2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebik ederim nalan.
allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun prop. hadi gözün aydın.Medical park koymamış daha resmini ya baktık göremedik

Sancim var:) ameliyat snrsi zor beeeeaaaaa... Sipacim uyuyo ipaddeyim resim yukleyemem ki :))

eee olcak okadar =)
kuzun kollarında ya gerisi boş :asigim:
gözünaydın olsun allah analı babalı büyütsün
kocana söle resim koysun sempatiksalakcinni

zeyn magnezyumu neden bırakmak gerekiyormuş ben kullanıyorum doktorum devam dedi :S
canim kasilmalari engelledigi icin icme dedi
dr magnezyum için istersen kullan dedi bana ama kullanmadim hiç yoruldum vitamindi demirdi kullanmaktan..
canim bende elevit ve jod kullaniyorum devamda etmem lazim
canım ben de merak ed,p sordum arkadaşa nedeni,magnezyum doğum kasılmalarını önlüomuş,eee kasılma olmazsa da rahim açılmaz ve normal doğumda olmaz.. bu yüzdenmiş
evet canim
Selam kızlar,
Bugün ben de doktordaydım. Benim kız yerini rahat bulmuş olacak ki en ufak bir sancı yok nst'de. Zaten ben de çok rahatım. Güya kızlar erken doğar derler... Neyse artık 1 kasımı bekliycez....
hayirlisi olsun canim
gecmisi okuyodum sagol aso, ayni, hatta ilerleme var oglumun beynini kemiriyo bu virus ve ben hic birsey yapamiyorum...
sezeryan olmak istyedim doktor yapmiyor olan olmus diyor......
dua edin bize

canim rabbim yardimcin olsun insallah sifasi vardir
Nbr kizlar:)sempatiksalakcinni

nerelerdesin ya nerdeyse kayip ilani vercektik öldük meraktan demircik nasil sen nasilsinopuyorumnanaktan

Duru çok tatlı maşallah fotosunu gördüm... bizim yerimize de öpüp kokla Duruyu :)

propcum gecmis olsun tatlim korktugun kadar varmiymis demir kime benziyor kilosu boyu nasil yarin cikicanmi herseyi birkerede sorayim seni bulmuskenaklinialirimsmile

Allah analı babalı büyütsün burcu, çok sevindim darısı başımıza inşallahhh...

merhaba kızlar!
nalan ben de baktım hastanenin sayfasından kızına. maşallah gerçekten çok güzel bir kız, çıtı pıtı. Allah bağışlasın, nazarlardan saklasın

düşünmemlazım Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğin virüsten hiç etkilenmemiştir ya da en kötü ihtimalle en az şekilde etkilenmiş olarak doğar. Allah'tan umut kesilmez.

prop, hadi gözün aydın! ayrıntıları bekliyoruz en kısa zamanda. bizim için de kokla demir bebişi.

sema'dan henüz haber yok galiba. İnşallah o da sağlıcakla kavuşmuştur bebişine.

Doğurdum 2.ye gebeyim şekerimkaydirigubbakcemile3 yok cnm hala doğurmadım 3 kasımda inşallah =))))) sen ne zaman

bugün gittik doktora. normal beklediğimiz için gün söylemedi.
Ayy tam bir maceraydı doktora gidişimiz. felaket bir yağmur var dünden beri. biz de çıktık yola. hastane 90 km uzakta, yollar köstebek çukuru gibi berbat. aklı olan çıkmaz yola ama kızımı görebilmek adına ilerledik. neyse yavaş yavaş 2,5 saatte vardık hastaneye. yolda bir de tarfik kazasına denk geldik. sinirlerim bozuldu. hastanenin önündeki yolu sel basmış, otomobil geçemiyor. arabayı yol kenarına çektik. traktörün kasasında taşıdılar bizi hastaneye. hava yüzünden hastane bomboş. ooooohhh kızımı uzun uzun gördüm sırada kimse yok diye. 3150 gr olmuş minişim. bir de gülümsedi bize. tüm sıkıntıları unuttum valla. bende böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…