2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayırlı olsun,umarım bi sorun yoktur,bebeklerin ilk zamnaları pek çok geçici durum olabilio hani sarılık yok pamukçuk konak vb gibi,inş bu da kolaylıkla geçer:)

canim düzelir insallah
bende dün doktordaydim rahim yumusamis ve 1cm acilmis galiba bizim sipada erken gelicek birde karnim bayagi asagiya düstü hayirlisi olsun artik

ya canım benim de pazartesi 2 cm açılma vardı bugünde karnımı aşağıda hissettim,hatta ara ara baya baya da sancım oldu bugün ama bu kadar işteyani acile doktora gitcek kadar bişeyim olmadı yarın 10 da randevum var hayırlısı inşallah

canim düzelir insallah
bende dün doktordaydim rahim yumusamis ve 1cm acilmis galiba bizim sipada erken gelicek birde karnim bayagi asagiya düstü hayirlisi olsun artik

zeyn canim rahmin acilip acilmadigina nasil bakti doktor alttan muayne mi etti ultrasondami bakti, benim de doktorum ultrasonda bakti pazartesi ama bebegin kafasi iyice inmis rahim agzini olcemiyorum dedi, nasil olacak peki anlamadim :bbo:

zeyn canim rahmin acilip acilmadigina nasil bakti doktor alttan muayne mi etti ultrasondami bakti, benim de doktorum ultrasonda bakti pazartesi ama bebegin kafasi iyice inmis rahim agzini olcemiyorum dedi, nasil olacak peki anlamadim :bbo:

canım lafa atlamış olmıyım ama çatı muayenesi mi diolar ne doktor alttan elini kullanarak bakıo açık olup olmadığına ve felaket acı verio,benim de eskiden aletle bakıodu açılmaya falan ama artık eli ile bakıo

canim düzelir insallah

canım satımız senle aynı işallah bizimkiside gelir artık:)rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.seninkisi 2.kolay olur doğumun.

canim türkiyedeki gibi cati muaynesi diye bisi yok burda normal ultrasonla bakiyo doktor akannehir

senindekisininde eli kulağında sanırım:)hayırlısıyla gelsin işallah.benimde çatı muayenem p.tesiydi yarın gitmeye karar verdik.

Son düzenleme:
hakkinda hayirlisi olsun insallah canim

canim ayiptir söylemesi parmagiyla alttan bakti her gittigimde bakiyordu ama hep kapali diyordu bu sefer rahim agzi bir parmak büyüklügünde dedi parmagimla bebegin basini hissediyorum ve rahim cok yumusamis dedi bende heyecanlandim esimde kizimda erkenden gelsin istiyorlar zatenalkisalkisalkis

canim türkiyedeki gibi cati muaynesi diye bisi yok burda normal ultrasonla bakiyo doktor akannehir

tatlım dediğin ince uzun ama alttan vajenin içine doğru giren ve öyle bakılan ultrason muayenesi mi? eğer öyleyse bende başta öyle yapıodu ama artık ddiğim gibi yapmaya başladı heralde aynı zamanda rahimdeki yumuşamaya da bakıoCADIARZU

canım satımız senle aynı işallah bizimkiside gelir artık:)rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.seninkisi 2.kolay olur doğumun.

evet canim satlarimiz ayni kizimda cok zorlanmamistim insallah oglumda cok canimi yakmaz rabbim hepimizi hayirlisiyla biran önce kavusturur yavrularimiza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadi ya benim pazartesi randevum var ve 40. haftama giriyorum kesin bu sefer parmakliycak o zaman :kedi:

inşallah canım
oyyy kurban olurum ben onun başına ya,ya annesi heyecanlanılır tabi ya,hadi hayırlısı inşallah daha da açılır

yok suana kadar hep kasiktan ultrasonla bakti ama sanirim, bu sefer parmaklanicak gibiyim ayy alisicaz artik akannehir

işallah canım işallah.bizimkisinin keyfi yerinde kıpır kıpır gelmeye niyeti yok gibi yada yolu bulamıyor

hehe benim oğlanda çok ahreketli teyzesi bazen inan elimle tutuorum artık hareketlerini yavaşlatmak için çünkü canımı yakıo:))
acaba sen biliomusun bebek doğuma az kala daha mı az hareket ediomuş??
eğer öyleyse ne sen doğurursun ne de ben:))))

yok suana kadar hep kasiktan ultrasonla bakti ama sanirim, bu sefer parmaklanicak gibiyim ayy alisicaz artik akannehir
hehe şeker valla benim keseyi göremedik carttı curttu derken baya bi alttan muayene tecrübesi geçirdim,sen gene geç tanışcan kuzucum :)hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın

hadi ya benim pazartesi randevum var ve 40. haftama giriyorum kesin bu sefer parmakliycak o zaman :kedi:
kesin canim ama aci olmuyor merak etme masallah sen 40.haftadasin bende kizimi 40+4de dogurmustumkaydirigubbakcemile5
inşallah canım
oyyy kurban olurum ben onun başına ya,ya annesi heyecanlanılır tabi ya,hadi hayırlısı inşallah daha da açılır
canim benim kizim 13 yasinda inanki sanki ilk cocugummus gibi heyacan var hepimizdehihoyyyt
maşallah o zaman kolay olur merak etme.:Saruboceq:

insallah canim rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…