2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım,hadi hayırlısı çok sevindim,hiç panik yapma inşallah sağlıkla gelecek oğluşunuz. Haber verirsin,dualarımız seninle

canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun,hadi sağlıklı ve kolay bi doğum geçir inşallah

hazalcım suyun geldiyse doğumun başlamıştır topikin ilk normal doğumunu yapan sen olursun inş.. allah yardımcın olsun bi avazda kurtul cnmm

aa hazalcim bebek geliyorrrrr cok sevindim canim insallah kolay atlatirsin kucaklarsin bebegini saglikla, ayy cok heyecanli kaydirigubbakcemile2

allah yardımcın olsun
dualarımız seninle cnmopuyorumnanaktan

hadi hayırlısı olsun bakalım sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşaAllah bir avazda kurtulursun..
topicte de normal doğum siftahını yapalım artık ama di mi :)

ayyy hazalcım Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah dualarımız seninle:Saruboceq:

hazalcim allah yardimcin olsun

bir bebiş daha geliyooorrr demekkk
hazalcım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsın yavrun..

hayırlı doğumlar diliyorum sana canım Allah yardımcın olsun sağlıkla,kolayca bebeğini kucağına al inşallah :Saruboceq:

ayyy hazal in suyu gelmişşş..doğurmuştur inşallah bir avazda..

Allahim bizede nasip etsin çok oyalamadan sağlikla sihhatle inşallah ya
beklemek ne zor şey...

aaaaaa hazalın suyu mu gelmişşşş nerde napıyomuş şimdi

Barays bugün sezeryan olacaktı.
Sanırım ilk normal doğumu hazal yapacak tam 39+1'de maşallah. ben de eğer 39 haftayı doldurduğum zaman doğurursam 3 kasımda doğuruyorum demektir bakalım

kizlar herkese dualariniz icin coooooook tesekkur ediorummmm opuyorumnanaktan

selam kızlar... ben de samsun a geldim doğum burada olacagı için salı günü dr a gidicem bakalım bebeğim dönmüşmü çok merak ediyorum.

doğum yapan arkadasların gözü aydın darısı basımıza. geçmişi okumaya başlayayım:))

Allahım ya sabahten berıdır neler cektıgımı yazdım net gıttı yazdıklarım uctu yaaa

dogum yapamadım maalesef sancılarım suyum var ama rahımde acılma yok
sabahtan berıdır hastanedeyım sureklı acılma varmı dıe kontrol ettıler ama acılma yok. Yarın sunı sancı vercekler rahım acılması ıcın yıne acılma olmazsa en son sezeryan yapacaklar ınsallah sabaha kadar acılma olur hsatanede yapılacak bısı olmadıgından eve gonderdıler evde cekıom sancılar 5 dk da bır oluo sancı ınsaallah sabah kadar acılma olur

ahh canım kıyamam inş.sabaha kadar olur açılman Allah hayırlıısyla kurtarsın seni ikiniz içinde hayırlısı olsun...

inşallah canım ya :Saruboceq: su geldikten sonra fazla bekletmiyorlar diye biliyorum ama demek bekletiyorlarmış inşallah açılma olur Allah gönlüne göre hayırlı bir doğum nasip etsin

Vucut normal doguma hazır ılk sabah gıttıımde 1 parmak kadar gerıde ımıs oglum kafası kanalda ama rahımde acılma yok sancıları kontrol ettıler sancılar guzel suyumda gelıo durma kan ıle bırlıkte bıde rahım acılsa tam olcak. Sabaha kadar sancılar artmaz ıse sabah 8 de sunı sancı vercekler ole denıcekler acılma olsun dıe olmazsa sezeryana alcaklar ama dr. Acılma olur dedı ınsaallah sabaha kadar acılır sımdı bıle sancılarım var sıcak bı dus aldım beklıom ole

olur mutlaka teyzeminde uzun sürmüş ama açılmış rahmi suni sancıya gerek kalmadan açılır inşallah

hazalcim hosgeldin merak ettik seni, canim insallah biranönce sagsalim kavusursun bebegine

hazal boş ver geçmişi okumayı ne oldu niye burdasın ? doğurdun mu?

ahh canım kıyamam inş.sabaha kadar olur açılman Allah hayırlıısyla kurtarsın seni ikiniz içinde hayırlısı olsun...

inşallah canım ya :Saruboceq: su geldikten sonra fazla bekletmiyorlar diye biliyorum ama demek bekletiyorlarmış inşallah açılma olur Allah gönlüne göre hayırlı bir doğum nasip etsin

valla insaallah acilma olur cok pis agrilarim var yaaa ama acilmio rahimm suyum gelio kanda var dr a dedim suyum surekli gelio cocuk susuz kalip bisey olmasin yok dedi sen 3 saatte 1 su uretiosun zaten dedi nasil oluo anlamadim ama oluomus boshayallersmile

zaten surekli kalbini dinledik oglumun gayet iyi dedi dr. sabaha kadar beklicem sabahta suni sanci vercekler nasil olcak hic bi fikrim yok valla

ayy hala sancilarim var yaaa dualarinizi eksik etmeyin kizlar her an cikabilirim mesajlariniza cvp yazmazsam kusura bakmayin dua eden etmeyen herkese tesekkurlerr Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insaallah :Saruboceq:

hazalcım hayırlı olsun,sancılarla açılır sabaha kadar merak etme suni sancıyada gerek kalmaz inşallahh...sağlıkla al bebeğini kucağına canım:Saruboceq:

canim bu kadar sancin varsa mutlaka acilman da olur insallah suni sanciya ihtiyacin olmadan alirsin bebegini kucagina kaydirigubbakcemile2

olur mutlaka teyzeminde uzun sürmüş ama açılmış rahmi suni sancıya gerek kalmadan açılır inşallah

hazalcim hosgeldin merak ettik seni, canim insallah biranönce sagsalim kavusursun bebegine

insaallah kizlar valla 9 doguruorum korku filan kalmadi bi an once dogsun istiom artik hayirlisi bakalim ben cikiom kizlar sancilar geldikce oturamiom yarina kadar insaallah acilir gelir oglum smdiden dualariniz icin cooook tesekkurlerr opuyorumnanaktan

ayy hazalcim Allah yardimcin olsun inşallah sezeryana ihtiyaç duymadan açilman olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…