2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimkiler gununu beklio galibaa sen normalmi dogurcaksin neden 1 kasimi bekliosun?

Yok canım, benimki sezeryan olacak ama SAT'a göre 3 kasımda doğacaktı. Ben de eğer kendi gelmezse durabildiği kadar dursun da biraz kilosu iyi doğsun istedim. 3500 gr falan doğacak herhalde. Ben de 2 hafta erken doğmuşum, genelde tüm arkadaşlarım da 38 haftada falan doğurdu. Bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim doğrusu, artık kavuşalım biz de yavrularımıza....:ecrin_bebek:

canım annem dün bütün gün benim ev için koşturdu eşim yardım eder diye bugün gelmedi,ablam da benim gibi öğretmen çalışıyo kendine b,ile hayrı yok:))
eee benim eşten de hayır gelmeyince iş başa düştü:) ya ben 16 kg yeğenim var onu bile kucağım alıodum ya:)
ben konya beyşehirliyim ama konya merkezde selçuklu da yaşıorum(yeni otogra çok yakınım)

himm 1 kasimdami sezeryan olacaksin hayirli olsun bakalim
benim sat a gore 4 kasim senden 1 gun sonra ilk defa dun ve bugun bel agrilarim artti bende 1 hafta icinde dogururum insaallah gercekten beklemek zor gelio artik yaaa ne uzun bi donemmis ya su son gunler gecmio artik valla

aman cnm dikkat et yaaa perde asmak 16 kiloluk yigenini kucagina almak tehlikeli yani masaallah diyim yinede nazarim gecmesin

yaa benim amcam ve halamlarda orda oturuolar ozledim ya konyami seneye gitmek nasip olur insaallah :Saruboceq:

Bakarsın aynı gün doğuruveririz canım...

aman cnm dikkat et yaaa perde asmak 16 kiloluk yigenini kucagina almak tehlikeli yani masaallah diyim yinede nazarim gecmesin

yaa benim amcam ve halamlarda orda oturuolar ozledim ya konyami seneye gitmek nasip olur insaallah :Saruboceq:
inşallah canım,gelirsen misafir etmek isterim

Selam kızlar,
Bugün ben de doktordaydım. Benim kız yerini rahat bulmuş olacak ki en ufak bir sancı yok nst'de. Zaten ben de çok rahatım. Güya kızlar erken doğar derler... Neyse artık 1 kasımı bekliycez....

galiba benimdesengözlerimebaksanab

ben de 3 hafta boyunca eşime yalvarmıştım perdeyi çıkar die bi de birsürü zımbırtısı vardı. tamam deyip geçiştirdi sen misin beni geçiştiren dedim kendim söktüm zımbırtılarını perdeyi çıakrdım yıkadım geldiğinde çokk kızmıştı tabi bikaç önceydi ama Allahtan bişy olmadı çünkü boyum da kısa valla zor yetiştim sempatiksalakcinni

selam kızlar tekrar,nstye girdim geldim. Acayip yorgun hissediyorum kendimi,belim falan ağrıyo.Akşama misafir gelecek kek falan yaptım,ardından yemeğimi yaptım,mutfağımı temizledim falan filan.Aslında çok büyük iş değil ama artık böyle işler bile belim başım kopuyo.
Prop iyiymiş okuduğuma göre,semada iyidir inşallah.ne güzel atlattılar,darısı bizim başımıza

neyse ben cikiom kizlar yemek yiyim aciktim birazda uzanirim gorusuruz yine

ah bu kocalar yok mu:) geneli aynı demekki,tabi çok yardımsever ve anlayışlı olan kocaların hakkını da yemeyelim:)
ya dizilerde izliorum sağda solda duyuyorum eşinin üstüne düşen eşine iş yaptırmayan kocaları şaşırıyorum onlar hangi dünyadan diye:) valla çok şanslı bayanlar var ama ben onlardan değilim(( çok iidir ama anlayışsızdır..
ya canım benim yapmadığım iş yok,şimdi iş performansım düştü ama genede elimden gelen her şeyi yapıorumm ama yinede saolsun eşim yapmadığım bişeyler bulur yüzüme çarparkötükedihüso

ayyy eli kulağında beklio derler ya,elim karnımda sancı bekliom bi taraftan da yemek yapıorum:)
ya bugün perde taktım nasıl zorlandım uzanırken falan anlatamam ama hala turp gibiyim:)

ayy napıyorsun sakın ....

dr magnezyum için istersen kullan dedi bana ama kullanmadim hiç yoruldum vitamindi demirdi kullanmaktan..

bende calsiyumu ıraktım sancıları kesermıs dedı dr

propun telini bilen yok mu , şimdiye çoktan doğmuş olması lazım Demir bebeğin , inşalllaaah ikiside çook iyidir.

yaa seyyy unutmusum gögsümde agriyor bide midem de agriyor durmadan yaaa evdekilere bisi söylemiyorum artik utanmaya basladim suram buram agriyor demekten

arkadaşlar yapmayın Allah aşkına perde asmak falan Allah korusun belki ben abarttım ama 9 aydır yemek ve ütü dışında hiçbirşey yapmadım deterjanlardan bile korktum kardeşim annem eşim sağolsunlar hep onlar yaptı temizlik her zaman yapılır önceliğimiz bebeklerimiz olsun dikkat edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…