2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum yapıp da olumsuzlukları anlatıp hamilelerin moralini bozanlara sinir oluyorum. bu yüzden nalan ve bijoya teşekkür ediyorum. çok pozitifsiniz kızlar motive ediyorsunuz bizi sağolun.

katılıyorum arkadaşım şimdi geçmişi şöle okudum da ne güzel anlatmış hikayesini ya valla gözlerim dolu dolu okudum sanki ben doğurmuşum gibi mutlu oldum,Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

iyi akşamlar hanımlar
doğumlar başlamış bile kasım gelmeden hoş benimkide aralıktaydı kasımda
olacakmış doğum 14 kasım dedi dr ama hayırlısı bakalım bekliyorum sabırsızlıkla
sezen de doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inş
doğum hikayesini okudum ve çok duygulandım
hayırlısıyla bizim doğumlarda inş iyi geçer

ya ben geçmişi okduum da kızlar acaba ben mi kaçırdım? gelen o beyaz akıntı su değilmiş ama neymiş? tarifine göre doğum nişanına benzio ama:S

orays pek uğramıyorsun. nasılsın?

merhaba canım evet uğrayamıyorum
annemlere geldikçe geliyorum topiğe ama yazma
fırsatım olmuyor geçmişi okuyup çıkıyorum
iyiyim çok şükür artık sabırsızlıkla oğlumun gelmesini bekliyorum
sen nasılsın

canım dün prop, semaveela, edish sezeryanla doğum yaptı. demirin fotosu medicalin sitesinde var. bugün barays sez olacaktı. hazalın da suyu gelmiş. herhalde o da doğurmuştur. haberler böyle. biz beklemedeyiz.

doğum yapıp da olumsuzlukları anlatıp hamilelerin moralini bozanlara sinir oluyorum. bu yüzden nalan ve bijoya teşekkür ediyorum. çok pozitifsiniz kızlar motive ediyorsunuz bizi sağolun.
vereliniortak sana tamamen katılıyorum........

saol canım. iyiyim daha sancım falan pek yok. şimdilik normal doğum gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. pazartesi kontrolüm var bakalım.

saol canım. iyiyim daha sancım falan pek yok. şimdilik normal doğum gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. pazartesi kontrolüm var bakalım.

benimde perşembe kontrolüm bende de sancı falan yok denecek kadar az
kasılmalarda az
benimkinede dr normal dedi

vereliniortak sana tamamen katılıyorum........

sorma yaa. dalasım geliyo insanlar sezeyan şöyle zor, normal doğum böyle kötü deyince. bi de rüyamda seni şöyle gördüm iyi misin diyen var. bi hamileye bu söylenir mi yaa. düşüncesiz insanlar.. kaydirigubbakcemile

ne kadar güzel artık darısı bizim başımıza, peki nalan şekerle ilgili bir durum olmadı değil mi?

Yok canım, doğuma girmeden şekerim ölçüldü ve her şey normal çıktı, doğumdan sonra bebeğin şekeride ölçüldü bi şi çıkmadı canım...

Nalan kizini saglikla buyutursun insallah, Allah nazarlardan saklasin, ben simdi bebegimi disari cikarmak icin can atiyorum heralde dogunca bizde icimize sokasimiz gelecek,, cok garip duygular yasatiyor bu hamilelik insana :))

Aynen öle canım ya içerdeyken dışarı dışardeyen içine sokasın gelio valla...

nalancim hosgeldin tekrar gözün aydin durucuk nasil kocaman öp benim icin

Duru cuk ii canım, bol bol uyuyo fıstık...

Nalan heyecanla bekliyoruuz doğum hikayeniiii.

Geçmiş olsun canım, yazdım bile...:)))

Az kaldı sizinde canım, yakında sizin doğum haberlerinizi de alıcaz...

ayy nalancim darisi başimiza inşallah

Amin canım darısı sizin başınıza en yakın zamanda inşallah...

Koklarım canım koklamazmıyım, dediğin gibi önemli olan onların sağlığı zaten, bizim ağrımız sızımız geçer gider...

Çooook teşekkür ederiz Leyliii teyzesi....

Evet öle oluyo topictekiler çok merakta kalıyo böle durumlarda, haber alanlar mutlaka buraya haber vermeli ki topictekiler merakta kalmasınlar...

canım kızın çok tatlı çok güzel o gün hastanenin sitesinden baktım yüzü hala gözümün önünde Allah analı babalı büyütsün inşallah nazarlardan korusun

Çok teşekkür ederim canım, sende doğurduktan sonra bebeğinin fotosunu göstermeyi unutma...

maşallah maşallah.aman uslu olsun hep inşallah

Aminn....:Saruboceq:

Amin canım darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah...

Maşallah canım.. tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün..

Amin canım, sende sağlık ve sıhhatle büyütürsün inşallah...

Tekrardan gözünüz aydın nalancım.Duru çok şirin bir bebek allah bağışlasın.İnanılmaz derecede sana benziyor.Her şeyini senden almış:)

Çok saol asoşum, aslında tam bana benzemiyo, babası ve benim karışımım olmuş, hemşireler seve seve bi hal oldu, diğer odalardakiler de hayran kaldılar, hastanede pek bi popülerdi asoş teyzesi sorma yani...

Darısı en yakın zamanda senin başına canım...

nalan_nalan canım çok çok tebrik ederim,ne güzel bi duygu yaşadığın ya,inan hikayeni okurken gözlerim doldu yemin ederim,Rabbim bizelere de nasip etsin inşallah
ben bişi sorcam suyun gelmemiş peki gelen akıntı neymiş?

iyi akşamlar güzel anneler.bende 2011 mart annesi olucam inşallah. okudukça ben heyecanlandım yaaav nasıl heveslendim bi an önce son ayıma gelsem diyehihoyyyt

nalancım hikayeni gözlerim dolu dolu okudum. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başımıza. umarım bizlerinde senin kadar güzel hikayelerimiz olur.

ii akşamlar canım:) bence tadını çıkar 2. trimester en gzüel ve sorunsuz dönemdir,tıpkı osmanlı devletinin Lale Devri gibi:)

bende bütün gün uyuyorum kızlarrr bilgisayarı açıp geçmişi okuyorum doğum haberlerini alıyorum çıkıyorum bebişler geliyor bütün doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bizlerin başınaa :)

nalan iki gözümden yaşlar gelerek okudum yazını :gitme: .
sanki ben doğum yapmışım kızımı kucağıma almışım gibi oldum ... ne güzeelll yaa darısı başımıza azz kaldıı bız neler yaşıcaz bakalım .
bi yandan korku bi yandan heyecan

aynen al benden de o kadar.Gelip ay şuram ağrıyo ay buram ağrıyo aman çok zor.hamileliğin keyfini çıkarın vs gibi diyenlere çok kızıyorum.Normal de olsa sezo da olsa kötü yorumlara deli oluyorum.
Ya maşallah çok tatlı ama yaa küçük nalan:)) maşallah de durmadan.Minnoş ya tam minnoş çıtıpıtı bir küçük melek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…