bizimkiler gununu beklio galibaa sen normalmi dogurcaksin neden 1 kasimi bekliosun?
annen kizkarfdesin yokmu cagirsaydin yardim ederlerdi.
benim esimde basta cok guzel yardim ediodu simdi kendide yapmio banada yapma dio ama mecbur yapilacak isler kendimi zoramadan yapiom ama haytatta perde takmam yani seninki ii cesaret
bide sen merkezdemisin ilcedemisin konyanin neresindensinn cokmu sordumm sempatiksalakcinni
Yok canım, benimki sezeryan olacak ama SAT'a göre 3 kasımda doğacaktı. Ben de eğer kendi gelmezse durabildiği kadar dursun da biraz kilosu iyi doğsun istedim. 3500 gr falan doğacak herhalde. Ben de 2 hafta erken doğmuşum, genelde tüm arkadaşlarım da 38 haftada falan doğurdu. Bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim doğrusu, artık kavuşalım biz de yavrularımıza....:ecrin_bebek:
canım annem dün bütün gün benim ev için koşturdu eşim yardım eder diye bugün gelmedi,ablam da benim gibi öğretmen çalışıyo kendine b,ile hayrı yok:))
eee benim eşten de hayır gelmeyince iş başa düştü:) ya ben 16 kg yeğenim var onu bile kucağım alıodum ya:)
ben konya beyşehirliyim ama konya merkezde selçuklu da yaşıorum(yeni otogra çok yakınım)
himm 1 kasimdami sezeryan olacaksin hayirli olsun bakalim
benim sat a gore 4 kasim senden 1 gun sonra ilk defa dun ve bugun bel agrilarim artti bende 1 hafta icinde dogururum insaallah gercekten beklemek zor gelio artik yaaa ne uzun bi donemmis ya su son gunler gecmio artik valla
Bakarsın aynı gün doğuruveririz canım...
inşallah canım,gelirsen misafir etmek isterimaman cnm dikkat et yaaa perde asmak 16 kiloluk yigenini kucagina almak tehlikeli yani masaallah diyim yinede nazarim gecmesin
yaa benim amcam ve halamlarda orda oturuolar ozledim ya konyami seneye gitmek nasip olur insaallah :Saruboceq:
Selam kızlar,
Bugün ben de doktordaydım. Benim kız yerini rahat bulmuş olacak ki en ufak bir sancı yok nst'de. Zaten ben de çok rahatım. Güya kızlar erken doğar derler... Neyse artık 1 kasımı bekliycez....
ya dün temizlikçi tuttum evi doğum için temizlettim ama tüller güneşlikler bi günde yetişmedi yarısını bugün yıkadım,eee evde bi ben varım bi de her şeye of puf eden eşim
onun nazını çekip onun eve gelmesini beklemektense çıktım astım ama dua ede ede düşmeyim die:S
ya tatlım senin inş doğum sancında başlıcaktır,çünkü kalçandaki ağrı çatın genişliodur şimdi ondandır diye düşünüorum
inşallah canım,gelirsen misafir etmek isterim
inşallah çok sancı çekmeden açılman devam eder, çoook kolay doğum yaparsın zeynepcim..
benim oluyodu son 2-3 gün falan popomda baskı..
ay ne diyosun bijoooo, yoksa ben de 2-3 gun sonra mi doguracam akannehir yani sunu 5-6 gun yapsak kocam da dönmüs olur is seyahatinden eyvahedigeldismile
hala haber yok muay kızlar medicalparkta bugün doğan bebekler içinde demir diye bebek vardı
propun zannettim meğersem vandaki şubede başka bi demir bebek daha doğmuş:)
ben de 3 hafta boyunca eşime yalvarmıştım perdeyi çıkar die bi de birsürü zımbırtısı vardı. tamam deyip geçiştirdi sen misin beni geçiştiren dedim kendim söktüm zımbırtılarını perdeyi çıakrdım yıkadım geldiğinde çokk kızmıştı tabi bikaç önceydi ama Allahtan bişy olmadı çünkü boyum da kısa valla zor yetiştim sempatiksalakcinni
ayyy eli kulağında beklio derler ya,elim karnımda sancı bekliom bi taraftan da yemek yapıorum:)
ya bugün perde taktım nasıl zorlandım uzanırken falan anlatamam ama hala turp gibiyim:)
dr magnezyum için istersen kullan dedi bana ama kullanmadim hiç yoruldum vitamindi demirdi kullanmaktan..
neyse ben cikiom kizlar yemek yiyim aciktim birazda uzanirim gorusuruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?