2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin caım,senin bebeğinide allah bağışlasın.Doğsalarda görsek bizde şöyle 1 aylık olduklarını falan,sanki çok uzakmış gibi geliyo şimdi :))

sağol canıııımm... merak etme canım görürsün bir bakmışsın ki doğmuş büyüyor bile.. hele bir doğsunlar, günlerin nasıl geçtigini anlamayacaksınız simdi bolbol uyuyunn. bana derlerdi de inanmazdım doğruymuş kaydirigubbakcemile3

açilma olmadimi ki???

Bugün ilk defa hiç ek mama kullanmadan besledim kızımı, sütün baya arttı, göğüslerim balon gibi oldu ve sertleşti, kızımın altını değiştirmek onun gazını çıkartmak onu öpmek koklamak acayip güzel bi duygu kızlar...

Kanamam devam edio, adet kanaması gibi gelio kanama, pansuman yerimde şefaf bant ve estetik dikiş var, dr.um dikişimi çok güzel yapmış, çok az iz kalacak gördüğüm kadarıyla, ama çok kalsada fark etmez nasılsa..

Toplamda 97 kg olarak doğuma girdim, şu an 89 kg olmuşum, bol sıvı tüketiyorum, bakalım kilo durumu ne olacak, vakit buldukça girip yazarım yine...

walla bol bol uyu dio herkes..ii güzelde uyuyamiorum ki ben hiç.
3-4 saat deliksiz uyusam gece şükürler olsun diorum.

gözünaydın nalancım maşallah...bir solukta okudum doğum hikayeni geldi geçti bile kızınlasın şimdi ne güzel darısı bizim başımıza,bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...sağlıkla büyütün güzel kızını

açilma olmadimi ki???

hiç sancım yoktu zaten acılma da yoktu. sabah 11'den gece 11'e kadar suni sancı verdiler.. doktorum suyumu patlattı 3cm oldu en son akşam 11'de şiddetlendi sancılarım ama artık dayanamaz hale gelmiştim doktor baktı ki bebegin kafasnı şişirmişsin hemde ilerlemiyo acılman dedi. ben de zaten son anlar dayanamaz hale geldigim icin ortalıgı yıkmıştım sezeryana alsınlar dayanamıyorum diye aldılar :) hemen ayağa kalktım ama cok sukur,hiç anlatıldıgı kadar kötü birşey değilmiş bilseydim en başta sezeryan olurdum normal diye diretmezdim.

Maşallah canım.. tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün..

Valla kızlar benim aklıma gelenler şimdilik bunlar, kayınvaldem bizde kalıyo, az önce kayınpederim torununu görmeye geldi, yarın da uzman bebek hemşiresi gelecek birlikte bebek bakımı hakkında konuşup duruyu yıkayacağız..

Tekrardan gözünüz aydın nalancım.Duru çok şirin bir bebek allah bağışlasın.İnanılmaz derecede sana benziyor.Her şeyini senden almış:)

ben de saat başı veya 2 saatte bir uyanıyorum. her yerim de ağrıyor yatarken. doğum yapanlar doğumdan önceki uykusuz gecelerini unutuyorlar herhalde.

maşallah canım..Allah daha çok süt wersin inşallah.
ağrisiz sizisiz dertsiz tasasiz geçir inşallah günlerini.
ii de kilo wermişsin maşallah.
çok tatli yeme şerbetmiş helvaymiş süt filan yapmaz ama kilo yapar o kesin
rezene iç isirgan çayi iç..ben aldim bugün ikisindende.

nalancım ne mutlu sana. allah analı babalı büyütsün yavrunu sağlıkla inşallah. darısı başımıza.

nalan arkadaşım tebrik ederim,ya ne güzel maşallah Allah'ım bebeğinden ayırmasın seni inşallah.ya darısı başımıza artık.ne güzel paylaşmışsın tecrübelerini,sütün inşallah daha da bol gelir ve eminim sen emzirdikçede bütün vermek istediğin kiloları fazlasıyla verirsin.normal mi yaptın sezeryan mı? kusura bakma ben yeniyim de:)
neyse Rabbim sağlık huzur versin inşallah 2nizede:)

doğum yapıp da olumsuzlukları anlatıp hamilelerin moralini bozanlara sinir oluyorum. bu yüzden nalan ve bijoya teşekkür ediyorum. çok pozitifsiniz kızlar motive ediyorsunuz bizi sağolun.

vereliniortak aynen ya herkes bol bol uyu cocuk dogunca uyuyamazsin diyor ama her saat tuvalete kalkmaktan uyunmuyor ki koca göbeklede zaten durmadan saga sola dönmekten :) acikcasi ben hic uykumdan bisi anlamiyorum her gece delik desik geciyor zaten, bugunlerimi ozlermiyim bilmiyorum ama ozlemem heralde yaa :)

nalan gözün aydın duru bebk gelmiş allah bizlerede o günleri nasip etsin genel anestezimi oldun

bizim içinde hayirlisi nasilsa ööle olsun inşallah :Saruboceq:

Nalan hikayeni paylastigin icin cok tesekkurler, cok heyecan verici dakikalar yasamissin her ani ayri bi heyecan Allah bize de kismet eder insallah sag salim aliriz yavrucuklari bizde kucagimiza :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…