Selam kızlar ben geldim. Nabersiniz? Biz eve döndük Duru gayet iyi. Benim sütüm biraz az. Bol Bol komposto ve şerbet içiyorum. Her doğuranın dediğini diyeceğim ben de uykunuzun kıymetini bilin. Tebrik yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca da Sezen'ciğime çiçekler için çok teşekkürler. Doğurmuş olan ve doğurmak üzere olan herkese şimdiden hayırlı olsun. Duru Hanım müsaade ettikçe girmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Nbr kizlar:)sempatiksalakcinni
nasıl oldun kuzum demir nasıl
hani resim
Sancim var:) ameliyat snrsi zor beeeeaaaaa... Sipacim uyuyo ipaddeyim resim yukleyemem ki :))
Sancim var:) ameliyat snrsi zor beeeeaaaaa... Sipacim uyuyo ipaddeyim resim yukleyemem ki :))
canim kasilmalari engelledigi icin icme dedizeyn magnezyumu neden bırakmak gerekiyormuş ben kullanıyorum doktorum devam dedi :S
canim bende elevit ve jod kullaniyorum devamda etmem lazimdr magnezyum için istersen kullan dedi bana ama kullanmadim hiç yoruldum vitamindi demirdi kullanmaktan..
evet canimcanım ben de merak ed,p sordum arkadaşa nedeni,magnezyum doğum kasılmalarını önlüomuş,eee kasılma olmazsa da rahim açılmaz ve normal doğumda olmaz.. bu yüzdenmiş
hayirlisi olsun canimSelam kızlar,
Bugün ben de doktordaydım. Benim kız yerini rahat bulmuş olacak ki en ufak bir sancı yok nst'de. Zaten ben de çok rahatım. Güya kızlar erken doğar derler... Neyse artık 1 kasımı bekliycez....
gecmisi okuyodum sagol aso, ayni, hatta ilerleme var oglumun beynini kemiriyo bu virus ve ben hic birsey yapamiyorum...
sezeryan olmak istyedim doktor yapmiyor olan olmus diyor......
dua edin bize
canim rabbim yardimcin olsun insallah sifasi vardirinsallah aso, insallah.
vi de soyle bir durum var;
bu virusu insanlar cocukluk yaslarinda gecirirlermis, 25 yasina kadar herkes bu enfeksiyonu alirmis ve kisiye hicbir zarar vermiyor. daha once gecirmeyen bir insan ilk defa hamileligi sirasinda gecirdiyse ilk aylarda dusuk, sonraki aylarda da bebege hasar veriyormus. asisi falan yok. cunku cok masum bir visrus aslinda.. eger daha once enfeksiyonu gecirmis biri hamileliginde tekrar geciriyorsa bebege bulasmasi cok cok nadiren goruluyormus.. ve bu benim ikinci gecirisimmis............
Selam kızlar ben geldim. Nabersiniz? Biz eve döndük Duru gayet iyi. Benim sütüm biraz az. Bol Bol komposto ve şerbet içiyorum. Her doğuranın dediğini diyeceğim ben de uykunuzun kıymetini bilin. Tebrik yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca da Sezen'ciğime çiçekler için çok teşekkürler. Doğurmuş olan ve doğurmak üzere olan herkese şimdiden hayırlı olsun. Duru Hanım müsaade ettikçe girmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Hayırlı olsun bebeğin oh 1 ayı devirmişsin ne güzel.Ben de doğursaydım bir.
Doğurdum 2.ye gebeyim şekerimkaydirigubbakcemile3 yok cnm hala doğurmadım 3 kasımda inşallah =))))) sen ne zamanA aaaaaaaa aso, sen doğurmadın mı hala!
Doğurdum 2.ye gebeyim şekerimkaydirigubbakcemile3 yok cnm hala doğurmadım 3 kasımda inşallah =))))) sen ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?