2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs iş arıyonmu sen gel bizle çalış sen bana ben sana bakrız kaydirigubbakcemile5

yok aramıyom ama gelebilirim mühendis değilim ama çaycı yada aşçı olarak gelebilirim nolcek 9 ay birbirimize bakarız çok ii yemek yaparım ona göre antep ve arnavut karışımıyım ben sonra kilo aldım die şikayet etme eşim evlendiğimizde 32 kilo almıştı...:lepi:

hadi gözün aydın canımm hihoyyyt

seninde gözün aydın canımmm hihoyyyt ben de duyamadım hala atışları gördüm sadce. olsun ama şükür atıyo ya

hamilelik psikolojisi olmasın canımm ama olsun sen yinede acı kocişeea.s.

acımasın. ben şahsen pek acımıom hamilelikte biraz tadını almak lazım sositososito

ursaya düğüne gidcekmişiz kaynana kayınpeder.tam dinelrim kafamı. işte al bak gene geldi aklıma gelde sinrlenme

oyy kaynana deilde kayınpeder dendimi benim beyne bişiler fışıkırıo sanki kafamçokkarıştı

32 kilomu aldı maşşallah ben ne yaptıysam kocişime 5 kilo aldıramadım hala. çok zayıf eşim

nalannn anteplimisin

evet antepliyim çok karışık bi aile yapım tatar, arnavut, antep hepsi ortaya karışık olmuş yani ama antebe hiç gittin mi dersen gitmedim akrabaların hepsi ya yurt dışında yada istanbulun muhtelif semtlerinde ama ben damarlarımda antep kanı taşıdığıma eminim kendimi tam bi antepli gibi hissediyorum ve gurur duyuyorum dedem baklava ustasıymış ya

sende mi anteplisin yoksa sezen

senindemi kayınpederle sorunun var.benmki beni görünce kan beynine çıkıyodur eminim sırnaşık şey.gerçi bende onu

eveeett bende antepliyimm amcalarım halalarım ordalarr

senindemi kayınpederle sorunun var.benmki beni görünce kan beynine çıkıyodur eminim sırnaşık şey.gerçi bende onu

evet canım hem de ne sorun. onu bilmem ama ben onu görünce çıkıo yani
ayyhh sevmiom sevmiom napayım. gıcık laelaelaelaelae

amin cnm amin.okdar yoruluyorum ki anlatamam.iş stresi bdie akraba.onu yaprssam ayıp olur onu bunu giyersem laf olur.hep strres stres..deniz kenarında kafa dinlemek istyorum 2 gün bile olsa yter.ama nerdeeee.sadece hayall:umursamaz:

yazın gidersiniz bi yerlere cnm kaçamak yaparsınız ikinizede ii gelir deniz kenarında yatıp keyif yaparsın ağva felan yakın oralara gidin hiç olmazsa günü birlik akşam yemeğinizi yer dönersiniz mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…