kızlar kımler dogurdu ? bız ıyıyız benım agrılarım var tabı bılınclı olarak sezeryan olanın aklına şaşayım :)) demır sıpası anca uyusun emsin, delı mıdrı nedır dunden berı 6 kere boşaltım yaptı :S
evet hastanedeyız yrn sbh cıkcaz ısalla.. sımdıye kdr bok temızleme işlemlerıne hıc karsımadık yrndan ıtıbaren napcaz bılmıorum :))
evet hastanedeyız yrn sbh cıkcaz ısalla.. sımdıye kdr bok temızleme işlemlerıne hıc karsımadık yrndan ıtıbaren napcaz bılmıorum :))
yok erkıl hastanede elletmıolar goturup degsıtırıp bakımını yapıp getırıolar saolsunlar :)
saol zeyn... kafası bozuk bıraz kanaldan cıkarmak zorunda kaldılar :S bayag zor durumdaymış ıcerde beklememekle hayatımızın kararını vermıs olduk çok şükür.. gözleri petrol rengi renklı olcak heralde gozlerı bıraz..
prop allah bagislasin bebegini gordum masallahi var..
hazalin suyu gelmis ama haber yok, dogurmus olmali simdiye..
bakım saatı var goturduklerı zmn ne ıhtıyacı varsa gıderıolar beslemek dısında ama normalde gazıyla beslenmesıyle fln anası ılgılenıo tabı :S goguslerım mosmor oldu bıle :))
renkli gözlü bebkler çok tatlı olurlar maş demire kime benzio
erkıl ılk basta acıyo sadece yarımdakıka, snr kalmıo acısı fln emzırdıkce gecıo yanı.. korkulcak bı durum yok
propcum kafasinda ne problem olduki canim
upuzun olmuş cnm mr spark gıbı olmuş :) kanala gıren kısım uzamış, kalanı gırmeye zorlanmıs fln ben anlamadım bı hoş işte :)) yan yatırıp duzeltcez işalla normal dogmus gıbı yanı tam :) kafasında bayag kızarıklıklar vardı dogdugunda, azalıo gıtgıde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?