2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa seyyy unutmusum gögsümde agriyor bide midem de agriyor durmadan yaaa evdekilere bisi söylemiyorum artik utanmaya basladim suram buram agriyor demekten

hehe seni çok ii anlıorum canım benim eşim bi ara bana artık nasıl olduğumu sorm uodu nasılsa gene bi yerlerin ağrıodur diodu:)))

hahaha..canim benimki direk neren agriyor bugun diye soruyor zaten sırnaşık şey

ya bu eşler var ya adamı gülmekten öldürür:))
benim eşim pazartesi doğum nişanı geldi heyecan yaptım ben telaşlandım beni telkin ediyo: telaş yapma sak,in ol,yok bişey sadece doğum yapcaksın sonuçta,ilk sen değilsin ya... die
ah ah kadın doğum uzmanı kesildi başıma

kolay gelsin ben de uzandim biraz ama habire biyerim agriyo yaa kendime gülüyorum durmadan :))

sofrayi hazirladim esim dusdan ciktimi yicez kurt gibi acikmisim valla

bu arada ele sen yurtdisinda neredesin?

Son düzenleme:

gurbette tek başına olsaydın bence elin mahkum yapardın
artık doğum dönüşü kadın tutçam valla bi kere kapımı çalan olmadı nasılsın demek için :S

asocum geçmişe baktım proptan haber gelmiş çok sevindim ii olmalarına inş.sema da iidir ..ve darısıbizlere inş.bizde hayırlıısyla kucağımıza alalım yavrularımızı...

asocum geçmişe baktım proptan haber gelmiş çok sevindim ii olmalarına inş.sema da iidir ..ve darısıbizlere inş.bizde hayırlıısyla kucağımıza alalım yavrularımızı...
Sema'nın iletişim bilgisi yok bende.O da iyidir eminim ki.Amin canım darısı bize inşalllllaaah:)

Düşünmemlazım napıyosun nasıl oldun son durumlar nasıl

gecmisi okuyodum sagol aso, ayni, hatta ilerleme var oglumun beynini kemiriyo bu virus ve ben hic birsey yapamiyorum...
sezeryan olmak istyedim doktor yapmiyor olan olmus diyor......
dua edin bize

gecmisi okuyodum sagol aso, ayni, hatta ilerleme var oglumun beynini kemiriyo bu virus ve ben hic birsey yapamiyorum...
sezeryan olmak istyedim doktor yapmiyor olan olmus diyor......
dua edin bize
Allahalllaaaaa bu nasıl bir iştir ya :S Neden kabul etmiyor aptal doktor ya:S ne olcak ne bitcek var mı tedavisi peki? Dualarımız seninle inşalllah yanılıyodur doktor ve her şey iyi olur :S

Bugün camışlık yaptım Dizimin tam 9 bölümünü ardarda izledim:))))))guclubacismile

merhabalar
2010 eylül annesiyim.
bayanlar hamileliğin tadını çıkarın. uuuzuuuun uuuuzuuuun uyuyun. çünkü bebişler gelince en uzun uykunuz 2 saat sürecek. uyumayı, yan gelip yatmayı çok özledim.
ama oğlumla göz göze gelmek bile hepsine yetiyor. allah bir avaaazda kurtarsın sizi

aminnnnn inşallah:)
Allah bebişine de sana da uzun ve güzel ömürler versin inşallah:)
doğum belirtilerin oldu mu? ya da en tür belirtilerin oldu?mesela doğum nişanın geldi mi?
ya çok gariptir soruorum soruşturuyorum çok nadir yaşayan varbenim bu pazartesi geldi rahmimde 2cm açıldı ama hala bekliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…