2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hoşgeldin,maşallah kuzey bebeğe Ömürlü olsun.Çok güzel bir duygudur eminim,bende hep bebeğimi gördüğümde salya sümük ağlayacağımı düşünüyorum,beni susturmak için naparlar bilmiyorum artıksenağlama
Sen nasılsın zor oldumu ameliyat,ağrıların geçtimi?

Son düzenleme:

amin canımcım olumunekankayizsmile
ağlarsın tabi bambaşka bi duygu :gitme:
ağrılarım geciyo tam gecmedi yani ama iyiyim çok şükür

slm kizlar sabaha karsi suyum geldi simdide kanli akinti var esim yolda geliyo hastaneye gitcez dualariniz eksik etmeyin dogurursam 4 gun hastanede kalcam nete giremezsem merak etmeyin dogurmasamda gelir yazarim bol bol dua edin...
allah yardımcın olsun canım benim şimdiye kollarındadır bebeğin..

İi yim canım benim sen nasılsın topyak nasıl, sütün ne alemde, topyak düzenli emio mu, biz duru yu zorla uyandırıyoruz valla çok uslu maşallah kızım...
ben de iyiyim hayatım allaha şükür bir sorunum yok. maşallah duruya 40 bin kere. toprak da çok uslu uyuyo duruyo o da ama herkes 15 gün sonra belli olur şimdi uyur gününü tamamlar diyo :) o zaman anlaşılır bakalım huyu suyu :)

hazal inşallah doğurmuştur ya,allah çok ağrı çekmeden kavuştursun onu bebeğine

Selam kızlar....Dilemmanın doğumu bugündü değilmi? Özgülde doktora gitti hazalda doğum bekliyor...Rabbim hepisinin yardımcısı olsun inşallah...

Durucuk annesini üzmüyormuş maşallah ona darısı bizim kızlarımıza:))

Propcum maşallah oğluşuna çok şirin...

Benimde yarın sabah 9.30da KPSS sınavım var...bakalım girebilecekmiyiz...baya zorlanacağız ama hayırlısı bizede dua edin kızlar...Rabbim bütün bekleyenleri sağlıkla kavuştursun yavrularına...

gripin taktılar tabi nere işicektim sempatiksalakcinni
demir doğmuş kaydirigubbakcemile2
başlığa bakarken gördüm
gecmısı okuyamadım ya bırı özet gecse ohaoldumsmile

başlığa bakarken gördüm

lady cim gözün aydın maşallah kuzey bebeğe nasılsın yavrumm bebiş nasıl?

başlığa bakarken gördüm

bende öyle tahmin ettim zaten ama bazıları taktırmıyomuş ondan sordum,acıdımı peki? Çok korkuyorum sondadan ben ama ya uuffeyvahedigeldismile
Prop doğurdu,sezeryan oldu mecburen çatısı çok darmış. Bebek gayet sağlıklı 3100 gr. doğmuş. Bu sabah hastaneden çıkacaklardı

baygınken takıyolar cnmm anlamıyosun bişeycik çıkartırkende acımıyo

maşallah ne güzel anlattın lady

gripin sende sonda konusunda niye bu kadar takıntılısın banada sormuşsun takılıyo cnm seeryanda

takmamak eldemi sezencim,etrafımdaki herkese soruyorum ve bazıları bana çok acıdığını doğumu bile onun acısından unuttuklarını söylediler,çoğu uyanıkken takılmış zaten,uyuduktan sonra değil. O yüzden benimde korkulu rüyam oldu bu sonda. Valla doğum sonrası ağrı sızıyı bile düşünmez oldum onun yüzündenakannehir
Size mutlaka çok saçma geliyodur ama napayım engelleyemiyorum kendimi,baya korkuttular beni,o nedenle herkese soruyorum

lady cim gözün aydın maşallah kuzey bebeğe nasılsın yavrumm bebiş nasıl?

sağol canımcım olumunekankayizsmile
dün biraz daha iyi uyudum bugun size bakayım dedim gün gectıkce daha iyi olucam inşallah
oğlum da iyi çok şükür uyuyo şimdi :asigim:
hadı ya o da mı sez oldu
normal doğuran olmadı şimdiye kadar demi :bbo:
maşallah Allah analı babalı buyutsun inşallah :Saruboceq:
maşallah ne güzel anlattın lady

:asigim:

günaydınnn

lady maaşallah kuzey bebeğe çok tatlı Allah nazarlardan korusun..

hazal canım inşallah yavrun kucağındadır, sancıların açılmayı kolaylaştırmıştır..

ben de bir kaç saat sonra gidicem doktora inşallah herşey yolundadır da bugün doğuruverip gelirim :))) tabi sancı filan yok nasıl olucaksa artık :)

ay grıpın yazamadım atladım sorunu akannehir
taktırmayanlar nasıl çişe gidi sempatiksalakcinni
ben kalkamadım la yataktan ilk gün
acımıyo ki :ecrin_bebek:

resmine baktım şimdi maşallah öp benim yerime sana benziyo kuzey bebek

Lady maşallah bebişine sağlıkla büyütürsün inşallah

tesekurler canlarım darısı basınıza olumunekankayizsmile

sen ben baygınken istiyorum diye diret ama normal doğumda takmıyolar zaten sezeryan olursan takarlar onada gerek kalmaz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…