- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
aynen al benden de o kadar.Gelip ay şuram ağrıyo ay buram ağrıyo aman çok zor.hamileliğin keyfini çıkarın vs gibi diyenlere çok kızıyorum.Normal de olsa sezo da olsa kötü yorumlara deli oluyorum.
Ya maşallah çok tatlı ama yaa küçük nalan:)) maşallah de durmadan.Minnoş ya tam minnoş çıtıpıtı bir küçük melek :)
maşallah canım..Allah daha çok süt wersin inşallah.
ağrisiz sizisiz dertsiz tasasiz geçir inşallah günlerini.
ii de kilo wermişsin maşallah.
çok tatli yeme şerbetmiş helvaymiş süt filan yapmaz ama kilo yapar o kesin
rezene iç isirgan çayi iç..ben aldim bugün ikisindende.
nalancım ne mutlu sana. allah analı babalı büyütsün yavrunu sağlıkla inşallah. darısı başımıza.
nalan arkadaşım tebrik ederim,ya ne güzel maşallah Allah'ım bebeğinden ayırmasın seni inşallah.ya darısı başımıza artık.ne güzel paylaşmışsın tecrübelerini,sütün inşallah daha da bol gelir ve eminim sen emzirdikçede bütün vermek istediğin kiloları fazlasıyla verirsin.normal mi yaptın sezeryan mı? kusura bakma ben yeniyim de:)
neyse Rabbim sağlık huzur versin inşallah 2nizede:)
doğum yapıp da olumsuzlukları anlatıp hamilelerin moralini bozanlara sinir oluyorum. bu yüzden nalan ve bijoya teşekkür ediyorum. çok pozitifsiniz kızlar motive ediyorsunuz bizi sağolun.
vereliniortak aynen ya herkes bol bol uyu cocuk dogunca uyuyamazsin diyor ama her saat tuvalete kalkmaktan uyunmuyor ki koca göbeklede zaten durmadan saga sola dönmekten :) acikcasi ben hic uykumdan bisi anlamiyorum her gece delik desik geciyor zaten, bugunlerimi ozlermiyim bilmiyorum ama ozlemem heralde yaa :)
nalan gözün aydın duru bebk gelmiş allah bizlerede o günleri nasip etsin genel anestezimi oldun
Nalan hikayeni paylastigin icin cok tesekkurler, cok heyecan verici dakikalar yasamissin her ani ayri bi heyecan Allah bize de kismet eder insallah sag salim aliriz yavrucuklari bizde kucagimiza :ecrin_bebek:
canım dün prop, semaveela, edish sezeryanla doğum yaptı. demirin fotosu medicalin sitesinde var. bugün barays sez olacaktı. hazalın da suyu gelmiş. herhalde o da doğurmuştur. haberler böyle. biz beklemedeyiz.
Rüyamda gördüm iyi misin hadi neyse de buraya gelip de kıçım ağrıyo başım ağrıyo aman doğum şöyle zor böyle zor.aman uyuyun aman hamileliğinizin kıymetini bil diyenlere sinir oluyorum.Madem bu kadar dert yancaktın kalmasaydın hamile arkadaşım!Anne olmak kolay bir şey değil ki,emek ister sabır ister,özen ister.Ne yani hadi doğurdum hopp yedir içir uyut dert yan bu değil ki!amaaan bana ne valla çok da tın!hehe arkadaşım rüyamda gördüm iimisinler yanında bi de her gördüğünde aaa sen daha doğurmadın mı diyenelr de var onlar da beni deli ediyo:)))
Rüyamda gördüm iyi misin hadi neyse de buraya gelip de kıçım ağrıyo başım ağrıyo aman doğum şöyle zor böyle zor.aman uyuyun aman hamileliğinizin kıymetini bil diyenlere sinir oluyorum.Madem bu kadar dert yancaktın kalmasaydın hamile arkadaşım!Anne olmak kolay bir şey değil ki,emek ister sabır ister,özen ister.Ne yani hadi doğurdum hopp yedir içir uyut dert yan bu değil ki!amaaan bana ne valla çok da tın!
kıslar selam..misafriim vardı sabahtan beri çok yoruuldum geçmişe baktım şimdi biraz hazalın suyu gelmiş inş.doğurmuştur hayırlısıyla başka doğuran var mı bilmiyorum ..demir in resmini gördüm kuzum yaa o da çok tatlı maşallah ne güzel cücükler çıkartıyoruz biz kasım anneleri maşallah hepimize:)))
Hadi ya baya kişi doğum yapmış, prop da sezeryan mı oldu, anaaaa niye ters bi durum mu oldu, hepsi sağlıkla büyütsünler bebeklerini inşallah..
hazalın bi günce de ara ara gelip giden ama düzensiz olan sancıları vardı,belinde kalçasında falandı galiba..
inşallah doğumu çoktan yağmıştır bebişi ile mutlu huzurlu uzanıodur yatakta
nalan_nalan canım çok çok tebrik ederim,ne güzel bi duygu yaşadığın ya,inan hikayeni okurken gözlerim doldu yemin ederim,Rabbim bizelere de nasip etsin inşallah
ben bişi sorcam suyun gelmemiş peki gelen akıntı neymiş?
iyi akşamlar güzel anneler.bende 2011 mart annesi olucam inşallah. okudukça ben heyecanlandım yaaav nasıl heveslendim bi an önce son ayıma gelsem diyehihoyyyt
nalancım hikayeni gözlerim dolu dolu okudum. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. darısı başımıza. umarım bizlerinde senin kadar güzel hikayelerimiz olur.
tekrar tebrik ederim nalancım darısı başımıza maşallah duru kızımızaa :)
nalan iki gözümden yaşlar gelerek okudum yazını :gitme: .
sanki ben doğum yapmışım kızımı kucağıma almışım gibi oldum ... ne güzeelll yaa darısı başımıza azz kaldıı bız neler yaşıcaz bakalım .
bi yandan korku bi yandan heyecan
aynen al benden de o kadar.Gelip ay şuram ağrıyo ay buram ağrıyo aman çok zor.hamileliğin keyfini çıkarın vs gibi diyenlere çok kızıyorum.Normal de olsa sezo da olsa kötü yorumlara deli oluyorum.
Ya maşallah çok tatlı ama yaa küçük nalan:)) maşallah de durmadan.Minnoş ya tam minnoş çıtıpıtı bir küçük melek :)
propa normal doğuramazsın demişler. kemiklerinde çıkıntı varmış galiba ya da onun gibi bişey. nst de demirin kalp atışları düzensiz çıkınca hemen sezeryana girdi işte.
Çok teşekkür ederim canım, yok ama doğumun yaklaştığının habercisiymiş, sadece sümüksü bi maddeymiş doğum yaklaşınca gelen..
?
afiyet olsun bebişine yarasın inşallah sütün ona:)Ben kaçar kızlar, duru nun beslenme saati geliyo, vakit bulunca gelirim ben yine, hepinize ii geceler ii sohbetler...
kızlar kımler dogurdu ? bız ıyıyız benım agrılarım var tabı bılınclı olarak sezeryan olanın aklına şaşayım :)) demır sıpası anca uyusun emsin, delı mıdrı nedır dunden berı 6 kere boşaltım yaptı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?