İi yim canım benim sen nasılsın topyak nasıl, sütün ne alemde, topyak düzenli emio mu, biz duru yu zorla uyandırıyoruz valla çok uslu maşallah kızım...
amin caım,senin bebeğinide allah bağışlasın.Doğsalarda görsek bizde şöyle 1 aylık olduklarını falan,sanki çok uzakmış gibi geliyo şimdi :))
daha dur bakalım ben 40+2 'de doğurdum onda da benimkinin gelmeye niyeti yoktu da suyum azaldığı için daha fazla bekleyemedik kaydirigubbakcemile3 normal doğurucam diye bekledim hep kaç saat sancı çektim ama yine de gelmedi sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım.
açilma olmadimi ki???
Bugün ilk defa hiç ek mama kullanmadan besledim kızımı, sütün baya arttı, göğüslerim balon gibi oldu ve sertleşti, kızımın altını değiştirmek onun gazını çıkartmak onu öpmek koklamak acayip güzel bi duygu kızlar...
Kanamam devam edio, adet kanaması gibi gelio kanama, pansuman yerimde şefaf bant ve estetik dikiş var, dr.um dikişimi çok güzel yapmış, çok az iz kalacak gördüğüm kadarıyla, ama çok kalsada fark etmez nasılsa..
Toplamda 97 kg olarak doğuma girdim, şu an 89 kg olmuşum, bol sıvı tüketiyorum, bakalım kilo durumu ne olacak, vakit buldukça girip yazarım yine...
walla bol bol uyu dio herkes..ii güzelde uyuyamiorum ki ben hiç.
3-4 saat deliksiz uyusam gece şükürler olsun diorum.
Bugün ilk defa hiç ek mama kullanmadan besledim kızımı, sütün baya arttı, göğüslerim balon gibi oldu ve sertleşti, kızımın altını değiştirmek onun gazını çıkartmak onu öpmek koklamak acayip güzel bi duygu kızlar...
Kanamam devam edio, adet kanaması gibi gelio kanama, pansuman yerimde şefaf bant ve estetik dikiş var, dr.um dikişimi çok güzel yapmış, çok az iz kalacak gördüğüm kadarıyla, ama çok kalsada fark etmez nasılsa..
Toplamda 97 kg olarak doğuma girdim, şu an 89 kg olmuşum, bol sıvı tüketiyorum, bakalım kilo durumu ne olacak, vakit buldukça girip yazarım yine...
Valla kızlar benim aklıma gelenler şimdilik bunlar, kayınvaldem bizde kalıyo, az önce kayınpederim torununu görmeye geldi, yarın da uzman bebek hemşiresi gelecek birlikte bebek bakımı hakkında konuşup duruyu yıkayacağız..
walla bol bol uyu dio herkes..ii güzelde uyuyamiorum ki ben hiç.
3-4 saat deliksiz uyusam gece şükürler olsun diorum.
hiç sancım yoktu zaten acılma da yoktu. sabah 11'den gece 11'e kadar suni sancı verdiler.. doktorum suyumu patlattı 3cm oldu en son akşam 11'de şiddetlendi sancılarım ama artık dayanamaz hale gelmiştim doktor baktı ki bebegin kafasnı şişirmişsin hemde ilerlemiyo acılman dedi. ben de zaten son anlar dayanamaz hale geldigim icin ortalıgı yıkmıştım sezeryana alsınlar dayanamıyorum diye aldılar :) hemen ayağa kalktım ama cok sukur,hiç anlatıldıgı kadar kötü birşey değilmiş bilseydim en başta sezeryan olurdum normal diye diretmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?