- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
doğum yapıp da olumsuzlukları anlatıp hamilelerin moralini bozanlara sinir oluyorum. bu yüzden nalan ve bijoya teşekkür ediyorum. çok pozitifsiniz kızlar motive ediyorsunuz bizi sağolun.
orays pek uğramıyorsun. nasılsın?
walla bol bol uyu dio herkes..ii güzelde uyuyamiorum ki ben hiç.
3-4 saat deliksiz uyusam gece şükürler olsun diorum.
Selam kızlar, doğum hikayemi yazıyom şu an, hazır duru uyurkun yazim dedim...
Ben ii yim valla hafif ağrı devam edio tabi ama onun haricinde her şey çok güzel devam edio, annelik çok güzel bi duyguymuş, kızıma bakarken gölerim doluyo hep onu içime sokasım gelio, gerçekten anlatılmayan yaşanılan bi duygu bu darısı sizlerin başına kızlar...
Topicte her şey yolundadır umarım ben malum geçmişi okuyamam şu an herkes ii mi bana kısaca özet geçsenize, sizler nasılsınız...
vereliniortak sana tamamen katılıyorum........doğum yapıp da olumsuzlukları anlatıp hamilelerin moralini bozanlara sinir oluyorum. bu yüzden nalan ve bijoya teşekkür ediyorum. çok pozitifsiniz kızlar motive ediyorsunuz bizi sağolun.
merhaba canım evet uğrayamıyorum
annemlere geldikçe geliyorum topiğe ama yazma
fırsatım olmuyor geçmişi okuyup çıkıyorum
iyiyim çok şükür artık sabırsızlıkla oğlumun gelmesini bekliyorum
sen nasılsın
saol canım. iyiyim daha sancım falan pek yok. şimdilik normal doğum gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. pazartesi kontrolüm var bakalım.
vereliniortak sana tamamen katılıyorum........
ne kadar güzel artık darısı bizim başımıza, peki nalan şekerle ilgili bir durum olmadı değil mi?
Nalan kizini saglikla buyutursun insallah, Allah nazarlardan saklasin, ben simdi bebegimi disari cikarmak icin can atiyorum heralde dogunca bizde icimize sokasimiz gelecek,, cok garip duygular yasatiyor bu hamilelik insana :))
nalancim hosgeldin tekrar gözün aydin durucuk nasil kocaman öp benim icin
Nalan heyecanla bekliyoruuz doğum hikayeniiii.
nalancim herkes sirayla doğuruyo maşallah.
benimle beraber bikaç demirbaş war beklioruz işte :)))
sezeryan günleri belli olan arkadaşlar war..
ne güzel his diimi bebeğini kucağina almak :asigim:
ahh ah hayirlisiyla bende bi aliwerseydim kucağima
walla en sonunda kendi kendime doğurcam ewde :))
ayy nalancim darisi başimiza inşallah
nalancım hoşgeldin canım,allah analı babalı büyütsün fındık kurdunu,maşallah onane güzel bir duygudur,ben bile okurken heyecanlandım ya.Ağrı sızı mutlaka geçer,asıl önemli olan bebeğinin sağlığı,benim içinde kokla minik bebişi Şeniz
Kızıın çok güüzel bir bebek , Berrak bir yüzü var.Bahtıda bir o kadar güzel oluur inşallah annesi.
İnan sen orada doğururken , buradaki biz anne adayları sizleri düşünmekten dokuz doğuruyorduk :1rolleyes: Acaba ne yaptılar nasıl geçti sağlıkları yeinde mi diye.
canım kızın çok tatlı çok güzel o gün hastanenin sitesinden baktım yüzü hala gözümün önünde Allah analı babalı büyütsün inşallah nazarlardan korusun
maşallah maşallah.aman uslu olsun hep inşallah
gözünaydın nalancım maşallah...bir solukta okudum doğum hikayeni geldi geçti bile kızınlasın şimdi ne güzel darısı bizim başımıza,bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...sağlıkla büyütün güzel kızını
Maşallah canım..tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün..
Tekrardan gözünüz aydın nalancım.Duru çok şirin bir bebek allah bağışlasın.İnanılmaz derecede sana benziyor.Her şeyini senden almış:)
iyi akşamlar güzel anneler.bende 2011 mart annesi olucam inşallah. okudukça ben heyecanlandım yaaav nasıl heveslendim bi an önce son ayıma gelsem diyehihoyyyt
nalancım hikayeni gözlerim dolu dolu okudum. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başımıza. umarım bizlerinde senin kadar güzel hikayelerimiz olur.
aynen al benden de o kadar.Gelip ay şuram ağrıyo ay buram ağrıyo aman çok zor.hamileliğin keyfini çıkarın vs gibi diyenlere çok kızıyorum.Normal de olsa sezo da olsa kötü yorumlara deli oluyorum.sorma yaa. dalasım geliyo insanlar sezeyan şöyle zor, normal doğum böyle kötü deyince. bi de rüyamda seni şöyle gördüm iyi misin diyen var. bi hamileye bu söylenir mi yaa. düşüncesiz insanlar.. kaydirigubbakcemile
Ya maşallah çok tatlı ama yaa küçük nalan:)) maşallah de durmadan.Minnoş ya tam minnoş çıtıpıtı bir küçük melek :)Çok saol asoşum, aslında tam bana benzemiyo, babası ve benim karışımım olmuş, hemşireler seve seve bi hal oldu, diğer odalardakiler de hayran kaldılar, hastanede pek bi popülerdi asoş teyzesi sorma yani...
Darısı en yakın zamanda senin başına canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?