir şey bilmiyorum.
sadece o kadar mı yazmış :S

şimdi düşüp bayılcam içime kasvet çöktü bu ekim ayı bir türlü bitmedi gitti ne uzunmuş ben çok sıkıldım artık yaa kızımı istiyorummafoldumben

"Biz iyiyiz sağol canım" yazmış.İyilermiş yani.Akşama girer belki nete bilgisayar götürcez diyordu o söyler artık durumunu

ağrılarınız ne zaman başladı kaçıncı haftada?ben 36. haftadayım arasıra derin bir sancı oluyorrr adet ağrısı falan... ayakta durunca sanki çıkacak gibi oluyooo?çok mu erken yoksa bu ağrılar?

merhaba canım arkadaşları bilmem ama benim 31. hafta başladı hatta az daha doğuruyodum:s
sancıların düzenli mi?dinlenince geçiyo mu?bunlar önemli bildiğim kadarıylada 36 dan itibaren doğum olabilir gayet rahat ve normal şekilde Rabbim yardımcın olsun

dr magnezyum için istersen kullan dedi bana ama kullanmadim hiç yoruldum vitamindi demirdi kullanmaktan..

zeyn magnezyumu neden bırakmak gerekiyormuş ben kullanıyorum doktorum devam dedi :S
canım ben de merak ed,p sordum arkadaşa nedeni,magnezyum doğum kasılmalarını önlüomuş,eee kasılma olmazsa da rahim açılmaz ve normal doğumda olmaz.. bu yüzdenmiş

offf cok belim agrioo otururken bile agrioo uzanincada oglum bi tarafa toplanio karnim tas gibi oluoo yaaa bu nee ksiklarimda siddetli agrisa hemen hastaneyi aricam valla ama simdilik bel agrisi siddetli pofff

ayyy eli kulağında beklio derler ya,elim karnımda sancı bekliom bi taraftan da yemek yapıorum:)
ya bugün perde taktım nasıl zorlandım uzanırken falan anlatamam ama hala turp gibiyim:)

offf cok belim agrioo otururken bile agrioo uzanincada oglum bi tarafa toplanio karnim tas gibi oluoo yaaa bu nee ksiklarimda siddetli agrisa hemen hastaneyi aricam valla ama simdilik bel agrisi siddetli pofff

hayırdır inşallah canım benim,ben geçen nette okudum bel ağrısı da doğum belirtisi diodu,peki kasıklarına ağrı gelip gidiomu,karnın sertleşmesi de doğum belirtisiymiş bu arada,ay hayırlısı inşallah canımmm az dolaş uzanınca sancın geçmiosa bi de öle dene

ayyy eli kulağında beklio derler ya,elim karnımda sancı bekliom bi taraftan da yemek yapıorum:)
ya bugün perde taktım nasıl zorlandım uzanırken falan anlatamam ama hala turp gibiyim:)

perdemi taktinn pesss sana yani akannehir ben yururken bile dengeli yuruyemiorum sen nasil perde taktin yahuuu :uhm:

ay yok iste kasik agrisi bi olsa beklemicem gitcem ama bel agrim cok karnimda tas gibi oluo yaa uzaninca oglum karnimda sertlesio acio yuruyunce belim agrio ne yapcam bilemedim valla yada psikolojik olarak mi oluo bu sancilar anlamadim cok istiom ya dogmasini belki normal agri ben buyutuom ay ne biliim yaa offff

ay kızlar medicalparkta bugün doğan bebekler içinde demir diye bebek vardı
propun zannettim meğersem vandaki şubede başka bi demir bebek daha doğmuş:)

perdemi taktinn pesss sana yani akannehir ben yururken bile dengeli yuruyemiorum sen nasil perde taktin yahuuu :uhm:

ya dün temizlikçi tuttum evi doğum için temizlettim ama tüller güneşlikler bi günde yetişmedi yarısını bugün yıkadım,eee evde bi ben varım bi de her şeye of puf eden eşim
onun nazını çekip onun eve gelmesini beklemektense çıktım astım ama dua ede ede düşmeyim die:S

ya tatlım senin inş doğum sancında başlıcaktır,çünkü kalçandaki ağrı çatın genişliodur şimdi ondandır diye düşünüorum

Selam kızlar,
Bugün ben de doktordaydım. Benim kız yerini rahat bulmuş olacak ki en ufak bir sancı yok nst'de. Zaten ben de çok rahatım. Güya kızlar erken doğar derler... Neyse artık 1 kasımı bekliycez....

annen kizkarfdesin yokmu cagirsaydin yardim ederlerdi.

benim esimde basta cok guzel yardim ediodu simdi kendide yapmio banada yapma dio ama mecbur yapilacak isler kendimi zoramadan yapiom ama haytatta perde takmam yani seninki ii cesaret

bide sen merkezdemisin ilcedemisin konyanin neresindensinn cokmu sordumm sempatiksalakcinni

Selam kızlar,
Bugün ben de doktordaydım. Benim kız yerini rahat bulmuş olacak ki en ufak bir sancı yok nst'de. Zaten ben de çok rahatım. Güya kızlar erken doğar derler... Neyse artık 1 kasımı bekliycez....

bizimkiler gununu beklio galibaa sen normalmi dogurcaksin neden 1 kasimi bekliosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…