rutin tahliller hepimize yapıldı inş.sorun çıkmaz canımm
sen sata göremi hesaplamıştın doktorla arasında 1 gün faretti benimdeinşallah canım
bide ben bugun 7+5 olmustum dr. 7+3 dedi
kıs iş arıyonmu sen gel bizle çalış sen bana ben sana bakrız kaydirigubbakcemile5
sen sata göremi hesaplamıştın doktorla arasında 1 gün faretti benimde
Kızlar herkese selam, iyi haberlerle geldim. Dün doktor randevum vardı ya hani kalp atışlarını duymak için, gittim ve bebişim pıt pıt atıordu o kadar çok duygulandım kı, umarım herkes o duyguyu yaşar. Folic Plus içiyordum doktorum ek olarak ta balık yağı bi de vitamin ilacı verdi. Şu an için herşeyin normal olduğunu ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı ve tahliller yaptıracağını söyledi. Bulantı ve kusmam olmadığını söylemem üzerine ne kadar güzel sevinmen lazım, nazar değmesin dedi:)))))))) Şimdilik bu kadar ben bi geçmişi okuyup geliyorum kızlar:)
kızlar benh geldım.dr.um gıttıgımde yoktu megerse dun nobetcıymıs bende yarını bekleyemedım baska dr.a gırdım kalp atıslarına baktı usten pek anlamamıs alttan baktı ılk defa alttan bakıldı bu arada.vee kalp atıslarını gorduk ama duyamadık dr. sımdı degıl dedı bıse anlamadım bu dr.da ama neyse onemlı olan bebısım sag salım orda duruyo olaması o bana yeter.bıde tahlıl yaptırdık yarın kendı dr.uma gıdıcem tahlıl sonucları için bıdaha baktırırım artık kalp atıslarına
hamilelik psikolojisi olmasın canımm ama olsun sen yinede acı kocişeea.s.
sabah akşam sende kocanla yan yana olsan sende sinirni çıakrırdın.gerçi allah razı olsn bi değdimi iki etmez dünyalar iyisidir ama işte kadın piskolojisi neyaprsın :sm_cool:
ursaya düğüne gidcekmişiz kaynana kayınpeder.tam dinelrim kafamı. işte al bak gene geldi aklıma gelde sinrlenme
yok aramıyom ama gelebilirim mühendis değilim ama çaycı yada aşçı olarak gelebilirim nolcek 9 ay birbirimize bakarız çok ii yemek yaparım ona göre antep ve arnavut karışımıyım ben sonra kilo aldım die şikayet etme eşim evlendiğimizde 32 kilo almıştı...:lepi:
çılgınsın, acı adamcağıza yazık ona :bbo:
nalannn anteplimisin
oyy kaynana deilde kayınpeder dendimi benim beyne bişiler fışıkırıo sanki kafamçokkarıştı
32 kilomu aldı maşşallahben ne yaptıysam kocişime 5 kilo aldıramadım hala. çok zayıf eşim
kızlar cıkıyorum ben cok yorgunum opuyorum sızı...
eveeett bende antepliyimm amcalarım halalarım ordalarrevet antepliyim çok karışık bi aile yapım tatar, arnavut, antep hepsi ortaya karışık olmuş yani ama antebe hiç gittin mi dersen gitmedim akrabaların hepsi ya yurt dışında yada istanbulun muhtelif semtlerinde ama ben damarlarımda antep kanı taşıdığıma eminim kendimi tam bi antepli gibi hissediyorum ve gurur duyuyorum dedem baklava ustasıymış ya
sende mi anteplisin yoksa sezen
acımak yoklmaz: :dance::dance::dance:
görüşürüz doktora giden sersemleşiyo bende gittiğimde öyle olmuştum girene kadar stres içinde olduğumuz için çıkınca yoruluyoruzzkızlar cıkıyorum ben cok yorgunum opuyorum sızı...
aa 1 diler 2 oldunuzzz durun kızlar naptı kocişler sizee bakın karnınızdakiler onların sayesinde varr:roflolevvet acımak yokkkk sositosositosositososito
senindemi kayınpederle sorunun var.benmki beni görünce kan beynine çıkıyodur eminim sırnaşık şey.gerçi bende onu
nalan gaza getirme başağı zaten kocaya çatmamak için zor duruyo:roflol:
amin cnm amin.okdar yoruluyorum ki anlatamam.iş stresi bdie akraba.onu yaprssam ayıp olur onu bunu giyersem laf olur.hep strres stres..deniz kenarında kafa dinlemek istyorum 2 gün bile olsa yter.ama nerdeeee.sadece hayall:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?