Vucut normal doguma hazır ılk sabah gıttıımde 1 parmak kadar gerıde ımıs oglum kafası kanalda ama rahımde acılma yok sancıları kontrol ettıler sancılar guzel suyumda gelıo durma kan ıle bırlıkte bıde rahım acılsa tam olcak. Sabaha kadar sancılar artmaz ıse sabah 8 de sunı sancı vercekler ole denıcekler acılma olsun dıe olmazsa sezeryana alcaklar ama dr. Acılma olur dedı ınsaallah sabaha kadar acılır sımdı bıle sancılarım var sıcak bı dus aldım beklıom ole
YA BENDE MI BOYLE OLUCAM ACABAdaha dur bakalım ben 40+2 'de doğurdum onda da benimkinin gelmeye niyeti yoktu da suyum azaldığı için daha fazla bekleyemedik kaydirigubbakcemile3 normal doğurucam diye bekledim hep kaç saat sancı çektim ama yine de gelmedi sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım.
bafo
ben senden önce doğurcam kaydirigubbakcemile2
valla insaallah acilma olur cok pis agrilarim var yaaa ama acilmio rahimm suyum gelio kanda var dr a dedim suyum surekli gelio cocuk susuz kalip bisey olmasin yok dedi sen 3 saatte 1 su uretiosun zaten dedi nasil oluo anlamadim ama oluomus boshayallersmile
zaten surekli kalbini dinledik oglumun gayet iyi dedi dr. sabaha kadar beklicem sabahta suni sanci vercekler nasil olcak hic bi fikrim yok valla
ayy hala sancilarim var yaaa dualarinizi eksik etmeyin kizlar her an cikabilirim mesajlariniza cvp yazmazsam kusura bakmayin dua eden etmeyen herkese tesekkurlerr Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insaallah :Saruboceq:
Duru nun bi kaç fotorafını face e koydum kızlar, bu arada academic hastanesine girip bana mesaj bırakan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bazı arkadaşlarım isim yazmayı unuttukları için hepinize tek tek teşekkür edemiyorum, ama hepsini okudum ve çok duygulandım, duru ve ben hepinize çok teşekkür ederiz...
dudakları bana onun dısında ne bana ne babasına kıme benzedıgını bılemedık :)) karıstı mı acaba dıye dalga gecıolar :)
Allahım ya sabahten berıdır neler cektıgımı yazdım net gıttı yazdıklarım uctu yaaa
dogum yapamadım maalesef sancılarım suyum var ama rahımde acılma yok
sabahtan berıdır hastanedeyım sureklı acılma varmı dıe kontrol ettıler ama acılma yok. Yarın sunı sancı vercekler rahım acılması ıcın yıne acılma olmazsa en son sezeryan yapacaklar ınsallah sabaha kadar acılma olur hsatanede yapılacak bısı olmadıgından eve gonderdıler evde cekıom sancılar 5 dk da bır oluo sancı ınsaallah sabah kadar acılma olur
günaydın herkese:)
ay herkes doğuruyoo ne güzel:)
daha çok var benim doğurmama ama heyecan bastııı şimdiden..kimse normal doğurmamış galiba sezo olarak devambilmiyorumkismile bebek ve kendimiz sağlıklı olalımda gerisi boş...iştahı kapanan var mı son dönemlerde?
doğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
epidural sezeryan oldum
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
epidural sezeryan oldum
neyse girdi benimle
hala da ağlıyorum böyle baktıkça ağlarsın tabi bambaşka bişey bu tarif edilemiyor yagözünüz aydın canım bebeğine de maşallahbende senin gibi çok ağlarım heralde bebeğimi gördüğüm ilk anda. :))
canım Allah analı babalı büyütsün bizde senden çok bahsettik naptı diye meraklandık hep herşeyin yolunda olması çok güzel sen nasılsın ağrın filan yoktur inşallah
cnm kuzey bebek çok tatlı maşallah yadarısı biz bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?