canım,hadi hayırlısı çok sevindim,hiç panik yapma inşallah sağlıkla gelecek oğluşunuz. Haber verirsin,dualarımız seninle
canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun,hadi sağlıklı ve kolay bi doğum geçir inşallah
hazal87 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
slm kizlar sabaha karsi suyum geldi simdide kanli akinti var esim yolda geliyo hastaneye gitcez dualariniz eksik etmeyin dogurursam 4 gun hastanede kalcam nete giremezsem merak etmeyin dogurmasamda gelir yazarim bol bol dua edin...
canım, Allah rahat ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah, hemen kavuş bebişine.
ben çok heyecanlanıyorum artık kızlar ya, yavaş yavaş geliyor bebekler, hep dua ediyorum hepimiz ve bebeklerimiz için, yüzdük yüzdük kuuruğuna geldik, şimdi en güzel yanı, minikleri kucağımıza alıp, öpüp, koklamak,anne olmak...opuyorumnanaktan
hazalcım suyun geldiyse doğumun başlamıştır topikin ilk normal doğumunu yapan sen olursun inş.. allah yardımcın olsun bi avazda kurtul cnmm
aa hazalcim bebek geliyorrrrrcok sevindim canim insallah kolay atlatirsin kucaklarsin bebegini saglikla, ayy cok heyecanli kaydirigubbakcemile2
allah yardımcın olsun
dualarımız seninle cnmopuyorumnanaktan
Canım ya daha dün Kasımın ilk anneleri olucaz derken sen benden önce doğurucan galiba... Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.... Güzel haberlerini bekliyoruz.
Demir bebek çok tatlı maşallah
Bu arada herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun..... turkbayragi
hadi hayırlısı olsun bakalım sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşaAllah bir avazda kurtulursun..
topicte de normal doğum siftahını yapalım artık ama di mi :)
ayyy hazalcım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah dualarımız seninle:Saruboceq:
Hazalcım bir avazda yavruna kavuşursun inşallah dualarım seninle ayy heyecan yaptım zemuszemuszemuszemus
sağol canım eşim de olmasa ne olurdu halim bilmiyorum.. sağolsun eşim koltukları kaldırdı ben süpürüp sildim ağır bir iş yapmadım..bir üst sokağımda ablam oturuyor ama gel gör ki sadece oturmakla kalıyor yarın teyzemin oğlunun nişanı olucak dün sabahtan anneme geçti düşün artık.. neyse sinirlerimi bozmıycam yine..
hazalcim allah yardimcin olsun
bir bebiş daha geliyooorrr demekkk
hazalcım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsın yavrun..
hayırlı doğumlar diliyorum sana canım Allah yardımcın olsun sağlıkla,kolayca bebeğini kucağına al inşallah :Saruboceq:
hazall çok heyecanlı ya canım hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine kardelen çiçeği içini rahat tut canım benimde 32.haftadan beri erken doğum riskim var o zamandan beri bebeğimin başı doğum kanalında ilaçlar işe yarıyor inşallah zamanında gelir bebeğin:Saruboceq:
Aso hadi doğur artık ben seni bekliyorum senden sonra sıra bende :teytey::teytey::teytey:
ayyy hazal in suyu gelmişşş..doğurmuştur inşallah bir avazda..
Allahim bizede nasip etsin çok oyalamadan sağlikla sihhatle inşallah ya
beklemek ne zor şey...
aaaaaa hazalın suyu mu gelmişşşş nerde napıyomuş şimdi
maşallah propun demir bebeğine çok tatlı barays da bugün doğurmuştur hazalında suyu gelmiş
allahım sağsalim kavuştursun herkesi bebeğine çok güzel
bende 4 kasımda sezercik olucam kısmetse bebeğime kavuşucam ama sanki ben değilmişim gibi rüya gibi geliyo sanki başkası gidip doğurcek bebeğimi ne tuhaf duygulardayım
Barays bugün sezeryan olacaktı.
Sanırım ilk normal doğumu hazal yapacak tam 39+1'de maşallah. ben de eğer 39 haftayı doldurduğum zaman doğurursam 3 kasımda doğuruyorum demektir bakalım
kizlar herkese dualariniz icin coooooook tesekkur ediorummmm opuyorumnanaktan
Allahım ya sabahten berıdır neler cektıgımı yazdım net gıttı yazdıklarım uctu yaaa
dogum yapamadım maalesef sancılarım suyum var ama rahımde acılma yok
sabahtan berıdır hastanedeyım sureklı acılma varmı dıe kontrol ettıler ama acılma yok. Yarın sunı sancı vercekler rahım acılması ıcın yıne acılma olmazsa en son sezeryan yapacaklar ınsallah sabaha kadar acılma olur hsatanede yapılacak bısı olmadıgından eve gonderdıler evde cekıom sancılar 5 dk da bır oluo sancı ınsaallah sabah kadar acılma olur
Allahım ya sabahten berıdır neler cektıgımı yazdım net gıttı yazdıklarım uctu yaaa
sabahtan berıdır hastanedeyım sureklı acılma varmı dıe kontrol ettıler ama acılma yok. Yarın sunı sancı vercekler rahım acılması ıcın yıne acılma olmazsa en son sezeryan yapacaklar ınsallah sabaha kadar acılma olur hsatanede yapılacak bısı olmadıgından eve gonderdıler evde cekıom sancılar 5 dk da bır oluo sancı ınsaallah sabah kadar acılma olur
hazal boş ver geçmişi okumayı ne oldu niye burdasın ? doğurdun mu?
ahh canım kıyamam inş.sabaha kadar olur açılman Allah hayırlıısyla kurtarsın seni ikiniz içinde hayırlısı olsun...
inşallah canım ya :Saruboceq: su geldikten sonra fazla bekletmiyorlar diye biliyorum ama demek bekletiyorlarmış inşallah açılma olur Allah gönlüne göre hayırlı bir doğum nasip etsin
valla insaallah acilma olur cok pis agrilarim var yaaa ama acilmio rahimm suyum gelio kanda var dr a dedim suyum surekli gelio cocuk susuz kalip bisey olmasin yok dedi sen 3 saatte 1 su uretiosun zaten dedi nasil oluo anlamadim ama oluomus boshayallersmile
zaten surekli kalbini dinledik oglumun gayet iyi dedi dr. sabaha kadar beklicem sabahta suni sanci vercekler nasil olcak hic bi fikrim yok valla
ayy hala sancilarim var yaaa dualarinizi eksik etmeyin kizlar her an cikabilirim mesajlariniza cvp yazmazsam kusura bakmayin dua eden etmeyen herkese tesekkurlerr Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insaallah :Saruboceq:
olur mutlaka teyzeminde uzun sürmüş ama açılmış rahmi suni sancıya gerek kalmadan açılır inşallah
hazalcim hosgeldin merak ettik seni, canim insallah biranönce sagsalim kavusursun bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?