2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm hadı allah bır avazda kurtarsın:Saruboceq:

barays dogurmus face de gordum cok sukur

allahım br ben mi kaldımmboshayallersmile

YA BENDE MI BOYLE OLUCAM ACABA

bafo

ben senden önce doğurcam kaydirigubbakcemile2

HERKES BENDEN ONCE DOGURDU BILEmafoldumben

U GECE ENDE DOGURMAK ISTIYORUM YA
NE GUZEL TARIH HEM 30 10 2010:Saruboceq:

İnşallah sabaha kadar açılman olur, ilk normal doğum senin ki olur belki. Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun canım...

Nalancım bebişin çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah...

dudakları bana onun dısında ne bana ne babasına kıme benzedıgını bılemedık :)) karıstı mı acaba dıye dalga gecıolar :)

Propcum senin bebişinde çok talı maşallah, yalnız beni neden rahatsız ettiniz der gibi bir bakışı var sanki:))
Kasım anneleri topiğiin bütün bebekleri çok şeker. Allah nazarlardan saklasın hepsini...

Gecenin bu saatinde girince topikte kimse olmuyor tabi, hamile yada çoluklu çocuklu kadınların şu saatte internette ne işi var dimi ama?
Neyse herkese hayırlı geceler, tatlı uykular (kabussuz tabiki de)....

herkese iyi geceler,bebeklerine kavuşanları tebrik ediyorum,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,umarım hepsinin keyfi iyidir :)
ben side de yeni değilim ama pek yazmıyorum genel de okuyucuyum:)ben de hamile olduğum için ( sat 24 şubat) sizleri takip ediyorum.yani yorum yazmayıp dua edenleriniz var arkadaşlar haberiniz olsun:)hepimize hayırlı doğumlar olsun,inş.

canım benim kıyamma ya Rabbim yardım etsin inşallah açılma olmuştur şimdi,ah canım ya hayırlısını verir inşallah Rabbim,dualarımız seninle

günaydın millet hastaneye gidiorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah rahimde açılma artmıştırr

günaydın herkese:)

ay herkes doğuruyoo ne güzel:)
daha çok var benim doğurmama ama heyecan bastııı şimdiden..kimse normal doğurmamış galiba sezo olarak devambilmiyorumkismile bebek ve kendimiz sağlıklı olalımda gerisi boş...iştahı kapanan var mı son dönemlerde?

günaydın herkese..

hazalcım inşallah bugün en kısa sürede kucağına alırsın bebeğini sağlıklı bir şekilde. Allah yardımcın olsun daha benim hiç sancım yok ama çok zor olsa gerek.

Porpcum çok tatlı bebeğin maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. senin de ağrıların azalır artık gitgide. geçmiş olsun canımm.

doğuma yakın kapanıyomuş heralde ama ben de öyle bişey yok daha çokkk vaktim var malum.:))

doğurdum geldim -tatlicadiarzu-

ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah

bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile

gözünüz aydın canım bebeğine de maşallah bende senin gibi çok ağlarım heralde bebeğimi gördüğüm ilk anda. :))

canım Allah analı babalı büyütsün bizde senden çok bahsettik naptı diye meraklandık hep herşeyin yolunda olması çok güzel sen nasılsın ağrın filan yoktur inşallah

cnm kuzey bebek çok tatlı maşallah ya darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

gözünüz aydın canım bebeğine de maşallah bende senin gibi çok ağlarım heralde bebeğimi gördüğüm ilk anda. :))
hala da ağlıyorum böyle baktıkça ağlarsın tabi bambaşka bişey bu tarif edilemiyor ya
amin canımcım darısı basına hayırlısıyla Şeniz
canım Allah analı babalı büyütsün bizde senden çok bahsettik naptı diye meraklandık hep herşeyin yolunda olması çok güzel sen nasılsın ağrın filan yoktur inşallah

amin canımcım darısı basına hayırlısıyla Şeniz ağrım çok geçmedi ama yürüyorum kendi işimi kendim hallediyorum daha duşa girmedim gözüm yemiyo :bbo: ptesi kendi doktoruma gidicem bakıcak dikişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…