2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet hastanedeyız yrn sbh cıkcaz ısalla.. sımdıye kdr bok temızleme işlemlerıne hıc karsımadık yrndan ıtıbaren napcaz bılmıorum :))

propcum nerelerdesin yahu özledik seni oglusunu gördük sarisin cok tatli masallah:asigim:

saol zeyn... kafası bozuk bıraz kanaldan cıkarmak zorunda kaldılar :S bayag zor durumdaymış ıcerde beklememekle hayatımızın kararını vermıs olduk çok şükür.. gözleri petrol rengi renklı olcak heralde gozlerı bıraz..

Son düzenleme:
prop allah bagislasin bebegini gordum masallahi var..
hazalin suyu gelmis ama haber yok, dogurmus olmali simdiye..

bakım saatı var goturduklerı zmn ne ıhtıyacı varsa gıderıolar beslemek dısında ama normalde gazıyla beslenmesıyle fln anası ılgılenıo tabı :S goguslerım mosmor oldu bıle :))

renkli gözlü bebkler çok tatlı olurlar maş demire kime benzio

bakım saatı var goturduklerı zmn ne ıhtıyacı varsa gıderıolar beslemek dısında ama normalde gazıyla beslenmesıyle fln anası ılgılenıo tabı :S goguslerım mosmor oldu bıle :))

hım mosmor derken yara mıı çok zor oluoo allah yardımcın olsun ama ona bakmak acını hafifletiyordur herlade:lepi:

erkıl ılk basta acıyo sadece yarımdakıka, snr kalmıo acısı fln emzırdıkce gecıo yanı.. korkulcak bı durum yok

propcum kafasinda ne problem olduki canim

upuzun olmuş cnm mr spark gıbı olmuş :) kanala gıren kısım uzamış, kalanı gırmeye zorlanmıs fln ben anlamadım bı hoş işte :)) yan yatırıp duzeltcez işalla normal dogmus gıbı yanı tam :) kafasında bayag kızarıklıklar vardı dogdugunda, azalıo gıtgıde..

proooop hayırlı olsun bebeğin. sana da geçmiş olsun. herşeyin yolunda olmasına sevindim. bayars sezeryan olmak zorunda kalmış. suyu azalmış sanırım dr da normali beklersek riske atarız demiş.

canim düzelir insallah
bende dün doktordaydim rahim yumusamis ve 1cm acilmis galiba bizim sipada erken gelicek birde karnim bayagi asagiya düstü hayirlisi olsun artik

ayy baraysa da gecmıs olsn hem de hayırlı olsun.. zeyn cnm allah kurtarsın senı de vakıt yaklaştı demek kı..

ben artık yatayım yorgunluk başladı oğlum uyuyor hazır.. hadı gorusuruz kızlar ugrarım yıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…