doğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
canım hoşgeldin,maşallah kuzey bebeğeÖmürlü olsun.Çok güzel bir duygudur eminim,bende hep bebeğimi gördüğümde salya sümük ağlayacağımı düşünüyorum,beni susturmak için naparlar bilmiyorum artıksenağlama
Sen nasılsın zor oldumu ameliyat,ağrıların geçtimi?
allah yardımcın olsun canım benim şimdiye kollarındadır bebeğin..slm kizlar sabaha karsi suyum geldi simdide kanli akinti var esim yolda geliyo hastaneye gitcez dualariniz eksik etmeyin dogurursam 4 gun hastanede kalcam nete giremezsem merak etmeyin dogurmasamda gelir yazarim bol bol dua edin...
ben de iyiyim hayatım allaha şükür bir sorunum yok. maşallah duruya 40 bin kere. toprak da çok uslu uyuyo duruyo o daİi yim canım benim sen nasılsın topyak nasıl, sütün ne alemde, topyak düzenli emio mu, biz duru yu zorla uyandırıyoruz valla çok uslu maşallah kızım...
gripin taktılar tabi nere işicektim sempatiksalakcinni
demir doğmuş kaydirigubbakcemile2
başlığa bakarken gördüm
gecmısı okuyamadım ya bırı özet gecse ohaoldumsmile
gripin taktılar tabi nere işicektim sempatiksalakcinni
demir doğmuş kaydirigubbakcemile2
başlığa bakarken gördüm
gecmısı okuyamadım ya bırı özet gecse ohaoldumsmile
ya lady bişey sorcam,sonda taktılarmı?eyvahedigeldismile
bende öyle tahmin ettim zaten ama bazıları taktırmıyomuş ondan sordum,acıdımı peki? Çok korkuyorum sondadan ben ama ya uuffeyvahedigeldismile
Prop doğurdu,sezeryan oldu mecburen çatısı çok darmış. Bebek gayet sağlıklı 3100 gr. doğmuş. Bu sabah hastaneden çıkacaklardı
doğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
gripin sende sonda konusunda niye bu kadar takıntılısın banada sormuşsun takılıyo cnm seeryanda
lady cim gözün aydın maşallah kuzey bebeğe nasılsın yavrumm bebiş nasıl?
hadı ya o da mı sez oldubende öyle tahmin ettim zaten ama bazıları taktırmıyomuş ondan sordum,acıdımı peki? Çok korkuyorum sondadan ben ama ya uuffeyvahedigeldismile
Prop doğurdu,sezeryan oldu mecburen çatısı çok darmış. Bebek gayet sağlıklı 3100 gr. doğmuş. Bu sabah hastaneden çıkacaklardı
maşallah ne güzel anlattın lady
sağol canımcım olumunekankayizsmile
dün biraz daha iyi uyudum bugun size bakayım dedim gün gectıkce daha iyi olucam inşallah
oğlum da iyi çok şükür uyuyo şimdi :asigim:
hadı ya o da mı sez oldu
normal doğuran olmadı şimdiye kadar demi :bbo:
maşallah Allah analı babalı buyutsun inşallah :Saruboceq:
:asigim:
günaydınnn
lady maaşallah kuzey bebeğe çok tatlı Allah nazarlardan korusun..
hazal canım inşallah yavrun kucağındadır, sancıların açılmayı kolaylaştırmıştır..
ben de bir kaç saat sonra gidicem doktora inşallah herşey yolundadır da bugün doğuruverip gelirim :))) tabi sancı filan yok nasıl olucaksa artık :)
Lady maşallah bebişine sağlıkla büyütürsün inşallah
takmamak eldemi sezencim,etrafımdaki herkese soruyorum ve bazıları bana çok acıdığını doğumu bile onun acısından unuttuklarını söylediler,çoğu uyanıkken takılmış zaten,uyuduktan sonra değil. O yüzden benimde korkulu rüyam oldu bu sonda. Valla doğum sonrası ağrı sızıyı bile düşünmez oldum onun yüzündenakannehir
Size mutlaka çok saçma geliyodur ama napayım engelleyemiyorum kendimi,baya korkuttular beni,o nedenle herkese soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?